kox Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 máte někdo sportovní stavitelný podvozek od JOM nebo VMAXX? který je lepší?jak jste sním spokojeni? Citovat
wooody Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 je to naprosto stejný a nedoporučuju... když už tak sežeň ta tchnix Citovat
winco Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 je to to njlacnejšie čo možeš kupiť a je to šuvix vydrží tak 5-10000 km pak ti to vyteče a ked nemáš auto len ako show car že jazdi len par krat do roka na zrazy tak nekupuj ked tak skus kupiť weitec ten ma kvalitnejšie podvozky, na denne jazdenie idealne a taky zvladne i neaky ten zavod.....alebo pak ked už chceš važne neco lacneho a vcelku kvalitneho a nejsi zavodnik tak ten TA Technix Citovat
Maro 27 Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Na podvozku se vyplatí trošku došetřit a zainvestovat hodě kvalitní jsou Weitec,KW... a pokud chceš opravdu něco levného tak bych asi taky volil TA Technix Citovat
safi1 Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Ja mam tiez otazku...Tiez by som to chcel dat znizit ale s autom sa denne jazdi aj 200KM za den oplati sa mi to znizovat? a ked hej tak prijmam dake navrhy Citovat
cechic Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 JOM bych fakt asi nebral, kámošovi po 8 km vytekly oba přední tlumiče Citovat
kox Odesláno 14. říjen 2011 Autor Odesláno 14. říjen 2011 cechic : to by mě asi nasralo:D...nakonec jsem si koupil jen pružiny weitec, ještě nikdy jsem nesnižoval podvozek a v servisu si za to chcou vzit kolem 3litru... tak mam docela strach kdyz to budu měnit sam. Citovat
winco Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 safi1: ak do auta nenakladaš neaky velky naklad ale len s nim jazdiš a chceš to mať toršku stabilnejšie v zakrutach tak sa ti to oplati znižiť aspoň o týhch 3,5 cm to spravi celkom hodne jak na vyzore tak na vlastnostiach jazdných kox: no tak vymeniť pružiny predne neni až taky problem len musiš mať sťahovaky na pružiny a byť hodne opatrný aby si na lavom kole (šoferova strana) nevytiahol poloos lebo ti pak vyteče olej z prevodovky a to budeš musieť pretesňovať.........a zade znižiš tak že vytlčeš torzku znižiš to a pak torzku natlčeš spatky (som to tu v jednom vlakne nedavno popisoval /v teto iste sekci).....no ale ked si na to to netrufaš tak to radšej daj do servisu alebo neakemu znamemu čo je zručny a má hodne sily na vymlatenie torzky Citovat
safi1 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 winco:podla toho ako kedy ale v aute moc toho nevozim a maximalne ideme 4 v aute ale pravazne sam a auto vyuzivam na dialnicu a do mesta... a kebyze idem do toho tak odporucate co vsetko vymenit aj tlmice a aj pruziny? Citovat
V4SY Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Já jsem nedávno podvozek dělal, winco má pravdu - na podvozku neštři - sám jsem chtěl vzít TA - kvůli ceně, ale pak sem objevil skryté zásoby a vzal KW - je kvalitnější a lepší, nicméně pokud nejezdíš závody, ani nějak po tankodromech apodobných nerovnostech tak by to viděl jako ideální volbu pokud nemáš prachy na kvalitnější. Co se týče ceny - co znám automechanika, který mi to předělal v soukromé garáži chtěl za to 350, - a měl to hotové za necelé 4 hodinky. Takže se spíš s někým domluv, kdo to umí, a do servisu nejezdi stojí to tam strašnou pálku... Citovat
Skullman Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 rekne mi nekdo, proc gti/s16 ma zadek tak mekkej? Mam tam sportovni podvozek, dost tvrdej a kdyz si dozadu sedne jeden clovek, enbo i jen dopredu, tak se mi zadek snizi vice nez predek. Da se to vyresit tvrdsima silacema? Nebo cim? Aby mi zadek tak nepadal dolu, kdyz se auto zatizi? Holt nejsou to pruziny jako predek, ale neco tomu pomoci muze? Diky Citovat
Eon Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 No já mám teda své gti dost tvrdé, a mám serii.. Citovat
Skullman Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 aha, tak to je zajimavy, takze to vypada ze mam v haji tlumice, nebo cim to muze byt? eon: tobe auto vubec neklesne, kdyz se za nej vzadu zapres, nebo si do nej sednou lidi? Citovat
Eon Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Když si dozadu sedne jeden, tak to neklesne, já když se zapřu, abych zadek rozhoupal, tak neklesne. Jasně, když už si tam dozadu sednou dva 70kg, tak mi to klesne.. Citovat
Skullman Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 hm tak to je zajimavy,me to klesne i kdyz sedne clovek dopredu. Cim to muze bejt? Nejspis jedine tlumice ze jinak na naprave neni nic co by nejak tvrdost menilo..:/ Citovat
Skullman Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 no to právě nevim, doufám, že ano.. Jak se pozna hlavně náprava gti? Abych si to potvrdil? Diky cc má stejnou nápravu jak gti? [upravil dne 5/5/12 11:36 od Skullman] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.