podgy4 Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Zdar všem, tak se blíží zima a dnes když bylo 8stupnů mi to nechtělo chytnout,žhavil jsem asi 2x a nic.chytlo to asi až na po3.Když už půjdu kupovat nové žhavičky, poradil by mi někdo, jaký mám koupi, aby vydržely??diky:myslim Citovat
LORD_mapiv Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 prvně si je zkontroluj, jestli jsou opravdu ko.. podle všeho jo, ale nechci tě strašit, muže to udělat i čerpadlo... jinak osvědčená kvalite je myslím bosch.. Citovat
podgy4 Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 čerpadlo by to dělalo i při zahratem motoru ne? Jednou už se mi totiz stalo na jinym pezotu, ze to nechtelo chytat bez zhavení za tepla,tak mi delali cerpadlo a uz to bylo ok. Citovat
Relic77 Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 ako otestujem ci su zhavice ko??? a za tepla musi chytit bez zhavenia? Citovat
koblih69 Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Změříš odpor měl by být někde kolem 1 ohmu Citovat
LORD_mapiv Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 a nebo vyndáš, chytíš do kleští a napojíš přímo na baterku.. okamžetě by se měli nažhavit, pokud to trvá dýl, tak už to není dobrý.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.