peter23p Odesláno 19. listopad 2011 Autor Odesláno 19. listopad 2011 nikdo nic? no tak já asi nakonec nechám udělat těsnění pod hlavou. Nevíte někdo kolik to orientačně stojí v běžném servisu? Citovat
Jimmy106 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Me se teda nezvedne vubec.. ale mam necely rok novy tesneni pod hlavou i hlavu... a kdyz to nechas dyl, tak nepretece ti to pres expanzku? Citovat
peter23p Odesláno 19. listopad 2011 Autor Odesláno 19. listopad 2011 ne, ale postupným ohříváním se to z poloviny nádobky zvedne skoro až k víčku ale ven přes víčko to nejde. Už mě to ale stou teplotou motoru přestává bavit, pomalu to stím autem vzdávam. Teďka se ještě navíc začalo ozívat spojkové ložisko a při přezouvání jsem zjistil že zadní náprava už to má asi taky za sebou. Citovat
Jimmy106 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Spojkove lozisko uz mam taky za sebou to jsem radeji dal celej novej set abych mel pokoj.. a zadni naprava...o k tomu se dodat nic neda.. holt standard.. jinak pokud ti to nepretece v podstate hned, tak by to nohlo byt jenom tesneni, ale kazdopadne je nejlepsi zajet nekam kde se na to podivaji Citovat
pastorek Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 ... ale postupným ohříváním se to z poloviny nádobky zvedne skoro až k víčku ale ven přes víčko to nejde... Takto sa správa hladina pri zavzdušnenom systéme. Hlavne to stúpnutie hladiny krátko po naštartovaní tomu nasvedčuje. Teoreticky by to mohlo robiť i tesnenie hlavy ale to sa väčšinou prejavuje vytláčaním vody von. Citovat
peter23p Odesláno 19. listopad 2011 Autor Odesláno 19. listopad 2011 zavzdušnění to bejt nemůže, odvzdušňoval sem to několikrát nalil sem tam přes 5L kapaliny což je podle manuálu akorát. Citovat
peter23p Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 [Edited on 5/12/11 12:42 by peter23p] Citovat
peter23p Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Dneska když jsem to zaparkoval tak sem se schválně šel podívat kde je hladina v expanzce a zjistil jsem, že je až skoro u hrdla. Je to normální, když před jízdou byla v půlce mezi MIN a MAX. To během jízdy vylezla tak o 12cm. Citovat
Jimmy106 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Normalni to urcite neni.. me se nehne temer nebo vubec, teda mam to stesti ze to nemusim kontrolovat.. jenom jednou za cas se kouknu jestli tam kapalina je, zjistim ze ano a jsem v klidu.. kdyby se to hybalo o cca 2cm, tak ok.. ale o 12... to je hodne.. Citovat
peter23p Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 no dělá my to celou dobu co to mám, předtím sem měl saxo ale tam byla nádobka tak špinavá že hladina nebyla snad nikdy vydět. Když je to studené tak je kapalina tam kde má bejt ale jakmile přijedu a je to ohřáté tak je prostě až nahoře. Citovat
peter23p Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 Tak abych to shrnul, vyměnil sem těsnění pod hlavou, chladič, vodní pumpu, termostat, dal sem nové víčko chladiče no a nic nepomohlo. Teplota pořád leze nahoru a i v tomhle chladném počasí vyleze teplota při 100km/h do 3/4 budíku a kdybych jel rychleji tak vyleze až do červeného. Nějakej nápad co by to mohlo ještě způsobovat. Ještě chci zkusit čidlo ale musím vymyslet jak se k němu dostat protože tam překáží rozdělovač. Citovat
drahonak Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 bohuzel tedka me nastal ten samej problem jak poznam jestly je sahara OK a ne KO nejak me prijde ze nespina nejjednodussi zkouska na 12V ze a uvidi se Citovat
drahonak Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 nikdo nic? tak dnes kdyz bylo tak krasne tak jsem vyndal vetrak (saharu) a zkusil jsem ji jestly funguje a ta jde potom jsem jako spravnej elektrikar sel po kabelazi a doslo me ze ji spina cidlo co je v chladici a to je nejspis spatne protoze kdyz konektor z toho cidlo propojim sahra jde jinak se nespusti necha se nekde to cidlo koupit ppr kolik stoji nebo nekdo nejake vysvetleni proc to nejde prosim poradte Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 hod sem VIN auta, cidlo nekdy odejde, to se stava, stoji kolem 500 BTW z ktery Vesely jsi ? neni to ta u Pelhrimova ? Citovat
drahonak Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 nn vesela u Semil a VIN je VF31CKFXE52159087 Citovat
drahonak Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 a jeste jedna otazka jak dobre odvzdusnit Citovat
JimBeem Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 v originále, se použije \"nástavec\" z nějaké flašky který se dá na hrdlo expanzky a do toho se naleje kapalina. Protože odvzdušňovák u kabiny je výš než hrdlo expanzky.... Jinak to můžeš postavit čumákem do kopce dolívat kapalinu a postupně odvzdušňovat. Dělám to tak, že nastartuju, nechám ohřát motor - aby se otevřel termostat (v manuále dokud se nespustí sahara a znovu nevypne). A postupně otevírám odvzdušňováky a zavírám až nejdu bubliny. Citovat
drahonak Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 kolik ma 106tka odvzdusnovaku popripade kde prosim ja vim o jednom a nejak nevim ani kde bych to hledal jako spis kde to je Citovat
JimBeem Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 kolik ma 106tka odvzdusnovaku popripade kde prosim ja vim o jednom a nejak nevim ani kde bych to hledal jako spis kde to je U 1,1 sou 3: na chladiči, na termostatu a pak na potrubí u kabiny, kousek za rozvodama. Když pohledáš na fóru, najdeš i fotky. Jestli to má 1,4, nejak jinak netuším, ale asi to bude stejné.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.