Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych dotaz ohledně datumu ve výpisu(schématu)součástek(ND).Jde mi o to,že v pravém dolním rohu je datum a to značí co?Od kdy se ten díl montoval,nebo do kdy se montoval?:myslim

Odesláno

Děkuji za info.Jen pro info teď se mi tam objevily ještě další (možná sem si nevšim nebo sem se přehlédl):mad:čísla v pravém sloupku a jsou tam obě dvě čísla a u nich zelené popisky.Takže to můžu zaměnit?

Odesláno

Do toho samáho jako Ty HonzaZ,taky neplacený.Při přihlášení a zadání vin mám zapnuto filtrování,najedu na výfuk a je tam pouze tabulka s obj. čísly kde je 1705.HT.Jak se mě včera Pe.Tr zeptal na to fitrování,tak sem ho vypl(objevil se červený puntík) a hned sem ho zase zapl(zelený puntík) a opět najel na výfuk tak se stalo to,že se v tom pravém sloupku objevilo to druhé číslo 1705.FC a ještě další.Tak z toho sem trošku zmaten :roll a v údivu:o Toď vše

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mužu se prosí zeptat kde v SB najdu neco o mojí klimatizaci? myslím její dily a jak to celkově vypada..ve vybaveni ani v mech. častech jsem to neobjevil,bud jsem slepy,špatně hledam,nebo to tam neni ..díky mockrát Mé VIN VF37EKFXT32725069

Odesláno

kdo mi prosím zjistí cenu středové krytky na alu kola ale s tím novým logem a v černém myslím že by to mělo být dodle ale u ceny mi to píše ??? NEMETALICKÝ S PRŮHLEDNÝM LAKEM - A028 EXY - ČERNÁ ONYX

- OŽIVENÍ ŘADY A KOLO LINCANCABUR 18 PALCŮ

díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...