Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jde takhle zenska v noci parkem a najednou kus pred ni chlap. Ruce roztazene a primo proti ni. Jezisi, to je urcite uchyl a chce me znasilnit, mysli si. Jde dal a potom si rekne, mam novou halenku, jeste by mi ji roztrhal, radeji si ji sundam. Jde dal a chlap s roztazenyma rukama stale proti ni. Sundam si i sukni, kdo to ma potom prat. Chlap porad proti ni, ruce roztazene.. Sundam si i pradlo, uz je to stejne jedno, znasilni me tak jak tak. Chlap je uz skoro u ni a v tom na ni zavola: \"Uhni kurvo, nesu sklo!\"

Jedné noci dorazil kluk se svou dívkou k ní domů. U vstupních dveří se začnou líbat na dobrou noc a mladík začne být Pomalu vzrušený. Opře se dlaní o zeď, usměje se na ní a povídá: \"Miláčku, co kdybys mi ho vykouřila?\" Ona zděšeně odpovídá: \"Zbláznil ses? Rodiče nás uvidí!\" \"Ale prosim tě! V tuhle hodinu?\" Zubí se na ni. \"Ne, prosim tě. Dovedeš si představit, co by se stalo, kdyby nás přistihli?\" .........\"Ale jdi! Nikdo tu není, vaši už spí!\" \"Ani náhodou, je to moc nebezpečné!\" \"Prosím, prosím, Moc tě miluji.\" Taky tě miluji, ale teď nemohu!\" \"Jasně, že můžeš. Prosim.\" \"Ne,fakt nemohu.\" \"Moc prosím. \" Najednou se na schodech rozsvítí světlo a objeví se její mladší sestra v pyžamu s rozcuchanou hlavou a rozespalym hlasem povídá: \"Taťka říká, že už ho mas vykouřit, nebo to mám udělat já. A máma vzkazuje, že kdyby bylo třeba, tak to udělá klidně sama. Jen ať už proboha dá pryč ruku z toho zvonku!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...