Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

jj ta leva mlhovka je dovna, ale koukal jsem na to a prijde mi ze je jen zabrasena ze vnitr, musim na to poradne mrknout, jestli neni nekde netesna. ja vim,ale stale prselo a az ted se udelalo krasne a mohl jsem to jen umejt..

Odesláno

to je normální taky mi jedna mlhovka takhle začíná buď si s tím hrát a 1000 smirkem to vybrousit a nebo koupit novou u etitu přes mě DEPO 900 a VALEO 1200 kč

Odesláno

no ja ji nejdriv zkusim rozdelat, pac z venku je krasne cista, ona je zasrana ze vnitr.. ono celej ten predek musim dat do kupy, jsou tam povoleny spodni uchyty narazniku, mrizka ja vypadla, tu musim asi sehnat novou,pac se mi zda,ze je v jednom miste ulomena.

Odesláno

takze to ten lvicek ten kolicek musi mit nekde v nozisce ne? ja ty diry mam strasne nizko a kdyz koukam,ze tady ten lev je krasne ve prostred.. takze rikas,ze je to presne ten, co je na 406 od roku 2003? kdyz tak mi sem hod nebo do u2u cislo na toho borce s lizatkem..

[upravil dne 18/10/11 20:37 od oni]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...