Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Podařilo se mi stáhnout zajímavou věc pro P306, má to jedinou vadu je to celé ve francouštině. Je to takový manuál kde jsou rozebraný jednotlivý typy karosérií, motorů včetně nejrůznějších podrobných údajů jako jsou různé vůle, tlaky, rozměry apod. A jsou tam hezké obrázky. :) Na ukázku sem dávám odkaz na jedno pdf z toho celého kompletu.

PDF MOTORY (1.3MB)

Jo image CD má cca 400MB ale nemám možnost to dát celé někam na ftp.

[Editován dne 27/3/05 Driver]

Odesláno

Bohužel nemám možnost to dát na web, ale můžu to poslat poštou někomu kdo k tomu má přístup. Jinak jsem to stáhnul přes Emulu takže přímý odkaz není.

Odesláno

pokud ses z prahy neb se tady vyskytujes, tak se muzeme domluvit, nekde srazit a klidne mi to muzes na cd donest (ja ti prinesu prazdne, i kdyz cd nemam, ale muzu ti za to donest dvd :))

Odesláno

CD je super, moc za něj díky. Jak dorazím v neděli do Brna tak bych mohl pořešit FTP. Mám ale omezený odchozí traffic, takže bych to nejraději nechal stáhnout někoho, kdo to může posléze také dát na ftp. Zájemci se mi ozvěte na e-mail, ICQ nebo U2U.

Odesláno

A teď jsem ještě otevřel sekci elektro. Nááádherné rozkreslení svazků, které jsem sháněl několik let. No pohádka... Snad ani nepůjdu dneska spát. To se bude v létě bastlit... Ještě jednou moc díky. :papa

• O 11 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: jiri.wolf

Vypadá to zajímavě. Určitě by se to hodilo, i když je to francouzsky.

ted jsem si to stahnul a ono jde asi o stejne CD jake jsi mi vysmahnul na podzim ne? :myslim

• O 1 rok později...
Odesláno

TAK přesně něco takovýho sem už dlouho hledal, super obrázky, schémata no prostě pecka:super a asi začnu šprtat fráninu.

2Drive: kam na takový věci chodíš? :myslim

:):potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...