Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, neměnil jste teď během roku přední sklo? Na kolik vás to vyšlo? Na netu jsem našel dost variant s rozdílnou cenovou relací, tak by mě zajímalo jak jste to měli vy. Mám ho už dost poničený a zvažuju jeho výměnu. Díky

PS: kdyžtak napiště i variantu provedení měněného skla

Odesláno

Hoj, je to tak rok a pul z5 co mi bylo meneno na 206ce :) sklo stalo asi 4500, necelejch 700 stalo lepidlo a neco prace :) ceklem neco pres 6,3 tis :) mam tam to nejobycenejsi tonovany do zelena :) bez destaku a svetelnyho senzoru

Odesláno

Taky mi můj servisák říkal že se do 5k vejde, dle výše mého pojištění. :D Spíš mě šlo o to, jaký je v tom rozdíl a jestli se vyplatí připlatit nebo se na to vybodnout. :)

Odesláno

Ešte kým som vlastnil 206-tku, menil som minuly rok behom dvoch týždňov dva krát :aut Prvý krát to bolo za 480 eur a druhý krát za 509 eur to už sú celkové ceny aj s prácou :D Keďža sa mi podarilo oboch vodičov zastaviť išlo to cez poistku :roker Ináč neviem neviem. Tie sklá boli preto take drahé, lebo boli atermické a keďže som také mal origo od výroby na aute, museli mi ich tam dať. Ináč tie sklá sú super :papa

Odesláno

Pomôžem si trošku technickým lexikónom :) - jednoducho som to skopíroval, lebo by som to lepšie nevymyslel :aut Atermické čelné sklo reflektuje infračervené žiarenie a má tepelno izolačné vlastnosti, vďaka čomu zabezpečuje príjemnú klímu vo vnútri vozidla tak, že znižuje jeho prehrievanie pri vysokých teplotách. Pri použití klimatizácie sa zníži spotreba paliva, pretože spotrebuje menej energie na vychladenie kabíny na požadovanú teplotu.

Medzi dve vrstvy lepeného čelného skla, je vložená veľmi tenká metalická fólia. Odráža vraj až 30% slnečnej energie, kým normálne sklo odráža 6%.

Ináč ceny boli preto rozdielne, lebo to išlo cez dve rozdielne poisťovne no a jedna mala v danom servise väčšiu zľavu :D

• O 9 měsíců později...
Odesláno

mam praskle celni sklo na 306, tento tyden si jej budu menit a chtel jsem sungate (pokovene) i kdyz jsem jej nemel, ale jak tu tak ctu tak vidim ze odrzi infra paprsky znamena to ze mi nebude fungovat i dalkáč na infra?? (samozrejme jen ze predu) :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...