Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

to jsou kola kamose, auto prodal i s kolama jedny pani, tak me napadlo ji zavolat,jestli je nechce prodat nebo vymenit za 15 a ona ze to promysli a ze 17 jsou pro ni zbytecny, takze mi je asi proda. ma se co nejdrive ozvat. jinak jsou na tom pul sezony jety gumy.

Odesláno

No, nemyslim si, že někdo může chtít tvrdit, že na gumách s profilem 35 nebo 40 je to pohodlné svezení. STačí jeden železniční přejezd nebo díra anebo nerovnost (zvlnění) silnice a ukáže se hned, že to nejsou gumy na pohodlí, ale je to jen můj názor. :papa

Odesláno

tak já pozorně čtu každej příspěvek protože řeším to samý a líbil se mi tvůj tyl, tak sem si řek - počkám co vybere oni a tim se budu řídit - A TY SKONČÍŠ U NĚČEHO TAKOVÝHO:bacha

Odesláno

líbí - ale stěhovat se kvuli nim do Francie ,kde sou na ně silnice, nebudu...:D

Ale vážně - vpodstatě všechny co si tu měl byly rozumný rady - asi bych to rozdělil na origoše a ty ostatní - z origo asi ouragany, no a jinak..................:myslim to sem právě doufal že vyřešíš ty!! Mě se líbí styl ala Schmidt..ale tam je cena jinde...

Resume - asi bych šel nejdřív do origošů, zjistil v reálu co od toho čekám, odjezdil sezonu a v zimě si sednul a v klidu promyslel případný prodej a koupi jiných.

Ale vkus máš :super

- ještě dodám že já hodně cestuju a řešení s podložkama bych rozhodně nezvolil - čistě z právního hlediska..tim se výběr mírně úží..

[upravil dne 18/1/12 19:57 od ZoSo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...