Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, rozpredavam 405 mi16 a rad by som vedel aka je vaha prevodovky. Nemozem si to odvazit sam, lebo sa nachadzam 500 km od domu, tak ak by to niekto vedel, bol by som velmi vdacny. .dakujem ... staci iba priblizne+-5 kg

Odesláno

No já nevím ,u motoru 1,9D s převodovkou mi i zde lidé tvrdili že víc jak 250kg to mít nebude a ejhle kočka na 600kg s tím ani nehnula ,maximálně k zemi!

Ale je fak,že s převodovkou může manipulovat jen jeden člověk.(alespoň na 405GRD a na X1 1,8i16V LFY)

Odesláno
No já nevím ,u motoru 1,9D s převodovkou mi i zde lidé tvrdili že víc jak 250kg to mít nebude a ejhle kočka na 600kg s tím ani nehnula ,maximálně k zemi!

Ale je fak,že s převodovkou může manipulovat jen jeden člověk.(alespoň na 405GRD a na X1 1,8i16V LFY)

Nastrojený celý agregát 1,9D jsme normálně z aut vyndavali a odnášeli ve dvou, zavěšený na tyči. Takže jsi měl hodně mizernou kočku. Neváží to ani polovinu.

Odesláno

No nevím,ktyž tak o tom přemýšlím tak asi byla na h....,ale štítek byl na max zátěž na 600kg.Nedávno jsem ten motor,ale již bez převodovky,starteru,čerpadla a hlavy, nakládal sám do kufru do Xantijky.

Já byl na to sám,takže jsem to musel spustit a sehnat něco jiného.

Odesláno

co som mal prevodovku v ruke zo 605-ky tak v pohode ponesies,to znamena ze viac ako 40kg nema.ak ti ide o to ze ju chces poslat kurierom do nejakej vahy tak nemaj strach.zase tak presne to nevazia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...