Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

ale pokud vím tak do nového modelu nekuřácká sada nejde, ne,:myslim Nemá jiný packy na uchycení? Aspoň tak mi to řekli v peugeotu a taky jinou cenu - 830Kč...

Odesláno

to zabit: misto popelniku je takovy veliky kastlik a je celej zavrenej a ja jako kurak neklepu popel do popelnika, to pak je strasne citi v aute,kdyz klepu s okna,tak to je o dost lepsi a v aute kourem,jenom obcas. tak to by chtelo zjistit,ale kdyz popelnik ze stareho jde do noveho, proc by nesla i nekuracka sada?

Odesláno

takze se musi jeste vymenit gufero na klice a zavaseni motoru je utrzeni,takze jeste to. rozvody remen bez prasklinky a klady vypadaj tez dobre, takze to asi meneny bylo. jinak jak moc se muze vyskytovat olej v potreubi mezi turbem a intercoolerem?

[upravil dne 10/11/11 08:39 od oni]

Odesláno

jinak mrknete na toto, dnes jsem vyndaval budiky a uz bylo videt,ze se pred tim do nich nekdo dobyval. a na fotce je videt,ze bylo neco priletovano nebo tak. nenapada vas neco?

post-4401-14109620687524_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

na ten obrazek asi nikdo nic co? a pak bych se chtel optat na nektery kontrolky co znamenaj. mam tam auticko jak ma neco v kfru, pak takovy ctverecek a v nem klicek.. co znamenaji.

Odesláno

Tak ten čtvereček s klíčkem se mě rozsvěcovalo vždy když mě blbla spínačka, a já nemohl nastartovat, a to autíčko s kufrem by mělo být že nemáš dovřenej kufr:myslim

Edit: to autíčko jak má něco v kufru znamená dle knížky : Kontrolka uzávěru palivové nádrže, rozsvítí se když je uzávěr špatně zašroubovaný a nebo zcela chybí

A ten čtvereček s klíčkem znamená: Kontrolka elektronického blokování startování, signalizuje poruchu funkce systému elektronického blokování startování.

[upravil dne 8/12/11 21:38 od Šalda]

Odesláno

Za málo:aut

Jinak s těma budíkama, tam nemuselo být nic připájenýho, není tam něco z druhé strany, co by bylo připájený právě z téhle strany? Nebo tam mohl být jen studenej spoj, tak to někdo přepájel

Odesláno

to nevim z druhy strany nic neni. akorat me ted stve,ze jsem tam dal jiny budiky, co maj najeto vice a puvodni budiky co tam vratim si nacetly ten vetsi najezd km, to uz asi dolu nijak nesundam co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...