kema Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 čau,prosím o radu...měnil jsem autobaterii a ihned po její výměně mi přestalo fungovat dálkové ovládání k centrálu. Baterku do ovládání jsem už koupil novou,ale v tom problém nebyl. Poradíte někdo?
106sťák Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 njedal si jí obráceně? má ty správný hodnoty?
qmysak Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 spárovals to s autem klíček?dej ho do zapalování a nastartuj a chvílu to nech
kema Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 njedal si jí obráceně? má ty správný hodnoty? Jasně,koupil jsem s těma stejnýma hodonotama. Obráceně jsem ji určitě nedal:)
kema Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 spárovals to s autem klíček?dej ho do zapalování a nastartuj a chvílu to nech To jsem nezkoušel,díky za tip. Zítra zkusím. Já furt ale vidím nějakou souvislost s tím,jak jsem vyhodil starou autobaterii a dal tam novou,stalo se to totiž hned poté,co jsem to udělal.....tak jestli jak bylo auto chvilku bez napětí,tak jestli se v nějaké té řídící jednotce něco nedeaktivovalo,nebo nevynulovalo :-). Nevím, nejsem odborník,možná je to blbost co jsem napsal
Ferry Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 to same se resi zde , tema ze vcerejska, priste prosim nejdriv zkusit hledani
Recommended Posts