oni Odesláno 17. únor 2012 Autor Odesláno 17. únor 2012 tak to mozna jo, za to koncern si to vybral v systemu zamykani a veskery microspinacu na zavreny,otevreny dvere, na zamceny a odemceny. hruza bez..... Dnes dlouha cesta do hradce,takze se auto zahreje,takze se bude odvzdusnovat.. Citovat
Stifler Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 A nemáš mít dnes náhodou dlouhou cestu na sraz zimní klouzání??? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Já to mám to samé s tim topením..ale je fakt že mě nenapadlo přidat plyn ale jinak topí hnedka. Za leto sem obměnil asi 4x vodu v chladiči a vždy si otevžu nádržku na vodu,nastartuju a pak jen otevřu odvzdušňovák na chladiči a sleduju jestli klesá voda.. Citovat
oni Odesláno 17. únor 2012 Autor Odesláno 17. únor 2012 Bohuzel na zimni sraz nejedu, protoze musim s zenou do hradce kvuli skole, ale kdyz tak se domluvim s meldikem a dorazili bychom zitra na otocku... Jinak me to taky hned topi,ale malo. proste nevim jestli to je tim,ze to je velky auto a nebo to topi malo,ale dlouho trva,nez je v aute prijemne.. dneska se pri ceste do hradce bude doplnovat voda a odvzdusnovat. Citovat
Stifler Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Oni: to bude taky tím, že jsi zvyklý na benzíňáka, který topí mnohem dříve než nafťák. To je holt úděl nafťáků, že se zahřívají pomaleji - mají delší chladicí okruh. Na to si holt budeš muset zvyknout. Citovat
oni Odesláno 17. únor 2012 Autor Odesláno 17. únor 2012 No to zase nevim, ja vim ze byli ty mrazy, od turnova a teplo nam bylo az za jicinem, coz je cca 30 km, to mi nerikej.. je fakt, ze dnes teda probehlo nejaky odvzduseni a vzduch tam byl,jak v chladici tak v topeni. v chladici uz neni,ale v tom topeni si myslim,ze by to mohlo bejt lepsi. Citovat
oni Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Takze mam moznost vyfuku, ale dotycnej pan ze jsou dva druhy, mohu se spolehnout na obrazek nebo jak to mam zjistit? jedna se o stredni dil. Lisi se to tam mesicem vyroby,ale ten ja nezjistim. Datum prvni registrace nic nerika. Citovat
čakom Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 podle vinka se da zjistit přesny datum vyroby Citovat
oni Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 No jako kdyz zadam do serviceboxu vinko, tak tam je taky jenom datum prvni registrace. coz sedi z technicakem. Citovat
Dančák Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 ano, podle dam kódu, který zjistíš mimo jiné i přes vin (servicebox) se zjistí přesný den výroby;) Citovat
oni Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 vf38erhzf81100439 Tady je vinko, tak jsem zvedavej, ja teda v serviceboxu neumim asi chodit. Citovat
Stuchy Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 ten horní na tom obrázku je na sedan ten spodní na break Citovat
oni Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Myslis? podle zadani by to melo bejt vse na kombajna. Citovat
Stuchy Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 určitě máme doma oba jak break tak sedan tak to znám Citovat
Dančák Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Tak DAM máš 8584 tudíž výrobu máš 10.května 2000;) jinak dam je v service boxu/charakteristiky a Č.APV/PR prvních pět čísel, to poté převedeš pomocí tabulky nebo rychleji a přesněji pomocí tohoto http://www.cats-citroen.net/citroen/organumber.html Citovat
oni Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Ok diky moc za radu. takze mam ten spodni jak psal stuchy. Citovat
oni Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 CHlapi, mam takovej dotaz, k cemu slouzi takovej ten cunclik uprostred vydechu na okno na palubce? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 To by měl bejt sluneční senzor nebo něco takového k automaticke klimě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.