Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiez som toto iste riesil na Berlingu (v.r.2006) Vymenil som displej, prerobil tlacitko na packe stieracov a vsetko fungovalo, okrem teplomera. Zistil som, ze v spatnom zrkadle nemam teplomer a ani ziadne kable navyse, na ktore by sa dal dodatocne pripojit. Odpojil som teda ten hruby konektor, ktory vedie zo stlpika do dveri a pocital som kontakty. Zistil som, ze od BSI je kabel teplomera natiahnuty az po prechodku. Na vnutornej strane dveri bolo tym padom o 2 kable menej. Vsadil som na istotu, siel do citroenu, kupil cidlo za cca. 30 EUR a napojil ho napriamo na tie dva kable od prechodky. A ono, prd. Displej stale ukazoval \"-- °C\". Siel som teda do servisu na dia a tam mi to panko pekne krasne aktivoval a simsalabim teplomer ukazal 23 °C. Odvtedy vsetko facha na 100%.

Logicky, keby v BSI bolo cislo aktivovane a realne by sa v aute nenachadzalo, BSI by z najvacsou pravdepodobnostou hlasil chybu, preto ho treba este dodatocne aktivovat..

Nech sa dari :)

Odesláno

Ahoj tak jsem se dostal k diagnostice a opravdu bylo čidlo deaktivované

Po aktivování a připojení čidla do konektoru dveří už funguje

Dík všem za rady

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...