Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trosku sa prizivim na uz zalozenej teme.

Neviete kde pobliz LM by sa naslo nejake srotovisko.

Zhanam na P306 listu na predny blatnik. Teda taky asi 10 cm kusok, co je zboku na blatniku medzi kolesom a dverami, najlepsie v svetlo modrej metalize na strane vodica.

Pripadne ak by niekto mal a bol ochotny za rozumny peniaz poskytnut ;) Foto pripadne dodam.

Nejaky HAJZEL mi ju minuly tyzden ukradol. Nastatstie nenarobil vela skrabancov. Zrejme to kradol bud pre seba,alebo na objednavku pre nejaky servis a asi znalec, cize mozno \"automechanik\". Nech si ruky dolame !!!. Lebo keby som ho pri tom prichytil, tak ho asi nakpopnem tak, ze si par dni nesadne a asi ani nezasul*ozi. Motherfu***r .:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

Predsalen by som porosil, ak niekto ma taku listu, pripadne vie zabezpecit v mojej farbe (svetlomodra metaliza, presny kod dodam) ci by sa neozval. Viem, da sa kupit nove, potom nastriekat.. lenze to je jednak komplikovanejsie a predpokladam, ze aj drahsie. Dik za ochotu.

PS: Mam moznost pripadne poslat postou aj v CR (Brno).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...