antik Odesláno 18. únor 2012 Autor Odesláno 18. únor 2012 Tak mam vyměněný pakny na brzdách, žhavičky na motoru a připravený přední stahovačky.Taky mam palivový filtr s pumpičkou z P605, která má vytápění vodou z topení. což je velmi dobré na zimu. Pak už se mi jen tak nestane, že mi led z nádrže ucpe filtr. Citovat
antik Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 No takže jsem si instaloval el. okna vepředu, včetně repasé původních tapeců, než seženu tapecy jiné. Fungujou mi obě okna. [upravil dne 20/2/12 15:57 od antik] Citovat
Max 205 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 paráda [upravil dne 20/2/12 15:29 od Max 205] Citovat
antik Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 Ještě musim vyřešit napájení, pokud bude místo v pojistkovce tak to loupnu tam, v opačném případě použiju pojistkovku jinou. Hned jak se zadaří dodat krabičku, co pro sepnutí centálu zatahne obě okna nebo rovnou 4 okna, bude opět elektrostavba na novo, ovšem asi to bude chtít více místa pojistkovce, protože hodlám napojit i plánované zadní okna, a plánované střešní okno. To jsou minimálně 3 díry navíc a já si vzpoměl že tu mam malou pojistkovku asi cca na 4 pojistky z P309 z prostoru poblíž baterky. Navíc alarm není taky napojen na pojistku ale rovnou na baterku. Citovat
antik Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Tak jsem konečně zapojil na nově přidané pojistky el. stahování předních oken včetně přípravy pojistek pro chystané zadní el. stahovačky a chystané el. střešní okno. Jak je na obrázku vidět, kabely se opravdu motaj nesmyslně. tudíž pořádek a přidaná pojistková krabička před zapojením kabelů. Tak ale tady je zas vidět ta změna.Nesmyslné kabely budto přemístěny nebo schovány na bezpečnějším místě do těch černých hadic.ještě tam přidám relé na vypínání jistého el. okruhu po vypnutí klíčkem a mam hotovo. [upravil dne 23/2/12 21:01 od antik] Citovat
antik Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 Takjsem nakonec zjistil, že by stačila vyměnit deska s pojistkama a nemusel jsem další pojistkovou krabičku vůbec instalovat, ale napojit rovnou na desku, která patří ke komfortnějšímu vybavení. Moje deska: deska která má už ten konektor zapojitelný: je to modrý konektor, vlevo najhoře je díra modře označená. [upravil dne 27/2/12 09:11 od antik] Citovat
antik Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 Tak jsem desky vyměnil. Pojistkovou krabičku asi zrušim a stahovačky napojim tam kde se to puvodně napojuje.. Konektory mam viz: Citovat
antik Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 OK.Dnes jsem se snažil na tunel nad ruční brzdu nacpat tlačítka na zadní okna, ale ouha. Chybí díra na ně. správně by ty díry co potřebuju měli byt zde: A vyříznout díry by šly pouze u těch kostakejch děr, tak to vadit nebude a nepujde to anippoznat, ale u čudliků by to jaksi vadilo.JDe o zápustný čudlik a v tunelu bez krytky je jaksi větší díra než je čudlik. Nemáte někdo řešení nebo radu ? [upravil dne 7/3/12 16:13 od antik] Citovat
antik Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 potřebuju asi jen přesně to co ukazuje šipka. Citovat
Marcel505 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Teda. Tady to žije! 1) zadní plato má na rozích, kde to máš vytržené, mít oválnou dirku s oválným černým plastem, který zacvakne na ty háčky. Já to tak mám, ale ty plastíky jsou už prasklé (stářím, zřejmě) 2) budování s kabeláží - to co jsi tam dal za obrázek ten svorek, tak ty se používají pokud vím na pevné vodiče... Citovat
Marcel505 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 P.S. A máš regulaci osvětlení přístrojové desky? Citovat
antik Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Tak na štěstí ty echt háčky na plato budu mít od Zlatonka, Wago Svorka na káble se používá i na pletený vodiče a věř tomu nebo ne, maj to ve většině firem, kde mam výpočetní tecniku, PéeLCéčka a podobnou měřící techniku, která řídí spousty provozů a zařízení ve firmách, Já se tim inspiroval a musim uznat, že to je dobrý nápad, i když sama Wago svorka je drahá oproti čokoládě, ale za to velmi dobrá. Pletený drátek se ale dává do dutinky, která se tam nacvakne, pokud máš strach s pletenýho drátu Regulaci osvětlení přístrojovky mám. Je to vidět i zde: mluvím z vlastní zkušenosti. [upravil dne 2/3/12 17:29 od antik] Citovat
Marcel505 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Háčky jo, ale pokud máš u plata vytržený rohy, je to špatný... Citovat
antik Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 nevypadá to vytržený, nevim, takhle jsem to plato sehnal. Citovat
Marcel505 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Ty háčky na autě jsou správně, ale na platu má být v rohu dirka s plastovým okrajem, který se na háček nacvakne, a ty to máš vytržené. Když bude čas, vyfotím Ti, jak to má být. Citovat
antik Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 za fotku budu vděčný. nikdy jsem to v pořádku neviděl. Novinky: Nainstalován tunel nad ručku. Potřebuju jen sehnat jinou krytku a vložku na tlačítka pro stahovačky. [upravil dne 3/3/12 22:13 od antik] Citovat
antik Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 Také jsem odstraníl přidanou krabičku s pojistkama a stahovačky napojil na pojistkovou desku modrým konektorem s modrým drátem. na této pozici mám stahovačky chráněny pojistkou a jdou vypnout klíčkem. Citovat
antik Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 taky jsem si sundal dudlik na ostřikování zadního skla a instaloval ostřikovač přímo na stěrač.Blbý je jen to, že díra po dudliku je větší než hadička, takže asi dudlik nasadim zpět, ale s dírou skrz pro hadičku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.