antik Odesláno 28. listopad 2011 Autor Odesláno 28. listopad 2011 Tak dnes jsem dodělal práce na zadních repro ve dveřích.Díky tomu že jsem sehnal mělký repro jsem je použil, ale nebyly dost mělký aby se vešly do prostoru pro repro. takže místo toho aby byly tady: navrtal a našroubovaljsem je někam sem : Takže stačilo to jen zapojit, včetně těch repro co jsem předtim zadělal u předního skla a dílo je hotovo. link na repráky u skla: Ale jeden nedostatek to přece jen má.Zadní repro neni moc slyšet a tak drnčí celý dveře, klika sklo, ale slyšet to fakt neni.Jedině že jsem vyrovnal váhu zvuku asi takhle. a to je teda dost slabý, takže do míst kde má být původně repro hodlám pak dodat tyhle repřáčky, doufám že mi hloubkou budou vyhovovat, jinak pak nevim, Jedině sehnat normální repro ale hodně mělký, takže to bude bída. Vepředu mám 100W repro. [upravil dne 28/11/11 18:41 od antik] Citovat
antik Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 Tak jsem zabudoval další díru pro autozapalovač. je vedle přidanýho světýlka a taky se rozsvěcuje díra pouze při otevřených dveří. Ještě tam cestou zapojim pojistku a hurá rovnou k baterce. Autozapalovač tam sice strkat nebudu, ale je spousta věcí který tu díru používá, např. pumpička na kolo a podobný věci že. Navíc se jistě stane z nákladového prostoru na chvíli i obytný prostor a díra poblíž se jistě hodí . Citovat
Max 205 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 to je pravda, díra poblíž se vždycky hodí :D Citovat
antik Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Tak jsem přece jen vyřešil ozvučení dveří. Inspirovala mě původní perforace na tvrdém podkladu tapeců a udělal díru tam kde mám nyní umístěný reprák. Jak je vidět, povedlo se mi udělat díru pouze do tvrdého a látka zustala, takže to vůbec nevypadá, jako by tam ty reproňe vůbec byli , ale slyšet jsou. Taky jsem zkušebně nainstaloval pokličky na kola a musim uznat že to vypadá zajímavě. Že? Asi je tam nechám na furt. Citovat
antik Odesláno 15. prosinec 2011 Autor Odesláno 15. prosinec 2011 Tak dnes jsem dodělal zadní plato.Potáhl jsem ho umělou koženkou a jak to vypadá, můžete porovnat sami.Taky jsem si vyrobil to podplato co se vysouvá, který jsem taky potáhl. Líbí ? Na no že jnejsem dobrej čalouník to myslim celkem jde.Ale je fakt že by se mi tam hodily k tomu kožený sedajdy. Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 no máš to pěkně udělaný,nechtěl by jsi mi pomoct s mojí 406 break?potřeboval bych sedáčky do kůže?troufneš si na to? ale teď k věci,pěkně jsi tu 405 doprznil takový úpravy se dělaly na favu!405 jsem měl,ale takhle bych ji nezprznil...:grr [upravil dne 15/12/11 20:26 od Charlie 1] Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 už na ní radši nic nedělej,nebo Ti to někde něco od elektriky chytí a shoří....když jseš takovej kutil Čáryfuk Citovat
antik Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 Ale ale, řečeno krátce: Od elektriky to nechytne, protože to nemá od čeho. Vše co má větší odběr má svojí ochranu, tak blbej zas nejsem. A s pojmem prznit bych brzdil. Pokud máš lepší nápad, tak sem s ním, ale stačí to říct normálně. Oproti tomu co tam původně bylo, je to řekl bych lepší, nebo jsi taky zastáncem děravýho plata a rozjebanýho koberce na platu? Já teda ne. Citovat
punkac Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 proč za mě ne? 1) Knauf v krytce repra na palubce 2) Koženka vypadá hodně lacině Drát ke zpátečce najdeš u zpátečkovýho světla, tam se totiž montuje jednotka senzorů a dysplej je-li k dispozici se umísťuje třeba na zpětné zrcátko. pokud to má jen túútátko, máš to jednodušší.... Kola nech bejt, tak jak jsou, nevím jestli bych na ních raději neměl obyč klasika závažíčko nebo nechal ty nalepovací nalepit zevnitř disku Citovat
antik Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 proč za mě ne? 1) Knauf v krytce repra na palubce 2) Koženka vypadá hodně lacině Drát ke zpátečce najdeš u zpátečkovýho světla, tam se totiž montuje jednotka senzorů a dysplej je-li k dispozici se umísťuje třeba na zpětné zrcátko. pokud to má jen túútátko, máš to jednodušší.... Kola nech bejt, tak jak jsou, nevím jestli bych na ních raději neměl obyč klasika závažíčko nebo nechal ty nalepovací nalepit zevnitř disku Knauf? MYslíš ten vrut ? čim to nahradit, krytka se bez toho vzáší a upadá na zem. Koženka je jediný co mam, vypadá to jako jemná kůže, ale neveřim tomu, tak si myslim že to je koženka. Víš do zpátečkovýho světla jsem se chtěl dostat, ale je ve dveřích, ne ve sloupu, a přístup na zpátečkový světlo je velmi obtížně přístupný. Budu muset použít kábl co vede od převodovky. Zpětné zrcátko potřebuju a i když je to kombajn, i mě osvicujou ti za mnou, takže se zpětným zrcátkem hýbu, navíc by to nevypadalo fakt dobře, kdyby ta boule co mi ukazuje počet a směr byla opačně, a ne takto, takže tam navíc ani díky tomu nejde přidělat. Boule má základnu dole, a ne nahoře. Všechno je jen a jen o pěnězích, a já tu nehodlám brečet, že je nemam, Já radši jednam s tim co mam dostupný. Vážim si každý rady, ale musim brát v potaz okolnosti. Kdyby jsi věděl jak je vyjebaný ovládání na topení, tak by jsi byl konsternován asi stejně jako já. podivej se jak to, někdo opravoval, místo toho aby to dal původně, pokud vim tak zrovna topení je řekl bych dostatkový zboží. Vidim tam kablík od telefonu napájenej na původní desku. Kam to vede je mi ale záhadou, každopádně ventilátor nemá proměnnou rychlost jak má mít, ale má 4 rychlosti, vlastně 3. Nulase nepočítá jako rychlost. Takhle to ale řešili původní majitelé, o stropním tapecu ani nemluvě a že tu toho celkem dost chybí po celým autě, nebo je tu dost jiných věcí. Až budeš v UL tak se stav, a uvidíš sám, že to neni tak jednoduchý , jak sám řikáš. Pokud se mýlím, rád se přiučím. [upravil dne 16/12/11 16:36 od antik] Citovat
antik Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 A to jsem jen chtěl vyměnit nesvítící žárovičku a tohle jsem objevil, jsem zvědavej co mě ještě čeká, po celým autě je halda kabelů, o kterých nevim k čemu jsou. Myslim ty co jsou navíc, a ne zrovna originál natažený od jiných majitelů. Až se mije povede odpojit a zapojit vše původně, asi si řeknu že jem vyhrál. ovšem neni jednoduchý zjistit od čeho jsou. Třeba tyhle co vidíš mě dosti mrzej, vůbec nemůžu přijít na co jsou. a už vůbec nevim proč nejsou aspon poblíž svazků, je to bludný kábl ale je mi jasný že když ho odstřihnu, určitě se neco stane. A takhle toho tu je mnohem víc. [upravil dne 16/12/11 09:53 od antik] Citovat
antik Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 A to nemluvím s střešním tunýlku na světlo hned pod anténou, Ten neni vůbec z P405 ale z P205 / P309. Vypadá to, že tomu bych řikal kutil čáryfuk, a ne mně. Asi by se mi vyplatilo sehnat jinou p405 co je na díly s dobrým motorem, protože například to elektrický palivový čerpadlo z něčeho jinýho , pohozený v nádrži, mě tam docela dost mrzí. Mam pokračovat nebo to už stačí ? [upravil dne 16/12/11 10:16 od antik] Citovat
punkac Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Moje starý Mi16 mělo taky jen 3 kroky foukání, to od nuly k prvnímu stupni otvíralo přes lanko klapku a vzduch se dostával do auta náporově, byl to starej model r.v. 1989 nevím jakou bouli u zrcátka myslíš, já měl dodělaný samozatmavovací zrcátko a na něm nalepenou tu malou věcičku ukazující vzdálenost od předmětu, kabílek od ŘJ couvacích senzorů jsem vedl horem drát od zpátečky najdeš někde pod tapecem vzadu u střechy, někde tam, kde je gumová průchodka kabelů z kastle do dveří Knauf je výrobce vrutů na sádroš. Řešil bych to asi nalepením suchého zipu zespodu, jestli jsou origo pacičky plastu ulámané Citovat
antik Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 No nemyslel jsem kam to má foukat, ale kolik má foukat, místo toho aby to potenciometrem měnilo rychloti, je to ve 3 krocích. proto tam jsou asi 4 káble, ale takhle slabý bych na potenciometr osobne nikdy nedal. Mam tu elektriku z P309 a tak plně využívám origoš peugeot káble. No a Bouli. Všimni si zde mam uprostřed předního skla dole takovej oblouček, neboli bouli s displejem a ledkama který to doplňujou. Nevěřim tomu, že by jsi to dokázal dát korektně nad zrcátko. Drát od zpátečky asi najdu pod tapecem, ale nikdo mi asi neřekne, kterej kábl v tom svazku je ten pravej, pokud bych ale na svazek narazil, zatim jsem ho nenašel. Nebyl jsme línej a to bylo jako první co jsem hledal, aniž bych musel tapec sundavat, protože nevěřim, že by mě tam držel zpět, pokud bych ho sundal, takže jsem ho odchlípl. Nic méně zapínač tam stejně musí zustat, do té doby, než seženu záslepku. Předtim tam byl zapínač, který se rozpadl a ani nebyl peugotáckej. Uznávám že vrut od Knaufa je fakt krutý a vyřeším to asi jedině lepidlem, protože lepidýlko pod suchým zipem nevydrží teplotu u předního skla v létě ani omylem. Nebo jestli máš jiný nápad, než suchý zip který má zespod oboustranou izolepu, která se teplem matlá a nedrží ani omylem, budu jen rád. Ale asi je tu otázka, proč jsem nepoužil vrut s menší hlavičkou, který by se vešel mezi mřížku a tim se ztratil že? Protože jsem prostě neměl jinej. Navíc až bude Jaro, hodlám konečně koupit kobereček na plato a koženka poletí. Snad se mi povede to plato a podplato potáhnout líp. Nebo ještě lepší, sehnat to originál za dobrý peníz. [upravil dne 16/12/11 16:20 od antik] Citovat
punkac Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 ten potenciometr nepotřebuje silný kabel, je to jen řízení tyristorů, který pouštěj požadovaný proud do ventilátoru, klidně to může být licna používáš špatná lepidla přesně tenhle model senzorů jsem měl a měl jsem to přidělaný na zpětném zrcátku Citovat
antik Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 No abych řekl pravdu, jak by jsi tohle chtěl přilepit na zrcátko, aby to aspoň hezky vypadalo, to by mě fakt zajímalo. Nemožné. Lepidla na suchých zipech už jsou, takže proto ta špatná zkušenost. A ten potenciometr, má teda mít 3 kroky, nebo plynulý spouštění a řízení otáček? Citovat
punkac Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 heleď, když myslíš, že to nejde, tak si to nech, jak to máš já to normálně přilepil profi oboustranou páskou, kabílek jsem skoval do krytky senzoru stěrače spolu s kabílkem od samozatmavovacího zrcátka, dále kabely šly střechou do kufru. Nikde jsem nepsal o samolepících suchých zipech, opět bych je přilepil nějakým epoxidem Mičko mělo 3 kroky, já si to předělal na plynulé spouštění Citovat
antik Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 No základna toho displeje je mnohem širší a mnohem rovnější, než horní hrana zrcátka, který je mírně kulatá, takže by tam nebylo nic, na čem by to drželo, natož místo... viz obrázek. vidíš to sám, na obrázku je na ten displej pohled s hora Jak jsi předělal plynulý spouštění toho motorku? Taky bych to radši. Napadá mě jen použít to co je v P309. tam jsem si řídil otáčky potenciometrem. Jak jsi to udělal ty? [upravil dne 17/12/11 16:50 od antik] Citovat
antik Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 A tady zase pohled ze předu: Jinak ten sucháč jsi mi radil dát pod tu mřížku, ne kvuli senzoru. Pokud jsi to jinak myslel, nevšiml jsem si. [upravil dne 17/12/11 16:47 od antik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.