Karllossos Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Ahojte som tuna 1 x tak sa do predu ospravedlnujem ak to pisem niekam inam kam to patrí . Zhanam na 607 predný naraznik z osrekovačmi svetiel a hmlovkami ktore maju hranaty tvar . JE to na model rok 2001 . neviem to zohnat a v SERVISE chcu za to nekrestanske ceny . Z pozdravom Krllossos verzus MILAN Citovat
P607Olda Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Zkus vrakáče Kadaň 00420 775 993 998 (posílá poštou), anebo Křelov 602 512 987 Citovat
Karllossos Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 DAKUJEM za radu pokúsim sa zavolať na tie čísla . Napišem či som niečo zohnal .http://www.peugeot-club.com/kniha/img/roker.gif Citovat
Karllossos Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 CAWKO volal som na tie čísla a bolo to super ale len po tade každy nasluboval ked zoženiem tak sa ozvem MNO a už je to dosť dlha doba a nič ,čiže už som to tam zabalil HECH na POLSKEJ strake som niečo našiel ale tomu velmo neholdujem ale dik aj za to . S pozdravom MILAN PS: Do Piešťan sa nechystaš :::: JA sa tam pojdem tosku popretrčat :D :roker Citovat
Martinsk Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 toto si skúšal ? http://www.renault-peugeot.sk/index.php/autonovotny/o-nas-autonovotny-top Citovat
P607Olda Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Vrakáče sa neozývajú naspať. Pretože každý, kto zháňa, obtelefonuje 10 vrakáčov a potom ak zoženie, už podruhýraz netelefonuje, aby zrušil dopyt. Telefonuj ďalej, je veľa vrakáčov, napr. Nedvězí, Bystročice, Holubice atď. Horšie je, že predný nárazník sa rozbije pri každej havárke, takže to bude veľmi nedostatkový tovar. Nešlo by zreparovať ten tvoj poškodený? Zlepiť plast, zagitovať, nastriekať? Citovat
Karllossos Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 DIK moc toho pana som si podal ako prveho MNO a nezohnal mi ho zohnal mi poloos ale to bolo tak všetko : mam už z toho hlavu v smutku skoro rok ak nie viacej ak može niekto ešte poradit budem POVĎČNÝ. za OCHOTU DAKUJEM Milan Citovat
Karllossos Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Tak to maš zatracenou pravdu KURNA ale ty POLIACI ty maju všetko:::: neviem ako to robia HECH BUDEM to ešte skušat mam na awetku bez ostrekovačov aspň možem chodit bez neho by to bolo ťaške :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.