Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu stále se mi točí vrtule chlazení a bliká kontrolka stop.Odpojím baterku a pak vše chvíli funguje normálně a po pár kilometrech se roztočí znovu.Teplota vody a množství v pořádku, motor funguje normálně jen se roztočí vrtule a nevypnou se po vypnutí motoru ani po půl hodině.Nezná někdo důvod?Je to HDI z roku 2000.

Odesláno

Točej se na plno ,poloviční rychlostí a nebo nejdřív polovični a pak sepnou na plno? Také bych to nejvíc tipoval na teplotní čidlo .Ještě pak by to mohlo dělat špatné relé a jestli máš BITRON tak třeba i ten ...

Odesláno

Ptal jem se servisáka a ten mi tvrdí,že je to teplotní čidlo.Mohl by mi někdo z Vás na nějaké fotce ukázat kde ho hledat?Popřípadě nějaký záludnosti při jeho výměně.

[upravil dne 14.10.11 07:30 od invalida]

Odesláno

Chod do sekcie Modely --> Peugeot 306 a tam pohladaj vlakno s nadpisom P306 - princip chladenia chladiacej kvapaliny. Je tam aj ine vlakno o vymene snimca konkretne na HDi-cku

Myslim, ze sa tam dozvies vsetko co potrebujes.

EDIT; Tak cast som nasiel za teba :

PS: Mozno by bolo uzitocne presunut toto vlakno do sekcie \"urob si sam\" ak to admin ohodnoti ako uzitocne.

[Edited on 14/10/11 10:02 by miroja]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...