Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

tak to mozna jo, za to koncern si to vybral v systemu zamykani a veskery microspinacu na zavreny,otevreny dvere, na zamceny a odemceny. hruza bez..... Dnes dlouha cesta do hradce,takze se auto zahreje,takze se bude odvzdusnovat..

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já to mám to samé s tim topením..ale je fakt že mě nenapadlo přidat plyn :D ale jinak topí hnedka. Za leto sem obměnil asi 4x vodu v chladiči a vždy si otevžu nádržku na vodu,nastartuju a pak jen otevřu odvzdušňovák na chladiči a sleduju jestli klesá voda..

Odesláno

Bohuzel na zimni sraz nejedu, protoze musim s zenou do hradce kvuli skole, ale kdyz tak se domluvim s meldikem a dorazili bychom zitra na otocku...

Jinak me to taky hned topi,ale malo. proste nevim jestli to je tim,ze to je velky auto a nebo to topi malo,ale dlouho trva,nez je v aute prijemne.. dneska se pri ceste do hradce bude doplnovat voda a odvzdusnovat.

Odesláno

Oni: to bude taky tím, že jsi zvyklý na benzíňáka, který topí mnohem dříve než nafťák. To je holt úděl nafťáků, že se zahřívají pomaleji - mají delší chladicí okruh. Na to si holt budeš muset zvyknout.

Odesláno

No to zase nevim, ja vim ze byli ty mrazy, od turnova a teplo nam bylo az za jicinem, coz je cca 30 km, to mi nerikej.. je fakt, ze dnes teda probehlo nejaky odvzduseni a vzduch tam byl,jak v chladici tak v topeni. v chladici uz neni,ale v tom topeni si myslim,ze by to mohlo bejt lepsi.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takze mam moznost vyfuku, ale dotycnej pan ze jsou dva druhy, mohu se spolehnout na obrazek nebo jak to mam zjistit? jedna se o stredni dil. Lisi se to tam mesicem vyroby,ale ten ja nezjistim. Datum prvni registrace nic nerika.

post-4401-14109622532872_thumb.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

To by měl bejt sluneční senzor nebo něco takového k automaticke klimě

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...