Ducatista Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Chtěl bych se zeptat: na 406 (2002) mám v řídící jednotce nastaveno denní svícení, tzn. že světla svítí pořád, i když je na levé páčce vypnu. Ale neustále mi svítí i podsvícení budíků, což mi vadí. A zkoušel jsem na páčce vypnout i zapnout funkci automatického rozsvícení, ale pořád svítí jak světla, tak osvětlení budíků. Auto mám teprve 2 týdny, takže se vše teprve učím, ale myslíte, že by to mohlo být tím, že nefunguje čidlo světla, a tím pádem si řídící jednotka myslí, že je pořád tma a proto mi neustále osvětluje i budíky na palubce? A pokud je tahle teorie správná, tak kde to čidlo světla je? Pod zpětným zrcátkem jsem si nějakého čidla všimnul, ale nevím, jestli to není čidlo na stěrače, které krásně fungují podle intenzity deště... Díky za radu PS: v tématech jsem tu hledal, ale tohle nanašel. Citovat
wojtěch Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 u 406 to tak je když se aktivuje denní svícení tak svítí i budíky. my to na 406 máme taky tak.. Citovat
Ducatista Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 Aha, díky za odpověď... (Protože předchozí majitel mi tvrdil, že při volbě denní svícení na řídící jednotce prý budíky nesvítí.) Tzn. pokud to tak je, tak mi možná čidlo vlastně bez problémů funguje, ale protože světla svítí pořád, tak nemám možnost to vyzkoušet. Citovat
wojtěch Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 na 307 mi nesvítí budíky, ale u 406 to svítí (nevím proč)... Citovat
lubokpz Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Mám old model denné svietenie mám a mne budíky nesvietia, ale neviem, kde sa to nastavuje, lebo je to dovoz a už to bolo aktivované. Citovat
wojtěch Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Old je něco jiného my mluvíme o MUx kde se to nastavuje přes dia.. Citovat
Ducatista Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 Wojtěch: zase jsem o něco chytřejší... Jsem nevěděl, že mezi old a novějším modelem je takový rozdíl... Citovat
Mike407 Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Nový model 406 má jinou palubní síť. Denní svícení bez podsvícení budíků tak, jak by sis to přál, funguje u 407. Citovat
DVORY02 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 já mám r.v. 2000 nemux a budíky mi nesvítí... svítí jen světla,display a display na klimu jinak nic.... aby svítilo všechno ostatní, tzn. budíky, ovladače kolem klimy a třeba radia musím už světla rozsvítit ručně přes páčku... je to dobrá věc.. přes den alespoň to šetří žárovky v palubce Citovat
Ducatista Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 Tak jsem byl v pátek v Olomouckým Peugeotu a říkali to co jste tu psali i vy chlapi - že to je normální, že mi svítí i budíky, tak jsem to nechal na diagn. vypnout a příští úterý už se tam budou montovat světla na denní svícení Citovat
Osvi Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 já mám r.v. 2000 nemux a budíky mi nesvítí... svítí jen světla,display a display na klimu jinak nic.... aby svítilo všechno ostatní, tzn. budíky, ovladače kolem klimy a třeba radia musím už světla rozsvítit ručně přes páčku... je to dobrá věc.. přes den alespoň to šetří žárovky v palubce Ano, u nového modelu pokud je to nemux cca 1999-2001 palubka nesvítí. Pokud máš placaté páčky cca 2002 a výš, tak palubka svítí. Jen pro upřesnění je to stejně fuk, protože v MUX verzi jsou v budíkách použity LED diody již z výroby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.