invalida Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Prosím o radu stále se mi točí vrtule chlazení a bliká kontrolka stop.Odpojím baterku a pak vše chvíli funguje normálně a po pár kilometrech se roztočí znovu.Teplota vody a množství v pořádku, motor funguje normálně jen se roztočí vrtule a nevypnou se po vypnutí motoru ani po půl hodině.Nezná někdo důvod?Je to HDI z roku 2000. Citovat
jofo Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Ak sa rozsvieti kontrolka stop tak by som isiel po teplotnom cidle. Alebo dia napovie viac. Citovat
roura Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Točej se na plno ,poloviční rychlostí a nebo nejdřív polovični a pak sepnou na plno? Také bych to nejvíc tipoval na teplotní čidlo .Ještě pak by to mohlo dělat špatné relé a jestli máš BITRON tak třeba i ten ... Citovat
invalida Odesláno 14. říjen 2011 Autor Odesláno 14. říjen 2011 Ptal jem se servisáka a ten mi tvrdí,že je to teplotní čidlo.Mohl by mi někdo z Vás na nějaké fotce ukázat kde ho hledat?Popřípadě nějaký záludnosti při jeho výměně. [upravil dne 14.10.11 07:30 od invalida] Citovat
miroja Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Chod do sekcie Modely --> Peugeot 306 a tam pohladaj vlakno s nadpisom P306 - princip chladenia chladiacej kvapaliny. Je tam aj ine vlakno o vymene snimca konkretne na HDi-cku Myslim, ze sa tam dozvies vsetko co potrebujes. EDIT; Tak cast som nasiel za teba : PS: Mozno by bolo uzitocne presunut toto vlakno do sekcie \"urob si sam\" ak to admin ohodnoti ako uzitocne. [Edited on 14/10/11 10:02 by miroja] Citovat
invalida Odesláno 14. říjen 2011 Autor Odesláno 14. říjen 2011 Pomalu tomu začínám rozumět,díky za schematka.Někdy nevím jaká zadat klíčová slova do vyhledávání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.