Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406,r.v.98,cirkulace vzduchu????

Recommended Posts

Odesláno

Co povidáš silikon drží jak čert. Musí být odmaštěná plocha a nech ho několik hodin tuhnout. A pak budeš mít problém ho urvat. ;)

Odesláno

Tak mám hotovo,zvlolil jsem cestu servisu a nového dílu.Motorek stál cca 6000+hodina práce(400).Nebyl čas a hlavne um a místo na řešení popsané výš.A potřeboval jsem ješte dalších pár věcí.Ale dik a klobouk dolů.Nejsem kutil akorát bych něco posral.

Měnili mi to v Peugeotu v Mělniku a musím řict že jsou hodne v poho.Přístup a ceny.Oproti Praze docela velký rozdíl.A žádný blufy.Tak taky dík.

Jinak když vyndali ten motorek tak jsem se docela divil jaká je to blbost.

Odesláno

Ten motůrek jde vyměnit bez demontáže přístrojovky, je třeba si udělat trošku místa po pravé straně od motůrku na šroubovák a taky je třeba trošku trpělivosti a pevných nervů.

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím Vás pánové. Mám výše popsaný problém potřeboval bych poradit o který motorek se jedná. Díval jsem se na motor ventilátoru zespod (od noh spolujezdce a v horní partii ventilátoru je obdélníková krabička VALEO - to je ten motorek cirkulace vzduchu?

Odesláno

Tak jsem si udělal úpravu podle Kremeňaka (moc dík za poslání fota) a po po cca 14 dnech provozu mi přestala klapka fungovat úplně. Motorek drnčel i při přejezdu klapky z jedné polohy do druhé. Nezbylo než motorek vytáhnout, mimochodem hnus práce na cca 3/4 hodiny. Po vytažení a rozebrání jsem zjistil, že je kompletně očesané jedno kolečko, které je oproti ostatním jedinné z bílého plastu. Takže motorek i moje hraní si s koncákama jsou k ničemu. Na vrakovišti je motorek nedostatkové zboží. Objevil jsem v nabídce AUTO Kelly tenhle motorek za cca 3300,-Kč. Jdu se na něj zítra zeptat a uvidím.

Odesláno

Dokázal bys popsat kde ten motorek je? Mám obavy, že vymontuji něco jiného. Nemáš fotky Chtěl bych ho vydělat a podívat se na něho v klidu doma. Mě teda zatím funguje, ale musím ho ručně potlačit z výchozí polohy. Třeba by šlo vyrobit to kolečko z jiného materiálu?

Odesláno
Původně zaslal: Richard296

Dokázal bys popsat kde ten motorek je? Mám obavy, že vymontuji něco jiného. Nemáš fotky Chtěl bych ho vydělat a podívat se na něho v klidu doma. Mě teda zatím funguje, ale musím ho ručně potlačit z výchozí polohy. Třeba by šlo vyrobit to kolečko z jiného materiálu?

Dej mi mailovou adresu pošlu ti ty fotky. Neumím je umístit na server:roll

Odesláno

Tak jsem to včera rozebral. Šlo to bezvadně, až na ty šrouby, které jsou na levé straně kastlíku. Jinak OK. Motorek mám venku. K mému překvapení jsem zjistil, že poškození není na vyfoceném bílém kolečku, ale na vnitřních ozubených kolech. Chtěl bych se zeptat, nemáte někdo vyhozený motorek, který má vnitřní soukolí Ok?

Odesláno

Všechny tyto motorky bývají poškozeny na vnitřních kolečkách. To na fotkách je dostatečně masivní a není s ním problém. Mi odešlo bílé kolečko uvnitř motorku.

Odesláno

Takže mám to samé. Kupoval jsi už nový nebo necháváš to vlastnímu osudu. Jestli jsi ho kupoval kolik tě stál? Hledal jsem to na str. Peugeotu a nenašel jsem ho. Neznám jeho přesné označení. Jinak Dík

Odesláno

Zatím jezdím bez přepínání, zkouším vrakáče. Jinak v nabídce AUTO Kelly jsem viděl celý motorek za cca 3300,- Kč (díly klimatizace - nastavovací prvek VALEO) a člověk na téhle adrese ho opravuje za cca 700,- + poštovné:

Bačák Petr

Zarybník 255

594 42 Měřín tel.737952067

bacakp@centrum.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...