Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

francouzskojaponské války 2012 -z technických důvodů měníme termín

Recommended Posts

Odesláno

ohledně webu máš ZS, ohledně dalšího, kde vznikl teda problém když ty by \"jsi hlasoval pro\"? pokud vím sraz jsme řešili pře sz, program jsem popsal, vše jsem dodal jak jsi požádal, po té na klouzání mi bylo oznámeno že podpora schválena jako pro minisraz.

Motivace pro ostatní dělat velkej sraz? Dle mě nulová

Guest Scratch
Odesláno

ja si nestezuju, ja upozornuju na to, ze to je o nas bez nas

Ja vas nevolil, tak si nemuzu stezovat

a priste uz nebudu mit asi opravneni volit, schvalovat, k cemu to je, kdyz tak zasadni vec jako sraz skoro zadara se rozhodne jinde???? :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

doplneni: a to vam s tim srazem fandim, vidim, ze se spousta veci dala do pohybu, v pozitivnim smyslu a uvidime. Ale Kokorinsky sraz, s tim jste me fakt naprdli.....

[upravil dne 22/4/2012 18:49 od Scratch]

Odesláno

Ale já ve finále nehlasoval pro. A to z důvodů již výše zmíněných. Na foru nevidím nějaký enormní zájem, což je podle mě způsobeno hlavně nedostatkem informací. Nemyslím si, že by tohle byl nějaký špatný sraz, sám sem tam chtěl jet.

Scratch: Pro tuhle debatu je tu sekce \"Komunikace s vedením\", zkus tuto sekci občas využít a nespamovat tu témata která jsou o něčem jiném svým \"upozorňováním\". Díky :xvul

[upravil dne 22/4/12 19:00 od Schreek]

Odesláno

Osobně si počkám na vyvrcholení tohodle srazu a doufám,že něco bude i když teď to tu vypadá na opak :( a doufám,že se zadaří ty mouchy zdolat.... :roll :roll

Guest Scratch
Odesláno

Schreek: ac malym procentem, tak jsem k organizaci prispel, takze jako spam to fakt neberu. Kurt a ty jste neprispeli nicim a zbytecne tady hrotite uz mizernou situaci

myslim si, ze problemu na reseni je na foru (treba v sekci inzerce) vic nez dost, nez abyste organizatora stresovali terminy.

Upozornovat muzu, ale jak se rika, chytremu napovez.....

Odesláno

Jimmy+John: děkuju za podporu

scratch: děkuju za obhajobu

Shreek:co se týče zájmu o sraz, forum a fbc není dogma. Holt tohle není akce pro \"rodiny s dětma\". A vím minimálně o cca 20 členech kteří sem nepsali, ale přijeli-by pokud by se to neposralo.

Guest Scratch
Odesláno

nemas za co, kdyz vidim zajem novych clenu o organizaci srazu, tak to podporim. Vedeni misto aby vcasreagovalo, pomohlo, nebo usmernilo, tak nic, a pak blbe pinda.......

blbe kecat umi kazdej....o tom vim sve :D

Guest Scratch
Odesláno

z mazda clubu je vetsi odezva, nez u nas, ale to se dalo cekat...

Odesláno

Moby89: V tomhle s Tebou nesouhlasím, pokud chceš na sraz pozvat členy peugotclubu tak to máš udělat zde. A o tom to je, klubové srazy mají být pro všechny, ne pro pár vyvolených který se o tom dozvědí víc, tady nejde o žádný rodiny s dětma. A to sou i důvody proč padla kritika na tohle vlákno!

Scratch: Ale tohle není vlákno o kokořínu ;) A co se tohoto srazu týče, vedení jej nezamítlo! Sraz dostal podporu a vzhledem k předpokládané účasti z řad peugetclubu myslím, že dostatečnou. Myslím, že naším cílem není vychovávat organizátory, ale je právě na nich aby nám ukázali, že pořádání takovéto akce umějí zvládnout a teprve potom můžeme naší spolupráci rozvinout.

Guest Scratch
Odesláno

jo, tak to je ten nejlepsi zpusob..............

ach jo, ti ORGANIZATORI, se nyni musi prave hledat, podporit, cekalo se dost dlouho.........

a ta kravovina s tim, ze bude x organizatoru na jeden sraz a pak se rozhodne, to maxmalne domrdala...........

a o cem je kokorin? Koncipovan pro rodiny s detma.........

pojedu, i kdyz zadny nemam :D

dam si s vama pivo, pokecame :)

[upravil dne 22/4/2012 19:49 od Scratch]

Odesláno
Kurt a ty jste neprispeli nicim a zbytecne tady hrotite uz mizernou situaci

myslim si, ze problemu na reseni je na foru (treba v sekci inzerce) vic nez dost, nez abyste organizatora stresovali terminy.

O co mi jde jsem napsal už v první odpovědi - nechceš nebo nedokážeš to pochopit.

Pokud se ti nelíbí nějaký příspěvek, můžeš ho nahlásit a moderátoři jej zkontrolují. Ale to přece dávno víš, čili na co si stěžuješ?

On to tu Schreek už velmi výstižně napsal a já se k tomu připojuji - sraz na mě nepůsobí důvěryhodně ani trochu. To, že se 10 dnů před plánovaným termínem odsune na neurčito, je jen třešnička na dortu.

Oficiální web nefunguje, na Youtube je poslední komentář pod videem (pod kterým je ještě navíc uvedeno \"ve spolupráci s peugeot klubem ČR\") čtvrt roku starý, na Facebooku nikdo nereaguje na dotazy, tady taky ne a když už z pana organizátora vypadne nějaká informace k termínu, tak to není veřejně, ale pěkně do sz a to ještě ve znění: neřeknu ti jesstli novej termín bude zejtra nebo za měsíc. jelikož nejsem jedinej organizátor. Co si o tom mám myslet? Pokud si tady nebude pan organizátor dělat reklamu, budu mlčet, do té doby ne, fakt ne - předpokládám, že právě ty mi rozumíš. ;)

Odesláno

milé vedení,

jsem stahanej jak kůň po zhruba 150km, noci v autě, a pořezání plný dodávky palet. Přesto jste mě tolik nasr..i že jsem zburcoval organizační team a jedu hledat termín.

Shreek:jde o rodiny s dětma, protože to jsou ti co o srazech mluví a málo kdy přijedou, já mam radši lidi kteří o tom nekecaj a dorazej. ale to je věc názoru.

a pokud chce club dostat lidi od pc na sraz(což je chvalihodný), tak jsem myslel že vypomůžu a ty co neosloví programem kokořín, dopnim ja s úplně jiným tipem srazu. To byla původní myšlenka.

a co se týče novejch organizátorů:mam pocit že nejsou, a pokud každej rok nechceš dělat sraz s petrem, tak to bude chtít spíš metodu výchovy než metodu hledání

Kurt: tou větou:\"neřeknu ti jesstli novej termín bude zejtra nebo za měsíc. jelikož nejsem jedinej organizátor\"

jsem se ti snažil vysvětlit že nezáleží jen na mě. Pokud tohle nechceš pochopit ty...

a nepsal jsi mi že sraz je ti úplně volnej?(ne do slova) proto neřeš jeho důvěryhodnost.

Guest Scratch
Odesláno

ty ses fakt kokos,

web nefunguje, no, nikdo to nechce holt dotovat/delat/spravovat :/

na terminu, kterej se podelal, zalezi to na vice lidech a neni to otazka jednoho dne, to vyresit - nicmene se na tom pracuje

me do SZ prisla jedna vymluvna zprava, ze priste se na to sere a ja se pod to podepisuju.

Kurte: od tebe stacila jedna vec, napsat do SZ zprvu organizatorovi a ne to hodit verejne na foru. Tohle je hnus, tohle je fakt hnus............

Guest Scratch
Odesláno

Moby89: napsal jsi to moc hezky,

Dekuju, ze jsi dorazil a pmphl mi s pianem v praze i na chajde, a to podekuju vsem ve vlakne k tomu urcenem.

Po tom, co jsi ted napsal, se mi z pristupu urcitych lidi chce vic nez blejt...........

a po 5 letech na foru uvazuju, jestli ma smysl, pro ten klub neco delat.

Pro lidi, kteri jsem na foru potkal ano, ale pro ten CIRKUS, ne, proste ne..... a to jsem uvazoval o priprave dalsiho srazu, ale pokud jste si nas s Dzanou jen testovali zda to zvladnem, tak na to vam priste seru...

Moby89: srazy grilmasters budou, a bez podpory, jako nyni ;)

[upravil dne 22/4/2012 20:15 od Scratch]

Odesláno

Scratch: Čteš vůbec co píšu? Nebo si je vybíráš slova který se Ti hoděj? Tak ještě jednou, tohle není vlákno o Kokořínu.

Pokud někdo chce pořádat sraz a má na to, má zde prostor a jsou tu i finanční podpory. My nebudeme nikoho nutit něco dělat, pokud na to někdo má a chce, ozve se nám. Zatím to funguje dobře, pokud máš lepší nápad sem s ním, ale proboha ne do tohohle vlákna, páč tady je to :xvul

Moby89: O rodinách s dětmi to neni, protože Tvůj sraz pro tuto skupinu neni, na tom se myslím shodnem. Ale copak peugeotclub jsou jen rodiny s dětmi? Určitě ne. A ohledně ogranizátorů, možná se budeš divit, ale za poslední cca rok sem nám předvedlo několik velice dobrých organizátorů a věřím že se neztratí.

Jako nezlobte se pánové, ale to jako Vám tu něco někdo vytkne a vy se hned urazíte a na všechno se vykašlete? Ještě sem dodejte, že je to kvůli nám a bude to kompletní. Scratchi zkus si aspon občas udržet úroven svých debat, pokud máš opravdu potřebu se někde vulgárně vybít, tak radši pokračuj jinde...

Guest Scratch
Odesláno

to nebyla vytka, to byla hrozba

o rodinach - to ti prece pise, ctes to sam, kdyz uz napadas, ze to je doplneni srazu.....

nemusis vytykat, staci to rict driv. Vy jste typ: po bitve je kazdy general..............

vulgarne se vybit nepotrebuju, stacila prihoda s houpacim kreslem

nicmene jako dlouhodby clen se mi klub v tuto chvili vubec nelibi.............. a to neni vulgarismus.........

byt pranyrovan ze jsem ve ztrate, byt minimalni a pritom se ztrata odsouhlasi na srazu, je v hnus, nebo ne?

Odesláno

/Hondzik - mazda 323f klub/

Caf PUGaři, o rodinách s dětma jsou různý srazy, taky jsme je dělali, ale dle reakcí víme jakou odezvu mělo letiště, proto jsme šli jinou cestou. to že se to sere je prostě život, ale po 3 letech organizování Mazdasrazu kdy jsmě měli i víc než 150 aut si myslim že vim o čem mluvim. chápu že teď je tady flame, dáme do kupy info a hodíme nový vlákno, pak si tady třeba postřílejte ale až bude souhrnné info tak si myslim že se hodně lidí bude divit. Nevim pro koho je a neni zajímavý sprintovat, jezdit slalom, nechat si udělat profi foto svý kárky nebo využít možnosti mobilního servisu a zvedáku přímo na letišti ale jdem prostě jinou cestou. Kdo chce jde s náma, kdo ne ať je třeba doma...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...