Strejdakopec Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 chlapi řešil tu někodo u origo rádia deaktivace economy modu???docela mě štve žen když v autě něco dělám tak se kvůli tomu modu vypne rádio a deaktivuje se to jen tim že nastarrtuju...ani vpnutí a zapnutí klíčku na to nemá vliv...dík za rady Citovat
koblih69 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Musíš natáhnout napájení přímo od baterky... Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. říjen 2011 Autor Odesláno 2. říjen 2011 a víš to na 100% ?nemyslim si že to by byl ten důvod...pač auto hraje i bez klíčku ale zkrátka se po nějaké době asi po pul hodině vypne do economy modu..někde bude nějakej časovač.doufám teda že to není přímo v rádiu. Citovat
Návštěvník Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Do economy modu to padá z důvodu šetření akumulátoru. Čím je akumulátor horší, tak se doba za kterou to spaden do economy zkracuje. TADY je o tom diskuze. Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. říjen 2011 Autor Odesláno 2. říjen 2011 Do economy modu to padá z důvodu šetření akumulátoru. Čím je akumulátor horší, tak se doba za kterou to spaden do economy zkracuje. TADY je o tom diskuze. dík za odkaz...takže asi jediné co budu moct udělat je koupit novou baterku ale na to se vykašlu Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 nebo si u auta zpívej--na to nemá economy mode vliv :papa Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Jo ale pak riskuješ, že otočíš klíčkem a místo startovnání se objeví \"silent mode enabled\" Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. říjen 2011 Autor Odesláno 2. říjen 2011 no asi to nijak řešit nebudu ale je protivný kdyyž v autě třeba chceš přespat a chceš mít puštěnou muziku tak to prostě nejde neb zkrátka při všech možnejch opravách,úpavách a údržbě uvnitř...kolikrát jsem hrál z auta ne nějakých grilovačkách u lesa...a teď to prostě nejde....prostě já tuhle funkci nedokážu ocenit někde jsem četl že se to nechá nastavit respektive deaktivovat pímo eco mod v bsi na diagnostice...co je na tom pravdy nevim Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. říjen 2011 Autor Odesláno 2. říjen 2011 nebo si u auta zpívej--na to nemá economy mode vliv :papa to sice ne ale zas to má vliv na jiný věci jako je bolest hlasivek, obtěžování okolí načež taky můžu jít od auta s rozbitou hubou Citovat
h4wk3y Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 dej tam neorigo radio a to si napoj primo na baterku... Citovat
romik1 Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 a ked maš zapnutý kľúč ti to tiež vypne??? ja ked zapnem kluč do prvej polohy tak mi hrá furt... pardon. nehrá. náročky som to skušal a preplo to:( [upravil dne 3/10/11 20:04 od romik1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.