JirkaV Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 Zdravim vsechny priznivce znacky Peugeot. Koupil jsem 306 a u hodin, kde mam byt udaj o teplote mi jen blikaji tri carky ! Nevite, kde hledat to teplotni cidlo ?? Trochu jsem hledal a nic, hlavne poradne nevim jak vypada ! Nebo myslite, ze problem nebude v cidle ?? Diky za pomoc Jirka Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 Čidlo teploty je v zrcátku spolujezdce. Zkus jej proměřit, je to normální termistor. Hodnoty a průběh závisloti odporu na teplotě se tady již někde řešil - hledej ve starších příspěvcích. Citovat
JirkaV Odesláno 26. březen 2005 Autor Odesláno 26. březen 2005 Diky, projdu to a promerim a dam vedet ! Citovat
JirkaV Odesláno 27. březen 2005 Autor Odesláno 27. březen 2005 Tak jsem cidlo nenasel ani v jednom zrcatku ! Je jeste jina varianta, kde by mohlo byt ?? popripade nemate nekdo zapojeni toho modulu, kde jsou hodiny + teplota ?? respektive zapojeni toho konektoru ?? Diky Citovat
Ferry Odesláno 27. březen 2005 Odesláno 27. březen 2005 Napsán autorem JirkaV Tak jsem cidlo nenasel ani v jednom zrcatku ! Je jeste jina varianta, kde by mohlo byt ?? popripade nemate nekdo zapojeni toho modulu, kde jsou hodiny + teplota ?? respektive zapojeni toho konektoru ?? Diky Schemata a zapojeni jsou na hlavni strance www.peugeot-club.cz v sekci Servis, staci si je stahnout. Cidlo je vzdycky v zrcatku, je mozny ze nekdo to zrcatko daval novy a nedal ho i s tim cidlem.Novy cidlo stoji neco kolem 500 u Peugeot Citovat
JirkaV Odesláno 28. březen 2005 Autor Odesláno 28. březen 2005 Zkousel jsem tady na foru hledat neco ohledne toho termistoru, resp. jeho hodnotu, ale bez vysledku. Daval uz nekdo nejakou nahradu za originalni ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.