Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už tady bylo téma ohledně zobrazování teploty venkovního teploměru,nicméně mám trochu jiný problém. Při teplotách kolem nuly mi počítač napíše slovně výstrhu nebezpečí námrazy,ale nemůžu přijít na to kde a jak se nastavuje aby mi to zobrazilo číselně teplotu. Dík za rady

Odesláno

Ak máš RD4 číselná hodnota teploty sa zobrazuje, pozri na obr. (označené) a ak ti namiesto čísel zobrazuje symbol (---) ta je porucha na snímači teploty ktorý sa nachádza zospodu na pravom spätnom zrkadle.

post-27076-14109620358861_thumb.jpg

Odesláno

Jak poznám jestli tam mám RD4? R.výroby je 07-2005 -VIN-VF36DRHLH21320439. Displej je jednobarevný-oranžový,v menu je nastaveno zobrazování teploty ve stupních celsia (je možno i Farhainta),ale teplotu neukazuje,jen varování na námrazu.

[upravil dne 24/10/11 11:50 od volnasek]

Odesláno

Tak to je fakt záhada... Kdyby nefungovalo čidlo, nemohlo by ti to psát hlášku o nebezpečí náledí... Jedině zkusit pohledat v dia, jak psal Přema. Ale proč by zrovna tohle někdo vypínal...:myslim

Odesláno
...Ale proč by zrovna tohle někdo vypínal...:myslim

ak to fakt ide vypnut :myslim, tak jedine kvoli prave tomu spatnemu cidlu,

nechcelo sa mu platit/kupovat nove tak asi to tam pisalo bludy...

este dalsia vec mozno bolo menene spatne zrkadlo (teda neviem ci je to v spatnom zrkadle) a to je bez cidla. Resp bol meneny ten diel na aute v ktrorom je to cidlo umiestnene. Cidlo nedali tak aby tam nebol blud tak to cez dia vypli. Ale ci to vobec vypnut ide, po tom malo kto asi patral... Niekto fundovanejsi sa vyjadri.

Odesláno
volnasek aku mas verziu softu? skus updatnut

updatnut moze jedine v origo servise Peu...

alebo niekto kto ma pristup na server Peu FR.

aj keby som tu moznost mal tak to nemam odvahu urobit...

taky geroj niesom...

[upravil dne 25/10/11 15:10 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...