Operator Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Mám pár otázek. Známej má možnost koupit v Belgii motorku a vůbec nemáme tušení, jak to funguje při jejim dovozu. Cena té motorky je 1.500 EUR. R.v. 98. - Je možné koupit tu motorku v cizině od soukromé osoby nebo se to musí hnát přes nějakej bazar? - Jak je to z daní z dovozu? - apod.? Každá informace pro nás bude velkým přínosem. Kdo s tím má zkušenosti, poraďte prosím. Případně nějakej odkaz velmi pomůže. Předem moc díky! :papa:papa Citovat
Toman Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 kamosi tahaji motorky ale z nemecka a uplne bezne. tahaji samozrejme lehce padeny, tam se to neupravuje jen jen chudi vychodoevropane po tom slintaji. Dojedou s autem s vlekem nebo dodavkou, koupi motorku mladsi 8let i s papirama, nalozi a jedou domu. Nevimteda co na hranicich, ale myslim ze max. nejaka formalitka, nic myslim neplatili.. aspon co jsem tak slysel (rozhodne to nebude nejaka levota pres ty hranice). Citovat
Operator Odesláno 24. březen 2005 Autor Odesláno 24. březen 2005 Díky moc, ale přijde mi to až moc jednoduchý... :o Neví někdo ještě něco? :( Citovat
Holly Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Třeba u aut starších půl roku (ojetiny)nemusíš dodatečně platit DPH (myslím, že jinak musí mít najeto aspoň 6000km, pak se to bere jako ojetina). U motorek nevím. Citovat
David 106s16 Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Napsán autorem Toman kamosi tahaji motorky ale z nemecka a uplne bezne. tahaji samozrejme lehce padeny, tam se to neupravuje jen jen chudi vychodoevropane po tom slintaji. Dojedou s autem s vlekem nebo dodavkou, koupi motorku mladsi 8let i s papirama, nalozi a jedou domu. Nevimteda co na hranicich, ale myslim ze max. nejaka formalitka, nic myslim neplatili.. aspon co jsem tak slysel (rozhodne to nebude nejaka levota pres ty hranice). No trosku se pletes s tim ze nemci motorky neopravujou. Opravujou a to celkem i velke rany. Ja sem nedavno privezl Ducati 996 a pres mobile.de sem ji prodal do nemecka.Je fakt ze sem ji tam privezl k jednomu polakovi co tam bydli a ten to pak cele doresil dal, ale koupil si ji nemec na to aby si ji opravil. Jinak s tim dovozem neni vubec zadny problem, je to jako s autem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.