wooody Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 Sedí dívka v parku na lavičce a strašně nadává: \"Ku*va fix, do prdele práce!\" Jde kolem chlapík, slyší to a povídá jí: \"Poslouchej, děvče, to se vůbec nehodí, abys nadávala jako dlaždič!\" Ona na to:\"Tak si sedněte ke mně a já vám povím, proč nadávám.\" Chlap si přisedl a dívka mu něco zašeptala do ucha. Chlap začal nadávat: \"To je v p*či! Zasranej svět!\" Slyšela to babka, která šla okolo, a napomenula chlapíka, aby tak neklel, že je to nekulturní a nesluší se to. A chlapík na to: \"Pojďte si sednout, babi, já vám řeknu, proč tak nadávám!\" Babka si sedla, chlap jí něco pošeptal do ouška a babka hned:\"A do psích prdelí, kunda pes, já se na to vyseru!\" Uslyšel to kolem jdoucí dědek a povídá babce: \"No, že se nestydíte, paní, nadávat takhle tady před malou holčičkou!\"Babka na to, ať se posadí, že mu řekne, proč tak nadává. Dědek si sedl a babka mu povídá:\"Ta lavička je čerstvě natřená\": \"Ku*vaaaaaaa, do p*či!\" Citovat
wooody Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 bohužel pravda Jedu domů vlakem z práce, je mi 73 let (o řidičák jsem již přišel jako zdravotně nezpůsobilý). Poté, co mi ve vlaku štípne lístek průvodčí s berlemi, vystupuji. Vystupuji velice opatrně. Mám totiž jen jedno oko. To pravé mně vypíchl 70-ti letý oční chirurg přiodstraňování šedého zákalu, když se mu třásly ruce, protože měl Altzheimra. Z lokomotivy vytahují strojvedoucího na invalidním vozíku. Procházím nádražní halou, kterou hlídá poloslepý policista podpírán dvěma hluchými kolegy. Vycházím ven a jdu na tramvaj, řidička žádá cestující, aby jí řekli, kde má zastavit, protože trpí ztrátou paměti. Vystupuji a mám hlad, v restauraci mi číšník oznamuje, že jídlo dostanu jakmile se podaří dostat kuchaře z komatu. Objednávám si pivo, kterého číšník kvůli třesu rukou půlku vylije, než dojde k mému stolu. Chci zaplatit, ale číšník nerozezná stovku od tisícovky! Jdu domů, tam se mě ptají mé děti ve věku 45 a 50 let, jestli bych jim nemohl najít nějakou práci? Ne ne, děti moje, na to jste ještě příliš mladí. Večer jdu do Národního divadla na Labutí jezero. Představení je hned v prvním dějství zrušeno, protože 68-mi letá baletka, představitelka hlavnírole, padá a láme si krček kyčelního kloubu. Vracím se domů. Odložím obě protézy. Pustím televizi a sleduji celostátní oslavy narozenin prezidenta Kalouska, který se k naší radosti v plné síle, zdraví a svěžesti dožívá 120 let… Citovat
wooody Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 1) Otvor si Google ..... 2) napíš: mov0001.swf 3) ..... klikni na prvý odkaz... Citovat
Slipkont Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 to je hodně smutná pravda ... až z toho mrazí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Kua, tak takovej mráz co mi přejel po zádech jsem ještě nezažil Mam zvuk docela nahlas, čuměl jsem na TV a nestahnul jsem to. Fuj:D [upravil dne 13/10/11 21:04 od Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 1) Otvor si Google ..... 2) napíš: mov0001.swf 3) ..... klikni na prvý odkaz... no teda Citovat
romik1 Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 1) Otvor si Google ..... 2) napíš: mov0001.swf 3) ..... klikni na prvý odkaz... hovado:bacha mi skoro uslo. som mal repraky na plno na notebooku... ps: vysvetlite mi niekto to s tou mackou. uz pol hodinu do toho cumim a nic... [upravil dne 13/10/11 22:45 od romik1] Citovat
DanHal Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 wooody, dneska jsem to viděl na facebooku a málem jsem se posral :D:D Citovat
Durii Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 ja som mal stastie mne to poslala frajirka a mal som slabucko repraky a obraz mi ukazalo len cely zeleny .. tak mi bolo divne ze co to je za blbost ze seci sa boja :D Citovat
wooody Odesláno 14. říjen 2011 Autor Odesláno 14. říjen 2011 aaaa kdo najde druhou kočičku??? Citovat
vendelinek Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 1) Otvor si Google ..... 2) napíš: mov0001.swf 3) ..... klikni na prvý odkaz... teda wooody ,to je nápověda,ted abych se šel převlíct:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 je tam holka [upravil dne 14.10.2011 17:06 od vendi.stejskal] Citovat
tadom Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Tedy tahle je o hodně těžší, ale je tam mrška Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Kočka jo, tak leda pul metru pod zemí. Na tom prvním je cosi co by mohlo bejt kočka, ale tady není ani kousek kočky:bojim Citovat
vendelinek Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Radku ,dám ti klidně malou nápovědu, mám to za zálohovaný na důkaz že tam opravdu jsou:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.