733thunder Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Chcel by som sa spytat tych co uz menili snimac rychlosti na 2.0 HDI aky zvolili postup?Je totiz dost nizko,treba auto dvihnut,alebo staci nieco demontovat?Pristup je tam uplne na... Citovat
Ferry Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 auto vepredu prizvednout, sundat kryt motoru a zespodu je pristup dobry, ale poradne si to podepri, at to na tebe nespadne, rozhodne to nedelej na heveru, co je na vymenu pneumatiky Citovat
straki007 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 A velke upozorneni taky davam ja. At ti nespadne tycka ozubeni do diferaku. Pak to je na rozdelani prevodovky. Citovat
733thunder Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Niekde som tu videl obrazok cidla aj s ozubenym kolieskom,ale v Peugeote mi dali iba samotne cidlo.Je nejaky rozdiel v ych cidlach? Citovat
Ferry Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 no ten nahon se prodava jako samostatny dil, takze ti ho nemohli dat, kdyz sis ho neobjednal nutno podotknout, ze zrovna v tom ozubeni byva dost casto pricina nefuncknosti snimace, no uvidis, az vymenis cidlo, kdyz se to nezlepsi, je problem v zoubcich, bud na tom kolecku u cidla a nebo na protikusu v domecku na diferaku Citovat
733thunder Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Tak som to rozobral,to ozubene koliecko je vporiadku,ako nove.Takze najpravdepodobnejsie to bude snimac,ktory som sice kupil,ale namiesto trojpinoveho konektoru malo dvojpinovy,takze druhe bude vpiatok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.