Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Napsán autorem Marlin

mesic prezuto na letni, potom co mi bouchla jedna zimni :D:D

Já myslel, že už nežiješ...........:D

jak si na to prisel :D:D:D:D

az umru, dam ti vedet, neboj :D

Odesláno
Napsán autorem Miku

Já myslel,že v praze ani zimní nedáváte:D,nedávno jsem tam byl a pár centimetrů byl pro vás problém.Já si jedu zítra brázdit svahy a počítám ,že ještě budu muset nasadit řetězy:mad:

Co se týče děr - zuby , sázím na zuby.:papa

Hele, a můžeš upřesnit, pro KOHO byl v Praze sníh problém? Pro kamióny všemožných ČR okresů a zejména cizích národností uvízlé v mírných kopečcích, které zablokovaly veškerou dopravu, nebo pro osobní auta s pražskými SPZ? Rád bych si tímto vyzkoušel tvůj pozorovací talent, když už umíš dělat chytré závěry. :papa

Odesláno

Garfielde, ten pocit (že v 3 cm sněhu v Praze je pohroma) v nás vyvolávají média, večerní zprávy byly dost často plné těchto postřehů. Jinak nerad házím lidi do jednoho pytle, ale někdy se prostě člověk neubrání. Jezdím na běžky do jedné příhraniční vesničky v Krušných horách, bohužel jsem se dost setkal s neohleduplným chováním řidičů a musím konstatovat, že šlo především o mladé řidiče s pražskými značkami. Nechávají stát auta na silnicích, napříč parkovištěm a nabídku na zapůjčení lopaty, aby si vytvořili místo pro zaparkování a nepřekáželi, nevyužijí, dokonce se i rozčilují, že parkování není připravené. Podotýkám, že se nejedná o oficiální parkoviště, jen o místo mimo silnici, které občas upraví rolba a pak si každý řidič doupraví lopatou. Je to prostě jen o ohleduplnosti a té je na silnici čím dál míň a jedno jaké ZPZ či RZ máme.

Odesláno

ok, ok máte pravdu to bych se nedočkal, takže počkám až zalepí ty díry co mají 0,5m a více ... to by mohly během jara zmáknout :D:D:D

Ale dnes mě překvapilo nové MANN auto když zametalo silnice (v chotěboři :o ) byl to docela rychlík ne jako ty starý, řekl bych že valil tak 50km/h a kupodivu za ním bylo čisto. mk:papa

Odesláno

Hih já taky pegiho nepřezouval, stál celou zimu v garáži a já drandil shade :) přišla mě levněji než kompletní zimní gumy :D :D :D :D :D :D jen mam teď strach co na mě chystá pežoutek...... přeci jen se 4 měsíce neprojel. Snad naskočí! O víkendu ho jdu ustrojit a zkusim ho z lehka projet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...