Guest StibTo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Take jsem s tim pocital ... Tak skoda,no. A co jsou ty technicke duvody Moby ? Citovat
Moby89 Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Kurt: chápu že nejsem člen vedení, tudíž mnou pořádný sraz je druhořadý, ale pokud mi 14 dní před srazem bouchne catering(ač to nikdy nepřizná) z důvodu většího kšeftu tak i kdybych dělal stojku na uchu tak s tim neudělám nic jinýho než změnu termínu(opět sesynchronizovat čas organizátorů, programu, a hlavně letiště). předělat podklady(samolepky,letáčky atd...) děkuju za schovvavost. [upravil dne 22/4/12 17:33 od Moby89] Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Toto vlákno slouží již půl roku pro prezentaci srazu, který se stále neuskutečnil. Pokud se zde do konce tohoto měsíce neobjeví nový a trvalý termín, bude z této sekce odstraněno. Moby89 - stalo se, zkus vyhodit co nejdriv nejaky termin Kurt: pokud vas to irituje, tak si zalozte dalsi vlakno, treba CIRKUS 2 ...........Jelikoz to je dost specificky sraz, tak bylo potreba to vyvesit dele dopredu, a taky se to pripravuje uz dlouho, takze brzdi.... Citovat
Kurt Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Moby89: Vůbec to není o tom, kdo je a kdo není členem vedení. Podívej se v této kategorii a ukaž mi jeden sraz, který se připravuje od loňského října a ještě nemá ani termín pořádání. Tato sekce je pro připravované srazy a kvůli přehlednosti v ní není možné nechat všechny akce, které se (snad) někdy v budoucnu budou pořádat. Navíc se nový návštěvník vlákna musí prokousat mnoha zbytečnými stránkami, čili i pro tebe coby pořadatele by možná bylo lepší založit téma nové a psát v něm jen ty skutečně aktuální informace. Scratch: díky za radu, až ji budu potřebovat, ozvu se. Citovat
Moby89 Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Kurt: nechci to tady zbytečně rozmazávat a zasírat, máš SZ Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Kurt: ozvi se, nemam s tim problem jako clovek, ktery se na tom aspon drobne podilel citim tvou narazku jako neopodstatenou. Jeden uskutecneny sraz tu visel 3 dny po uskutecneni.........a evidentne to nikomu nevadilo A termin byl vyhlasen, akorat se to po.... okruhy AKCZ tu visi taky, tak znovu rikam, brzdi Citovat
Moby89 Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 scratch: klid, neřeš to. Ale děkuju:roker Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 uz jsem v klidu, ale tohle me dokaze vytocit..... Kurta uznavam jako velmi chytreho cloveka, ale tohle bylo trosku out. On cely pristup vedeni je k tomuto srazu dost zvlastni Citovat
Kurt Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Scratch: tak ještě pokračujem. Byly tu stížnosti, že se v Uskutečněných špatně hledá a tak jsme se domluvili, že ty srazy odtud nebudeme přesouvat okamžitě, ale necháme je tu chvíli i po uskutečnění. Čili hledáš problém, kde není. Za druhé - v čem vidíš onu \"narážku\"? Že jsem dal 10 dnů na stanovení nového termínu? Je to fakt tak málo, nebo se prostě jen chceš zase hádat? Ad Okruhy: Terminy Miata Cup 2012: 30.4.2012 Pondeli - Sosnova 10.-11.6.2012 Nedele az pondeli - Hradec Kralove (spojene s Rally Show viz. program) 14.7.2012 Sobota - Vysoké Mýto 19.8.2012 Nedele - Vysoké Mýto 6.10.2012 Sobota - Písek Terminy Amater Cup 2012: 21.4.2012 Sobota - Písek - Foto: AC 12.5.2012 Sobota - Hradec Králové (Czechring) 16.6.2012 Sobota - Vysoké Mýto 21.7. 2012 Sobota - Sosnová 18.8. 2012 Sobota - Vysoké Mýto 22.9. 2012 Sobota - Písek Co myslíš, jsou to termíny pořádání? Citovat
Moby89 Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 a kokořín? založení vlákna v září 2011? Citovat
Kurt Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 A Kokořín nemá daný termín pořádání? Pokud jsi to nepostřehl: 36. sraz 15.-17.6.2012 Citovat
Schreek Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Moby89: Co je špatného na Kokořínu? Už od začátku tam termín i program je... Myslím, že Kurtovi jde o to aby tu byli aktuální informace o srazech. Pokud se to tu zvrtne na hypotetický sraz někdy, tak by to mohlo být třeba v pokecu nebo tak něco... Scratch: Pokud se Ti něco na stanovisku vedení nelíbí, máš napsat někomu z vedení, rádi ti to vysvětlíme. Jinak tomuto srazu byla schválena podpora dle pravidel pro minisrazy. Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Kurte, nechci se hadat, proste vybouchl termin a ty reagujes neadekvatne. ANO, 10 dni byva obcas malo, kor jak se tu s oblibou pise, nejsme zamestnanci fora, neni cas vsechno hned resit..... co kdyz jeden z terminu u AKCZ se zrusi/zmeni, treba z duvodu neucasti? Vazne? jak je mozny, ze muj sraz uz je v uskutecnenych kdyz jeste ted v podstate trva? Jak je mozny, ze clen vedeni nam zasahoval do naseho vlakna na zimni klouzani (pak byl upozornen a prestal) Ne, nechci se hadat a uz mlcim, jsem po prima sraze, ktery se jakovzdy povedl a ucastnikum libil a doufam, ze se s nimi setkam i na tom letnim............... a pak se uvidi..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Moby89: Co je špatného na Kokořínu? Už od začátku tam termín i program je... Myslím, že Kurtovi jde o to aby tu byli aktuální informace o srazech. Pokud se to tu zvrtne na hypotetický sraz někdy, tak by to mohlo být třeba v pokecu nebo tak něco... Scratch: Pokud se Ti něco na stanovisku vedení nelíbí, máš napsat někomu z vedení, rádi ti to vysvětlíme. Jinak tomuto srazu byla schválena podpora dle pravidel pro minisrazy. Schreek: takze kluk, ktery chce udelat velky sraz, protoze VEDENI SI SAMO ODHLASOVALO, ze bude letos jen jeden, dostane prispevek jako minisraz. Jdete do HAJE................. Kluk, ktery je nova mlada krev v klubu, chce se angazovat, chce neco udelat pro mladsi, nalakat novy lidi, ziskat treba i nove pratele.... a dela to klasickou formou, ne vsechno zadarmo, coz neschvaluju, a nejsem jediny, mozna to jen otevrene reknu, tak....... [upravil dne 22/4/2012 18:23 od Scratch] Citovat
Schreek Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Scratch: Nárok na finanční výpomoc klubu není automatický, ke každé žádosti se přistupuje zvlášť dle předloženého programu a předpokládané účasti. V tomto případě prostě pořadatelé úplně nepřesvědčili, i tak jim byla slíbena odměna do výše 5tis. Jde o první ročník akce s nejistým výsledkem, pokud by se tato akce osvědčila a byl o ní velký zájem věřím že se příště budeme angažovat víc... Citovat
Kurt Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Scratchi, ale vedení jsme si přece zvolili proto, aby rozhodovalo. A zrovna tohle je jedna z kompetencí vedení (jak uvádějí Stanovy: \"Správa srazové činnosti\"). Kdo jiný by měl rozhodovat o nakládání s penězi sdružení, než jeho vedení? Mobymu se snažím vysvětlit svůj postoj po sz - rád bych, abychom se dopracovali alespoň k lepší komunikaci zde ve vlákně. To znamená, aby reagoval na dotazy, které se tu k tomuto srazu vyskytují (např. co jsou technické důvody, atd.) Jak mi psal, o víkendu nebyl u PC, čili předpokládám, že tyto informace ještě doplní. Citovat
Moby89 Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 upřímně, abych \"příště\" o tu angažovanost stál....(neber to zle, chápu postoj vedení a respektuju ho) Citovat
Moby89 Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 technický problém už zde zazněl: bouchl catering(nebo jak se to píše), termín se snažíme dát do kupy samozřejmě co nejdřív, ale dávat šibeniční termíny jako: do deseti dnů atd... shreek: nepiš prosím odměna, ale podpora, když už, já za to nic nechci, natož ne do kapsy. Kurt: zodpověděl jsem všechny dotazy nebo jsem na nějakej zapoměl? Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 ano, vikend travil u me na chalupe na grilmasters......a internet je tam fakt spatnej..... Sveho casu meli clenove hlasovat o kazde kokotine, a o kokorineskem srazu (podle me se nenajdou sponzori v takovem rozsahu -- a kdyz ano, tak jen dobre), se utrati penize z prispevku pro lidi, kteri na sraz prijedou a s nejistym vysledek dorazi na dalsi ZPOPLATNENY SRAZ. jen doplnuji, toto je muj nazor, na ktery mam pravo. Skodna se musi najit a zlikvidovat [upravil dne 22/4/2012 18:37 od Scratch] Citovat
Schreek Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Moby89: Neber to osobně. Za mě - měli ste dobrý začátek, vypadalo opravdu dobře a hlasoval bych pro. Jenomže pak se prostě přestalo cokoliv dít, resp. tady se neukazovali žádné informace. Upřesnění programu. Vaše stránky dodnes nefungují. Nikdo tu neví co tam bude za stánky, ukázky, jak bude sraz vypadat apod. Jako jedině co já se tu dočtu, že si někam můžu jet zajet sprinty a večer si pokecat někde u hudby pod širákem. Prostě pro to aby byl tento sraz z hlediska peugeotclubu velkým srazem bych tu čekal mnohem víc. Promin měl jsem určitě namysli podporu - spatně jsem to formuloval Scratch: Stěžuješ si ve špatném vlákně. Mohl jsi kandidovat do vedení a podílet se na rozhodování, že by se Tvá přihláška někam ztratila? [upravil dne 22/4/12 18:40 od Schreek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.