Driver Odesláno 27. březen 2005 Odesláno 27. březen 2005 Podařilo se mi stáhnout zajímavou věc pro P306, má to jedinou vadu je to celé ve francouštině. Je to takový manuál kde jsou rozebraný jednotlivý typy karosérií, motorů včetně nejrůznějších podrobných údajů jako jsou různé vůle, tlaky, rozměry apod. A jsou tam hezké obrázky. Na ukázku sem dávám odkaz na jedno pdf z toho celého kompletu. PDF MOTORY (1.3MB) Jo image CD má cca 400MB ale nemám možnost to dát celé někam na ftp. [Editován dne 27/3/05 Driver] Citovat
jiri.wolf Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Vypadá to zajímavě. Určitě by se to hodilo, i když je to francouzsky. Citovat
pgrno Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 odkial si to stiahol? chcel by som to stiahnut tiez. ja by som mal aj moznost dat to niekde na internet. Citovat
lampa Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 praskni to nekde na web nebo ftp, bych si to stahnul teoreticky bych to mohl dat i na ftp potom Citovat
Guest Ludweek Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 jj vystavte to prosim nekde francouzky slovnik mam Citovat
Driver Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 Bohužel nemám možnost to dát na web, ale můžu to poslat poštou někomu kdo k tomu má přístup. Jinak jsem to stáhnul přes Emulu takže přímý odkaz není. Citovat
lampa Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 pokud ses z prahy neb se tady vyskytujes, tak se muzeme domluvit, nekde srazit a klidne mi to muzes na cd donest (ja ti prinesu prazdne, i kdyz cd nemam, ale muzu ti za to donest dvd ) Citovat
jiri.wolf Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 CD je super, moc za něj díky. Jak dorazím v neděli do Brna tak bych mohl pořešit FTP. Mám ale omezený odchozí traffic, takže bych to nejraději nechal stáhnout někoho, kdo to může posléze také dát na ftp. Zájemci se mi ozvěte na e-mail, ICQ nebo U2U. Citovat
jiri.wolf Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 A teď jsem ještě otevřel sekci elektro. Nááádherné rozkreslení svazků, které jsem sháněl několik let. No pohádka... Snad ani nepůjdu dneska spát. To se bude v létě bastlit... Ještě jednou moc díky. Citovat
AKCZ Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Tak honem honem .. ftp.. nebo DC++ ap. .. co? Citovat
Driver Odesláno 8. duben 2005 Autor Odesláno 8. duben 2005 Tak kdo máte možnost ftp, tak mi napište a domluvíme se na předání cd.... Citovat
lampa Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 bohuzel FTP verejne nemam, tak jsem to hodil aspon na www http://lampa.naut.cz/revue/ Citovat
chechet Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Původně zaslal: jiri.wolf Vypadá to zajímavě. Určitě by se to hodilo, i když je to francouzsky. ted jsem si to stahnul a ono jde asi o stejne CD jake jsi mi vysmahnul na podzim ne? Citovat
jiri.wolf Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Jistě, tohle je taky rok staré vlákno.... Citovat
chuck11 Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Původně zaslal: jiri.wolf Jistě, tohle je taky rok staré vlákno.... No jasný,tak sem si to stahnul znovu stějně už nevím kde mi leží to starý:roker:D Citovat
chechet Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Původně zaslal: jiri.wolf Jistě, tohle je taky rok staré vlákno.... :D:D ooh, booze, zatraceny detail, ktery me uniknul. Citovat
kohlla Odesláno 20. listopad 2007 Odesláno 20. listopad 2007 TAK přesně něco takovýho sem už dlouho hledal, super obrázky, schémata no prostě pecka:super a asi začnu šprtat fráninu. 2Drive: kam na takový věci chodíš? :potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.