Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

tak to vypadalo,ze to bude mit pritelkyne a nakonec se pro ni sehnalo auto co ji vice padlo do oka a 306 jde k memu kamaradovi. Sice neudrzuje poradek v aute, ale ridic je dobrej a auto se u nej bude mit dobre....

Odesláno

tak jsem se docela dneska divil, kdyz bylo auto na origo hlinikach,tak i na dalnici pri 160 krasne drzelo smer, vcera jsem prezil na plechace a uz pri 100 auto uhyba doleva? jak je toto mozne?

Odesláno

pokud mas ty kola vyvazeny tak mas sjety gumy nejak na storc

zkus je prehazet nejak, pokud je mas sjety na jedny strane a prehazis to tak by se to melo trochu zlepsit(zhorsit)

[upravil dne 24.10.2011 22:25 od zabit]

Odesláno

vyzuelne vypada stejne vsechny, max hrany jsou vic,ale na vsech stejne. jsem z toho trochu jelen... a co karticka, doufam, ze uz smrdi na poste..:D

Odesláno

hele ty gumy zkus prehazet, neni to reseni ale obcas se tak da zjistit jestli je to aspon pricina zavady, poslu ti to na tu adresu co jsem ti posilal zesik ... ten roudny .... jo ?

Odesláno

jj to je presne ta adresa... hele gumy jsou stejne uz v prdeli, takze se na to uz vyprdnu,at se klidne blbe sjedou,stejne na jare pujdou do pryc.

Odesláno

covece, ja vimze si psal uz neco,ale ja mel ted tolik U2U ze jsem je musel vymazat vsechny... jinak 1000 prace a co material?? spise mi jde o material. jakou znacku vybrat atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...