DVORY02 Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 ahoj, potřeboval bych dotáhnout lanka na ruční brzdu a pod autem se to asi udělat nedá že ? musí se sundat středovej tunel ? já jen že jsem to zkoušel, ale moc se mu ven nechtělo.. tak mam obavy abych ho pak vůbec dostal zpět díky Citovat
Charlie 1 Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 pod autem je nad výfukem v úrovní zadních kol plech,drží na 3 šrouby,sundáš ho a můžeš tam přitáhnout lanovody!Já to tak nedávno dělal a ručka brzdí jako šlak,je tam šroub myslím na 10klíč,ten jsem samozřejmě strhnul,jak to tam je rezatý...tak jsem u známýho navařil novou větší matku a pak to dotáhl! Citovat
DVORY02 Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 tam jde prý naštelovat jen jedna strana.. tuším že mi říkal mekánik levý kolo... ???? Citovat
Charlie 1 Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 ne je tam taková kladka jakoby,když ji stáhneš tak se stáhne i druhá strana!nebo tam jsou 2 matky už si to napamatuju! [upravil dne 12/10/11 20:04 od Charlie 1] Citovat
Ferry Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 blbost, steluje se to tam soumerne, pro obe kola, takovyho mekanika posli zpatky do uceni Citovat
DVORY02 Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 no tak snad se obě kola stáhnou stejně.. měl jsem tochu pocit že jedno brzdilo méně než to druhý.. ale nevím... max zjistím na technický příští týden Citovat
Ferry Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 jj je tam jen jedna matka + kontramatka na zajisteni taky muzes zkontrolovat samostavy, jestli nejsou zatuhly Citovat
Lord Back Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 jestli máš dlouhej krok páky bez vůle tak se to šteluje přímo na středu kotouče kde je schovanej buben teda jestli máš v zadu kotouče a v nich bubny tak musíš pootočit buden tak aby jsi moch otvorem v tom bubnu dotáhnout štelováky co roztahujou pakny nebo si ty kotouče sundej abys věděl přesně v kterym místě jsou to hned uvidíš jak to tam je a určitě budeš hned vědět jak to máš udělat je to fakt docela snadné ale jestli máš v páce vůli jako když netaháš vůbec žádný lanko tak by to chtělo rozebrat ty lanovody promazat je a pak to dotáhni na těch lanovodech tam povolíš tu kontra matičku na 10ku klíček a pak to tou druhou co je na 11ku klíček dotáhneš ale na 80 procent to nepovolíš protože to budeš mít totálně zarezlé to je normální jev já s tím strávil celej den a to jsem promazával jen to centrální lanko ty zadní jsem měl nové ale věř tomu že vyndat to centrální lanko je porod ta musíš svěsit vejfuk pak sundat ten plech co je nad ním pak musíš vyndat ten středovej panel co není žádná prdel pro člověka co to nikdy nevynadaval [upravil dne 12/10/11 20:52 od Lord Back] Citovat
hugo.v.r. Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Já na svým sedanu ještě našel pod pákou ručky matičku na desítku klíč, která zkracuje celý lanko (nemusí se sundavat kryt středovýho tunelu, jen se vyndá podlouhlá krytka pod pákou a dlouhým trubkáčem tam jde šáhnout - mně tedy pomoh klasickej plechovej trubkáč naraženej na velkej šobrovák). Užitečný když je souměrnost dobrá, ale dlouhej krok páky. Ale nefim jak na kterým modelu a roku to bude. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.