Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

francouzskojaponské války 2012 -z technických důvodů měníme termín

Recommended Posts

Odesláno

AKCZ -ja jsem driv jel proti 106 s16, ta me vyklepla docela s prehledem. muj sedan ma 1450 kg, 140kw. vim, ze nemam zadnyho zavodaka, to jsem ani nerikal :).

Moby89 - jen scretche chci dostat s frantikem na sraz))).

Odesláno

já nevim, kw a váha jsou jedna věc, ale ten faktor mezi volantem a sedačkou je ten nejdůležitější. protože kdo so vzpomene na loňskej kokořín kde jsem se svym HDičkem předjel holčinu(omlouvám se jméno fakt nevim) ve 106(skleroza je svinstvo) vim jen že měla kw o malinko víc než já.

Odesláno

jj a me si taky dal na prdel i kdyz je mezi nami jen 11kW kdybych nebyl debil a vcas radil tak jsem Te mohl dat :D

Odesláno
pane bože vy chcete bojovat mezii sebou když tam bude toliko japonců?:D:roker

To neni boj mezi sebou :D Jen marna snaha najit v nasich radach neco konkurence schopnyho na sprinty :D

Odesláno

no uvidíme co ti bzučáci budou mít.... s někým se to téčko srovnat musí,ale s MPS bych strach neměl

Jimmy106 já myslím,že jsem tam četl,že tam bude i plocha pro autíčka na dálkové ovládaní :-)))))))

Odesláno

dle mě nemaj klasický 1,6(aspon 323f) ty maj 1,5ky ale myslim, jinak z mýho okolí kde jsou BAčka, mrkačky a Bobiky(323f HB) tak jsou spíš 1,8čky a 1,9GT, ale ty 1,5tky táhli hezky;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...