Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je to to njlacnejšie čo možeš kupiť a je to šuvix vydrží tak 5-10000 km pak ti to vyteče a ked nemáš auto len ako show car že jazdi len par krat do roka na zrazy tak nekupuj :) ked tak skus kupiť weitec ten ma kvalitnejšie podvozky, na denne jazdenie idealne a taky zvladne i neaky ten zavod.....alebo pak ked už chceš važne neco lacneho a vcelku kvalitneho a nejsi zavodnik tak ten TA Technix

Odesláno

Ja mam tiez otazku...Tiez by som to chcel dat znizit ale s autom sa denne jazdi aj 200KM za den oplati sa mi to znizovat?

a ked hej tak prijmam dake navrhy

Odesláno

cechic : to by mě asi nasralo:D...nakonec jsem si koupil jen pružiny weitec, ještě nikdy jsem nesnižoval podvozek a v servisu si za to chcou vzit kolem 3litru... tak mam docela strach kdyz to budu měnit sam.

Odesláno

safi1: ak do auta nenakladaš neaky velky naklad ale len s nim jazdiš a chceš to mať toršku stabilnejšie v zakrutach tak sa ti to oplati znižiť aspoň o týhch 3,5 cm to spravi celkom hodne jak na vyzore tak na vlastnostiach jazdných :)

kox:

no tak vymeniť pružiny predne neni až taky problem len musiš mať sťahovaky na pružiny a byť hodne opatrný aby si na lavom kole (šoferova strana) nevytiahol poloos lebo ti pak vyteče olej z prevodovky a to budeš musieť pretesňovať.........a zade znižiš tak že vytlčeš torzku znižiš to a pak torzku natlčeš spatky (som to tu v jednom vlakne nedavno popisoval /v teto iste sekci).....no ale ked si na to to netrufaš tak to radšej daj do servisu alebo neakemu znamemu čo je zručny a má hodne sily na vymlatenie torzky :D

Odesláno

winco:podla toho ako kedy ale v aute moc toho nevozim a maximalne ideme 4 v aute ale pravazne sam :) a auto vyuzivam na dialnicu a do mesta...

a kebyze idem do toho tak odporucate co vsetko vymenit aj tlmice a aj pruziny?

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Já jsem nedávno podvozek dělal, winco má pravdu - na podvozku neštři - sám jsem chtěl vzít TA - kvůli ceně, ale pak sem objevil skryté zásoby a vzal KW - je kvalitnější a lepší, nicméně pokud nejezdíš závody, ani nějak po tankodromech apodobných nerovnostech tak by to viděl jako ideální volbu pokud nemáš prachy na kvalitnější.

Co se týče ceny - co znám automechanika, který mi to předělal v soukromé garáži chtěl za to 350, - a měl to hotové za necelé 4 hodinky.

Takže se spíš s někým domluv, kdo to umí, a do servisu nejezdi stojí to tam strašnou pálku...

Odesláno

rekne mi nekdo, proc gti/s16 ma zadek tak mekkej? Mam tam sportovni podvozek, dost tvrdej a kdyz si dozadu sedne jeden clovek, enbo i jen dopredu, tak se mi zadek snizi vice nez predek. Da se to vyresit tvrdsima silacema? Nebo cim? Aby mi zadek tak nepadal dolu, kdyz se auto zatizi? Holt nejsou to pruziny jako predek, ale neco tomu pomoci muze? Diky

Odesláno

aha, tak to je zajimavy, takze to vypada ze mam v haji tlumice, nebo cim to muze byt?

eon: tobe auto vubec neklesne, kdyz se za nej vzadu zapres, nebo si do nej sednou lidi?

Odesláno

Když si dozadu sedne jeden, tak to neklesne, já když se zapřu, abych zadek rozhoupal, tak neklesne. Jasně, když už si tam dozadu sednou dva 70kg, tak mi to klesne.. :)

Odesláno

hm tak to je zajimavy,me to klesne i kdyz sedne clovek dopredu. Cim to muze bejt? Nejspis jedine tlumice ze jinak na naprave neni nic co by nejak tvrdost menilo..:/

Odesláno

no to právě nevim, doufám, že ano..

Jak se pozna hlavně náprava gti? Abych si to potvrdil? Diky

cc má stejnou nápravu jak gti?

[upravil dne 5/5/12 11:36 od Skullman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...