Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny priznivce znacky Peugeot.

Koupil jsem 306 a u hodin, kde mam byt udaj o teplote mi jen blikaji tri carky ! Nevite, kde hledat to teplotni cidlo ?? Trochu jsem hledal a nic, hlavne poradne nevim jak vypada ! Nebo myslite, ze problem nebude v cidle ?? Diky za pomoc

Jirka

Odesláno

Čidlo teploty je v zrcátku spolujezdce. Zkus jej proměřit, je to normální termistor. Hodnoty a průběh závisloti odporu na teplotě se tady již někde řešil - hledej ve starších příspěvcích.

Odesláno

Tak jsem cidlo nenasel ani v jednom zrcatku ! Je jeste jina varianta, kde by mohlo byt ?? popripade nemate nekdo zapojeni toho modulu, kde jsou hodiny + teplota ?? respektive zapojeni toho konektoru ?? Diky

Odesláno
Napsán autorem JirkaV

Tak jsem cidlo nenasel ani v jednom zrcatku ! Je jeste jina varianta, kde by mohlo byt ?? popripade nemate nekdo zapojeni toho modulu, kde jsou hodiny + teplota ?? respektive zapojeni toho konektoru ?? Diky

Schemata a zapojeni jsou na hlavni strance www.peugeot-club.cz v sekci Servis, staci si je stahnout. Cidlo je vzdycky v zrcatku, je mozny ze nekdo to zrcatko daval novy a nedal ho i s tim cidlem.Novy cidlo stoji neco kolem 500 u Peugeot

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...