Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

tak tohle jsem mel presne u 306tky, 120 kilaku na zebrave oko, pak natankovano klidne i za 500 a voko sviti porad ..

Jo a jak na hlavici radici paky prosim? koukal jsem na to nechtel jsem to nejak domrvit. na ty tycce pod hlavici je nejaka tvrda sediva guma jeste nasazena nebo co to je,tak jsem se bal,abych neco neurval.

[upravil dne 11/10/11 07:38 od oni]

Odesláno

jinak poznatek od oka do plna když natočíš VERVU tak to máš tak za 2600 Kč jenom aby jsi měl představu rozvody ti seženu když budeš chtít u elitu ;) SKF 2800 , INA 3100 , CONTINTEC(continental , který doporučuji) 3400 Kč ve všech vodní pumpa ,kladky a rozvodový řemen....jinak doporučuji ještě vyměnit klínový řemen

Odesláno
U HDi sa nedoporučuje jazdiť na rezerve, lebo môžeš pridreť čepadlo v nádrži. Aspoň tak som sa ja niekde tu na fóre dočítal.

o stránku dřív už jsem tu o tom psal tudíž naprostá pravda ;)

a taky kdyby ti došla tak odvzdušňovat to bych to fakt nechtěl

Odesláno

Dobra, dobra, hladove oko teda praktikovat nebudu. Ty rozvody budu jeste resit, ale hned to jen tak asi nebude. Ono clovek si rekne ze ma 60 na auto a pak to je skoro dalsich 20 na vrch. je to na prd no... Zitra prihlaseni,pojistka,eko dan. clovek na to pred prodejem vubec nemysli nebo teda ja aspon ne...:roll:roll

Odesláno

Viem o čom hovoríš. Ja som síce nad tým trošku rozmýšľal, ale som sa trošku prerátal. Odložil som si 1000€ a už mi zostalo niečo cez 300 a to nemám ešte zimné gumy cca 400€ a na druhý rok chcem meniť brzdy, tam pôjde cca ďalších 300€. Ale čo už vedel som do akého auta idem ;)

Odesláno

Že kupní cena není nikdy cenou konečnou je přece známej fakt - auto se většinou neprodává jako okamžité rozhodnutí, ale předchází mu nějaký vývoj, kdy původní majitel uvažující nad změnou povozu omezuje investice do současného auta jen na nejdůležitější věci, zbytek nechává na budoucím majiteli a ušetřené kačky střádá právě na opravy vozítka nového. Auto v 1* stavu o 20% dražší než běžně inzerované šunky totiž běžnej českej kupec stejně neocení - stačí se podívat i na komenty u inzerátů tady na fóru. Když kupuju auto, počítám vždycky s následnou investicí kolem 30 000,- Kč a zatím mi to většinou s odřenýma ušima vychází. Koupit auto za 60 a nemít v záloze ani na výměnu rozvodů je pro mě nepochopitelná situace.

[upravil dne 11/10/2011 23:11 od Medvěd]

Odesláno

Tak tak osobně jsem před nějakou dobou kupoval svoje coupé v dost dobrém stavu (taky bylo dražší o pár desítek tisíc jak většína inzerovaných na netu s nejasným původem atd) a stejnak si o drobný servis který s km přijdou řekl a je potřeba třeba rozvody.. dneska mu dám komplet brzdy a s velkýma investicema je na chvili klid.. :) nikdy bohužel člověk nemůže počítat že koupí auto za xx tis a že do něj nedá ani korunu... to platí fakt jen u fung nových aut a ani tam už někdy to pravda není.

Odesláno

doufam ze toho zebraka privezes v patek ukazat, to okno urcite pojistit na 10000 protoze sklo treba stoji 5000+ - ale jeste potrebujes na vymenu vetsinou ten plastovej lem kolem nej, ten se vetsinou rozlame kdyz se to meni, lepidlo, a praci a ses na 8000+ -

rikam z vlastni zkusenosti, od ty doby mam pojisteni na 10000 a obcas to chce do toho okna prastit a nechat vymenit aby se ti to vyplatilo.

ja se svym zebravym okem radsi nejezdim, jak zacne svitit tak sup k pumpe, jak bylo driv psano najel jsem jednou 50km a byl jsem nervozni ze uz radsi nikdy vice. a nevim co si stezujes vydelavas ted miliony tak se neboj je investovat :aut

Odesláno

chlapi, potrebuju poradit s tim webastem... Nejakej jsem nepochopil jeho ovladani. z prva se zeptam. to topeni ohriva jenom vzduch nebo i vodu? pak pro rozvod tepla pouziva ventilator normalniho topeni v aute? nema tento ventilator velkej odber proudu? kvuli baterce. a pak vlastni zapnuti. vypnuti jsem pochopil,ze i kdyz ho vypnu,tak jeste chvilku topi. ale kdyz ho zapnu,tak dlouho jen huci a cvaka a nic,tak jsem ho vypnul, znova zapnul a hned zacal topit. topi suprove,ale chtel bych v tom mit jasno, abych jedno rano nemel v pr... baterku.

Odesláno

a jeste jedna vec? kdyz auto dlouho stoji,treba pres noc, tak se mi zase jakoby resetuje klimoska, pak kdyz rano chci zapnout webasto,tak nefouka,pac neni nastavenej vetrak a je tam nastavenou auto a AC, cim to je, jinak jsem prisel,ze webasto je pripojeno na vodni okruh,takze ohriva vodu v motoru a funguje,akorat to zapinani mi neni stale jasne...

Odesláno

resim jeste tedka zadni znak, je uz dost oloupanej, mam jeste jeden znaka zjistili jsem ze na naovy modeli 406 se daval,ale dirky jsou jinak. kazdopadne napis peugeot a 406 pujde pryc, ale poradte co se znakem. ani ten znak bych tam mit nemusel,ale co misto direk kdyz to nechci zavarit ani lakovat...

post-4401-14109620237146_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...