Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, po výmene chladiacej kvapaliny na manželkinej 106tke som so zdesením zistil, že mám dosť oleja vo vode. :( Viem je to zle, aj napriek tomu, že auto šlape dobre. Tak sa chem spýtať, či je na vine tesnenie alebo hlava? Načo by som mal dávať bacha, ak sa rozhodnem mrknúť na tesnenie? Poprípade kde by som našiel neaký postup, návod, hodnoty momentov atd? Dakujem za rady :super

Odesláno

Měl jsem stejný problém, u mě to bylo naštěstí jen to těsnění pod hlavou, bylo místama dost popraskaný, co bych chtěl po autě 11 let starém, že :roll Prdlá hlava by byla horší, to by stálo daleko víc :mrk

Zkoukni v jakém je stavu to těsnění, jestli bude v pohodě, tak to bude asi ta hlava, což by bylo daleko horší :myslim

Nikdo ze známých si na to netroufnul, tak to šlo do servisu no :mad:

[upravil dne 16/10/11 21:04 od Majkls]

Odesláno

V každom prípade to tesnenie budem musieť kúpiť, či už to bude hlava alebo len to tesnenie. Ale na čo dať bacha? Ešte som to nerobil, ale všetko je raz poprvé. ;) Neaký ten vercajch mám, vrátane momenťáku, takže by som to mohol zvládnuť. :myslim Poprípade nemáte niekto neaký návod, či manuál? Vďaka :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...