Sem.j Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Nazdárek jak jsem psal dříve tak se objevila závada znove při volnoběhu začnou kolísat otáčky a pak chcípne. Na diagnostice mi řekli špatný tlak paliva tak jsem dal jiné čerpatlo do nádrže. stále to dělalo tak mi poradili vyměnit relé do je u pc a chvilku jede a pak zase. Nemá s tím někdo zkušenost co dál??? Citovat
Ferry Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 co DRV ventil, zkus hledani zde na klubu, je tu o nem spousta vlaken Citovat
Sem.j Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 to ještě zkusím a zkusím vyměnit i tlakové čedlo co měří tlak na vstřikovací konzoli. Já jen jedtli to nemuže mít vliv třeba něco jiného Citovat
Sem.j Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 Ještě mi řekl na diagnostice že mi hodně lítá vysoký tlak někdy je normální a pak se na volnoběh zvedne a jde tam veliký Citovat
Ferry Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 tak to bud vypada na to cidlo nebo vadny DRV Citovat
Sem.j Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 tak jdu na to zkusím to vyměnit mám sice starší ale meli by fungovat Citovat
Sem.j Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 Tak se oprava nepodařila vyměnil jsem čidlo tlaku a DRV ventil a stále na volnoběh cuká a chcípá Citovat
Sem.j Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 Asi nikdo neví prostě nevím co s tím Citovat
Sem.j Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 diagnostika napsala špatný tlak paliva při volnoběhu a hodně mi kolísá vysoký tlak když to cuká Citovat
Sem.j Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 Je možné aby to byl třeba snímač na vačce a špatně vyhodnotil otáčky a cpal tam více nafty Citovat
Sem.j Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 Ted jsem se vrátil zkoušel jsem ještě vše proměřit i spoje a dráty zda nejsou přerušené. Stalo se že auto jsem natočil a šlapalo asi 15 min v pohodě ani nezacukalo tak jsem to jel projet a ujel jsem kousek a opět začalo cukat a pak chcíplo. Už nevím co bych mohl proměřit a udělat a do autorizovaného servizu tady co je u nás nechci tam mi vymění uplně vše a nedoplatím se Citovat
Sem.j Odesláno 9. říjen 2011 Autor Odesláno 9. říjen 2011 Stále zlpbí už nevím co vyměnit a udělat když by někdo poradíl co udělat Citovat
Sem.j Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 Tak auto zatím jede jen mi jeden kamarád přišel na to že mám uvolěné konektory na řídící jednotce proto to zlobilo. Tak uvidím jak to bude pokračovat zda to bylo tím jinak diagnostika nic neukázala. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.