pysta1 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Ahojte, po výmene chladiacej kvapaliny na manželkinej 106tke som so zdesením zistil, že mám dosť oleja vo vode. Viem je to zle, aj napriek tomu, že auto šlape dobre. Tak sa chem spýtať, či je na vine tesnenie alebo hlava? Načo by som mal dávať bacha, ak sa rozhodnem mrknúť na tesnenie? Poprípade kde by som našiel neaký postup, návod, hodnoty momentov atd? Dakujem za rady Citovat
Majkls Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Měl jsem stejný problém, u mě to bylo naštěstí jen to těsnění pod hlavou, bylo místama dost popraskaný, co bych chtěl po autě 11 let starém, že Prdlá hlava by byla horší, to by stálo daleko víc Zkoukni v jakém je stavu to těsnění, jestli bude v pohodě, tak to bude asi ta hlava, což by bylo daleko horší Nikdo ze známých si na to netroufnul, tak to šlo do servisu no [upravil dne 16/10/11 21:04 od Majkls] Citovat
ozzy56 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 dá se to zjistit jen po rozebrání--demontáži--hlavy motoru opravu neoddaluj Citovat
TomMaister Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 hlava je dole hned, pokud jsi kapalinu neměnil za provozní teploty motoru bude to jen vyžrané těsnění Citovat
pysta1 Odesláno 17. říjen 2011 Autor Odesláno 17. říjen 2011 V každom prípade to tesnenie budem musieť kúpiť, či už to bude hlava alebo len to tesnenie. Ale na čo dať bacha? Ešte som to nerobil, ale všetko je raz poprvé. Neaký ten vercajch mám, vrátane momenťáku, takže by som to mohol zvládnuť. Poprípade nemáte niekto neaký návod, či manuál? Vďaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.