oni Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 dekuju moc, tak to budu muset pockat a nasetrit.. Citovat
zabit Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 hloupej dotaz, co je nekuracka sada ? a jeste hloupejsi dotaz ... proc ty KURAK hleda nekurackou sadu Citovat
ZoSo Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 ale pokud vím tak do nového modelu nekuřácká sada nejde, ne, Nemá jiný packy na uchycení? Aspoň tak mi to řekli v peugeotu a taky jinou cenu - 830Kč... Citovat
oni Odesláno 3. listopad 2011 Autor Odesláno 3. listopad 2011 to zabit: misto popelniku je takovy veliky kastlik a je celej zavrenej a ja jako kurak neklepu popel do popelnika, to pak je strasne citi v aute,kdyz klepu s okna,tak to je o dost lepsi a v aute kourem,jenom obcas. tak to by chtelo zjistit,ale kdyz popelnik ze stareho jde do noveho, proc by nesla i nekuracka sada? Citovat
Stuchy Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 jde to do nového modelu a v PLzni to slojí 695 kaček Citovat
zabit Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 do moji 306 by taky neco takovyho slo ? :-D Citovat
oni Odesláno 4. listopad 2011 Autor Odesláno 4. listopad 2011 neslo, tam se nic takovyho nedelalo, bud rad za to, to co tam mas.. Citovat
oni Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 tak na aute se dnes od 5 delaj rozvody. Rano se na to jdu mrknout, tak jsem zvedavej, jak to bude vypadat. Citovat
oni Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 takze se musi jeste vymenit gufero na klice a zavaseni motoru je utrzeni,takze jeste to. rozvody remen bez prasklinky a klady vypadaj tez dobre, takze to asi meneny bylo. jinak jak moc se muze vyskytovat olej v potreubi mezi turbem a intercoolerem? [upravil dne 10/11/11 08:39 od oni] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 olej mezi turbem a IC mam taky a pokazde jsem to videl u auta s turbem takze male mnozstvi je asi normalni Citovat
oni Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 takze ten volant je pro me passe, to je skoda. jako olej z toho netece,ale steny trochu oblity sou. Citovat
oni Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 jinak mrknete na toto, dnes jsem vyndaval budiky a uz bylo videt,ze se pred tim do nich nekdo dobyval. a na fotce je videt,ze bylo neco priletovano nebo tak. nenapada vas neco? Citovat
oni Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 na ten obrazek asi nikdo nic co? a pak bych se chtel optat na nektery kontrolky co znamenaj. mam tam auticko jak ma neco v kfru, pak takovy ctverecek a v nem klicek.. co znamenaji. Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Tak ten čtvereček s klíčkem se mě rozsvěcovalo vždy když mě blbla spínačka, a já nemohl nastartovat, a to autíčko s kufrem by mělo být že nemáš dovřenej kufr:myslim Edit: to autíčko jak má něco v kufru znamená dle knížky : Kontrolka uzávěru palivové nádrže, rozsvítí se když je uzávěr špatně zašroubovaný a nebo zcela chybí A ten čtvereček s klíčkem znamená: Kontrolka elektronického blokování startování, signalizuje poruchu funkce systému elektronického blokování startování. [upravil dne 8/12/11 21:38 od Šalda] Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Za málo:aut Jinak s těma budíkama, tam nemuselo být nic připájenýho, není tam něco z druhé strany, co by bylo připájený právě z téhle strany? Nebo tam mohl být jen studenej spoj, tak to někdo přepájel Citovat
oni Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 to nevim z druhy strany nic neni. akorat me ted stve,ze jsem tam dal jiny budiky, co maj najeto vice a puvodni budiky co tam vratim si nacetly ten vetsi najezd km, to uz asi dolu nijak nesundam co? Citovat
Stuchy Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 jo jde to dát dolů přes jeden program v pc a kabel na diag Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.