scherer012 Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 zdravým všetkých! mám menší problém s pravým predným svetlometom- pri výmene žiarovky som zistil, že mi voľne behá parabola a nefunguje naklápanie svetlometu(hore ho vytlačí, ale dole nestiahne), keď som volal do servisu, mechanik vravel, že je pravdepodobne vyskočená zo závitu.....vie mi niekto poradiť ako ju dostať naspäť? Citovat
scherer012 Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 skúšal som, ale sa bojím veľmi pritlačiť, aby som ju nepoškodil......prípadne závit(alebo to čo ju tam drží) je na to nejaká \"finta\"? [upravil dne 13/10/11 21:14 od scherer012] Citovat
scherer012 Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 ...musím ju rozobrať? myslel som, že sa to dá aj bez demontáže..... Citovat
jofo Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Netreba rozoberat. Nastavys naklapanie svetiel dospodu, das dole dekel na ziarovku, chytis parabolu a silou nacvaknes nazad na klb osky motorceka. Este je moznost taka za das dole motorcek na ktorom predtym bude oska vysunuta, rukou podrzis parabolu, nacvaknes motorcek na parabolu a das nazad na svetlo. Citovat
scherer012 Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 Ďakujem! až po vybratí dekla na diaľkové svetlo som videl na tú osku a čo kam mám zatlačiť takže potom ešte asi pol hodiny trápenia a ono to vošlo ešte raz vďaka za rady! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.