pre.vit Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Dneska se mi stalo, že jsem chtěl u baráku nastartovat a auto si ani neškytlo. Chvíli jsme to zkoušeli a pak nás napadlo vyzkoušet druhý klíč a auto bez problému nastartovalo (pouze vyskočila hláška antipollution fault). Tak mi nedalo, vypnul jsem ho a zkusil znovu s prvním klíčkem a světe div se - auto zase bez problému nastartovalo (ale zas ta hláška). Čím to mohlo být, setkal se s tím už někdo? Je fakt, že včera jsem měnil obal klíčku za nový, ale baterka z klíče tišťáku nevypadla.. Citovat
307rg Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 asi si nechal čip imobilizéru v tom starom púzdre a preto je teraz ten staronový kľúč nefunkčný. Keď bol v blízkosti aj ten náhradný kľúč tak ten spôsobil, že naštartoval aj bez čipu:myslim Citovat
pre.vit Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 asi si nechal čip imobilizéru v tom starom púzdre a preto je teraz ten staronový kľúč nefunkčný. Keď bol v blízkosti aj ten náhradný kľúč tak ten spôsobil, že naštartoval aj bez čipu:myslim Výborně, není nad to si tak v jedenáct večer jít prohrábnout popelnici a hledat vyhozený zbytek klíče. Na tu mršku mrňavou jsem fakt zapomněl, ještě že ta rychlá odpověď, jinak bych byl zítra už bez čipu.. [upravil dne 20/10/11 23:13 od pre.vit] Citovat
307rg Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Stávajú sa aj horšie veci, som naozaj rád, že si to stihol:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.