wooody Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Jde takhle zenska v noci parkem a najednou kus pred ni chlap. Ruce roztazene a primo proti ni. Jezisi, to je urcite uchyl a chce me znasilnit, mysli si. Jde dal a potom si rekne, mam novou halenku, jeste by mi ji roztrhal, radeji si ji sundam. Jde dal a chlap s roztazenyma rukama stale proti ni. Sundam si i sukni, kdo to ma potom prat. Chlap porad proti ni, ruce roztazene.. Sundam si i pradlo, uz je to stejne jedno, znasilni me tak jak tak. Chlap je uz skoro u ni a v tom na ni zavola: \"Uhni kurvo, nesu sklo!\" Jedné noci dorazil kluk se svou dívkou k ní domů. U vstupních dveří se začnou líbat na dobrou noc a mladík začne být Pomalu vzrušený. Opře se dlaní o zeď, usměje se na ní a povídá: \"Miláčku, co kdybys mi ho vykouřila?\" Ona zděšeně odpovídá: \"Zbláznil ses? Rodiče nás uvidí!\" \"Ale prosim tě! V tuhle hodinu?\" Zubí se na ni. \"Ne, prosim tě. Dovedeš si představit, co by se stalo, kdyby nás přistihli?\" .........\"Ale jdi! Nikdo tu není, vaši už spí!\" \"Ani náhodou, je to moc nebezpečné!\" \"Prosím, prosím, Moc tě miluji.\" Taky tě miluji, ale teď nemohu!\" \"Jasně, že můžeš. Prosim.\" \"Ne,fakt nemohu.\" \"Moc prosím. \" Najednou se na schodech rozsvítí světlo a objeví se její mladší sestra v pyžamu s rozcuchanou hlavou a rozespalym hlasem povídá: \"Taťka říká, že už ho mas vykouřit, nebo to mám udělat já. A máma vzkazuje, že kdyby bylo třeba, tak to udělá klidně sama. Jen ať už proboha dá pryč ruku z toho zvonku! Citovat
vendelinek Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 zase ten wooodyho humor:D:D :potlesk:potlesk co slovo to perla Citovat
vendelinek Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 to je pěkný,to by se mi hodilo na chalupu na zahradu,tu mám dostatečně velikou:D:super honil bych s tim krtky:D Citovat
wooody Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 krásný videjko Doufám že pujde i nefejsbukařům Citovat
vendelinek Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 krásný videjko,asi tak v polovině jak si obléká tu kombinezu a ta bugina:) Citovat
elton Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Krásné video:super jsou to machři. ps. fuj právě jsem byl na fackabuku:mad: Citovat
wooody Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 příprava auta na prodej http://www.aumojekoule.eu/fotogalerie/nejnovejsi/detail/11066/?ref=nf Citovat
koblih69 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Slušná práce, najeto 149 tis, dovoz DE, řízeno lékařem v důchodu. pravidelný servis, serv. knížka, nebourané, garance najetých km. Citovat
Davidf Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 ty vole to snad ani není pravda,pak si takové auto koupí rodinka s dětmi a to si na něho vezmou ještě pujčku,katastrofa Citovat
wooody Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 tuning vyfuk http://www.drsnysvet.cz/nahradni-vyfuk/ Citovat
vendelinek Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 tuzing:D:super:potlesk to ještě na autě nemám:D Citovat
pipistrel Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 len kolko vydrzi pocitam par minut a roztopi sa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.