roura Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Hoj,nevím kde se zeptat,mam kod barvy laku kQY ,ale netuším kde se da takova barva sehnat? poradíte mi nekdo? potřeboval bych opravit jen takove ty drobne oderky.Mel jsem zbytek,když mi lakovali dveře ,ale dnes me překvapilo že to vyschlo a takovej kelimek s barvou sem nikde jakteživo nevidel..... a google na slova lak KQY je taky kratkej:blablabla...tak jestli mi neco doporučíte..diky Citovat
wooody Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 nějaký autolaky, tam to dovedou namíchat Citovat
vendelinek Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 jestli máte u vás ve městě autolaky jak míchaji barvy ,tak se stav klidně tam:) Citovat
roura Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 no to nevim ,zkusim se porozhlidnout.Kolik za to tak mužou chtit,předpokladam že to bude asi podle množství... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Je to parkorunova zalezitost, a zalezi od mnozstva, a od podania Treba u nas ked si das spravit svoju metalizu do korekcnej nadobky, ktora obsahuje v stupliku aj taku malú štetku na zatieranie malich oderkov stoji komplet nejak 5 až 6 Eur ... Inak 1dcl farby kolem tech 5-6 Eur, kdyz se bavime o metalize na mieru ... Take si to muzes dat udelat do spreyu, proste jako chces ... Citovat
roura Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 OK tak to je fajn,zas jsem o neco chytřejší..seženu naky autolaky a vlitnu na to Citovat
Dano406 Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Dá se sehnat přímo v peu.Je to sprej a lak v jednom balení.Myslím že měli i korekční tyčinky,ale to jsi nejsem jistý. Citovat
Ferry Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Nordic Green P0QY=KQY kod Dulux :TBA 986297 OPRAV PERO LAK cena v prodejne Peugeot 237,90 CZK (obsahuje dve lahvicky - metalizu + ciry lak na prekryti) Citovat
Qcko Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Ked som dal lakyrnikovy tuto \"opravnu sadu\" z peugeotu, tak sa vysmial ze kto mi to predal a namiesal mi farbu tak ako ma spravne byt, farba od neho krasne na aute drzi a ma spravny odtien, ta z peugeotu uz zliezla (testovacie miesto ) ... opravene namiesanym lakom a v pohode ... takze za mna urcite dat namiesat Citovat
309GT Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 jj,namíchat.Na 309ce jsem měl tenkrát na dveřích pozdrav od pětikoruny a decka barvy,špejle sežíznutá do špičky a trocha hraní a nebylo to po přeleštění poznat...Ale je pravda že to byla pastelová barva a lak byl na atě asi tři měsíce,né deset let Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.