Béďa Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Ahoj, neměnil jste teď během roku přední sklo? Na kolik vás to vyšlo? Na netu jsem našel dost variant s rozdílnou cenovou relací, tak by mě zajímalo jak jste to měli vy. Mám ho už dost poničený a zvažuju jeho výměnu. Díky PS: kdyžtak napiště i variantu provedení měněného skla Citovat
ChouLu Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Hoj, je to tak rok a pul z5 co mi bylo meneno na 206ce sklo stalo asi 4500, necelejch 700 stalo lepidlo a neco prace ceklem neco pres 6,3 tis mam tam to nejobycenejsi tonovany do zelena bez destaku a svetelnyho senzoru Citovat
Béďa Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 Ćerstvá zkušenost, fajn. A jakej je vlastne rozdil mezi obyč. zeleným a sungate sklem? Citovat
PouLa Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 ja nekdy na jare sem ho daval menit kvuli dirce od kaminku..a slo to pres pojistovnu ale chlapek se vesel do 5000 a to tam mam i destovej senzor Citovat
Béďa Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 Taky mi můj servisák říkal že se do 5k vejde, dle výše mého pojištění. Spíš mě šlo o to, jaký je v tom rozdíl a jestli se vyplatí připlatit nebo se na to vybodnout. Citovat
Cinicman Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Mne zase dali v rámci \"výmeny\" za mierny úplatok aj s tónovaným modrým pásom hore... Citovat
Béďa Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 Cinicman: a pořídil si to obyč nebo top? Citovat
Mig-29 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Ešte kým som vlastnil 206-tku, menil som minuly rok behom dvoch týždňov dva krát Prvý krát to bolo za 480 eur a druhý krát za 509 eur to už sú celkové ceny aj s prácou Keďža sa mi podarilo oboch vodičov zastaviť išlo to cez poistku Ináč neviem neviem. Tie sklá boli preto take drahé, lebo boli atermické a keďže som také mal origo od výroby na aute, museli mi ich tam dať. Ináč tie sklá sú super Citovat
Béďa Odesláno 24. říjen 2011 Autor Odesláno 24. říjen 2011 to jsou moc pekny ceny, to bych asi rozmyslel jen tak menit co to presne znamena ze si mel sklo \"atermicke\"?? Citovat
Mig-29 Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Pomôžem si trošku technickým lexikónom - jednoducho som to skopíroval, lebo by som to lepšie nevymyslel Atermické čelné sklo reflektuje infračervené žiarenie a má tepelno izolačné vlastnosti, vďaka čomu zabezpečuje príjemnú klímu vo vnútri vozidla tak, že znižuje jeho prehrievanie pri vysokých teplotách. Pri použití klimatizácie sa zníži spotreba paliva, pretože spotrebuje menej energie na vychladenie kabíny na požadovanú teplotu. Medzi dve vrstvy lepeného čelného skla, je vložená veľmi tenká metalická fólia. Odráža vraj až 30% slnečnej energie, kým normálne sklo odráža 6%. Ináč ceny boli preto rozdielne, lebo to išlo cez dve rozdielne poisťovne no a jedna mala v danom servise väčšiu zľavu Citovat
Danoš306 Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 mam praskle celni sklo na 306, tento tyden si jej budu menit a chtel jsem sungate (pokovene) i kdyz jsem jej nemel, ale jak tu tak ctu tak vidim ze odrzi infra paprsky znamena to ze mi nebude fungovat i dalkáč na infra?? (samozrejme jen ze predu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.