maymo Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Tiez som toto iste riesil na Berlingu (v.r.2006) Vymenil som displej, prerobil tlacitko na packe stieracov a vsetko fungovalo, okrem teplomera. Zistil som, ze v spatnom zrkadle nemam teplomer a ani ziadne kable navyse, na ktore by sa dal dodatocne pripojit. Odpojil som teda ten hruby konektor, ktory vedie zo stlpika do dveri a pocital som kontakty. Zistil som, ze od BSI je kabel teplomera natiahnuty az po prechodku. Na vnutornej strane dveri bolo tym padom o 2 kable menej. Vsadil som na istotu, siel do citroenu, kupil cidlo za cca. 30 EUR a napojil ho napriamo na tie dva kable od prechodky. A ono, prd. Displej stale ukazoval \"-- °C\". Siel som teda do servisu na dia a tam mi to panko pekne krasne aktivoval a simsalabim teplomer ukazal 23 °C. Odvtedy vsetko facha na 100%. Logicky, keby v BSI bolo cislo aktivovane a realne by sa v aute nenachadzalo, BSI by z najvacsou pravdepodobnostou hlasil chybu, preto ho treba este dodatocne aktivovat.. Nech sa dari Citovat
lassev Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 maymo taky děkuji za info ted už jen to někde aktivovat Poradte okolí Kladna ? Citovat
lassev Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Ahoj tak jsem se dostal k diagnostice a opravdu bylo čidlo deaktivované Po aktivování a připojení čidla do konektoru dveří už funguje Dík všem za rady Citovat
Tommy002 Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Přidám taky dotaz: O víkendu mi přestala svítit cca 1/3 displeje, resp. spíše podsvícení displeje...Je to snadno opravitelné nebo rovnou nový displej? Díky za rady. Citovat
ChouLu Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Máš tam 3 žárovky.. sudej kapličku, ze zadu vyndej žárovku, vyměň a zase svítíš žárovka tam je W1,2W Citovat
Tommy002 Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Paráda díky i za typ žárovky...A když už jsme u toho...U digitální klimy v oblasti tlačítek (ne displeje) je jaký typ žárovek??? Citovat
Tommy002 Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 Žárovka v palubním počítači vyměněná opravdu nic těžkého Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.