Vítek1 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 jo ja jsem myslel ze treba pri zeslabeni nebo tak ze tam neco slysis pokud je to temer neslysitelny sum v nejakych pauzach tak bych to asi neresil zkusim to poslechnout jestli me to dela taky ale mam trosku jinej model a nemam jbl a taky me ted huci ventilator Citovat
Ducatista Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 tak jsem to ráno chvilinku po zdechnutí motoru poslouchal (za jízdy ten šum slyšet není). Čím víc zesílím volume, tím víc se zesílí ten šum, pak jsem poslouchal rádio a přišlo mi že šum tam byl taky (i když možná nižší, zase to mohlo být signálem), tak to asi opravdu nebude mít souvislost s tím adaptérem na MP3. To by musel posoudit někdo, kdo tohle auto zná, já ho mám teprve 3 měsíce Ale další věc, co mě trápí je, že mi to chvílema hrozně zachrčí v reprákách, jakoby někde kontakt v kabelech a jak se to pohne, tak to zachrčí, jenže teď ráno při té zkoušce jsem měl chcíplej motor a párkrát to zachrastilo taky, tak to není vibracema že by se někde pohnula zásuvka s kabeláží nebo tak. Já už jsem z toho fakt nešťastnej Přitom malá levná 106 má obyčejný rádio na MP3 Panasonic + repro Magnat základní modelové řady a šum tam není VŮBEC žádnej a i kdybych jel přes tankodrom, tak tam nic nechrastí. Citovat
Dančák Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Ducatista: mám úplně stejné problémy s rádiem jako ty a mám úplně stejné vozítko jako ty:D šumí mi v tom taky a občas v tom jakoby zapraská, hlavně když přejedeš dolík nebo tak, jednou mi v reprákách tak prasklo že sem dosti lek co to bylo za ránu.....já si myslím že to je kontakt konektoru zezadu v rádiu, ale ještě jsem to nezkoušel, protože ted s tim řešim jiné problémy..... Citovat
Ducatista Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Dančák: úplně přesně! Občas to v reprákách doslova střelí, že se člověk až lekne Odkud jsi? Hlinsko - u Bystřice nebo u Přerova? Bysme si někdy mohli vyměnit pár postřehů ohladně aut Jinak když jsem rádio vytáhl abych tam zezadu napojil ten adaptér, tak jsem to zkoušel ho zapnout a jak jsem zezadu kvedlal těma zásuvkama v rádiu, tak to škrčelo, jenže třeba dnes ráno byl motor zhasnutý, auto se nehýbalo a zaškrčelo to taky, tak fakt nevím odkud by mohl ten vadný kontakt být... [upravil dne 3/1/12 09:28 od Ducatista] Citovat
Dančák Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Hlinsko u Chrudimi (pardubický kraj), a taky jsem právě jednou zahejbal s rádiem a zaškvrčelo v tom tak sem myslel že to jde tam odsud..... Citovat
dawra Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Kde to zapnul nebo jak to nevím, ale bylo tam cd měnic zakázáno tak dal povoleno. Ten adapter je na 406. Přemejšlím jestli tam nedělá problémy ta původní navigace. Stejně je k ničemu. Citovat
Ducatista Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 dawra: nene, já mám taky displej C a v autě origo navigaci a MP3 adaptér mi jde bez problému. Nekoupil jsi přece jen špatný typ adaptéru? Citovat
dawra Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 To snad ne. Ale je mi divný, že píšou že se má rozsvítit ledka a nic nesvítí. Když jsem tam měl flashku tak ta zablikala ale nemůžu se na ni zapnout. Budu zkoušet. Když dám kartu tak vůbec nic. Nechápu Citovat
Ducatista Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 třeba je ten adaptér vadný... zkus od někoho vyzkoušet jiný kus, protože napojit špatně do rádia to snad ani nejde. Citovat
Dančák Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Ducatista: Hod sem prosim tě odkaz odkud si to přesně objednával ty, nějaký stránky jsem našel tak jen pro srovnání, jinak já mám taky MUX, ale nemám origo navigaci (displej C) mám obyč. displej B díky Citovat
Ducatista Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 http://stualarm.cz/produkt/55xcpg010-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen/aux-vstup/ Ale oni vedou jen velkoobchod. Zkus poprosit uživatele Vítek1, přes něj jsem to objednával já. [upravil dne 3/1/12 12:36 od Ducatista] Citovat
dawra Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Přesně ten mám taky. Napojit špatně to fakt nejde. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Ducatista: Hod sem prosim tě odkaz odkud si to přesně objednával ty, nějaký stránky jsem našel tak jen pro srovnání, jinak já mám taky MUX, ale nemám origo navigaci (displej C) mám obyč. displej B díky ja si myslim ze je to povolene jen častečne taky jsem to povoloval a prave povolil a nic lepsi je vlezt do instalace novych zarizeni a tam dat instalaci CD menic. jinak musis asi na 2 mistech myslim displej a radio ale nejsem si tim jist. to praskání muze byt aji od konektoru u zesilovace [upravil dne 3/1/12 16:10 od Vítek1] Citovat
Ducatista Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Vítek: čoveče to mě nenapadlo, o víkendu se na to zkusím kouknout. To praskání mi fakt pije krev Citovat
Dančák Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Jestli ti praská ve všech reprákách, tak to bude buď u rádia nebo u zesilovače, pak už to jde k jednotlivým reprákům, changeru,.... Citovat
dawra Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Tak jsem to zapojil znovu dal jsem místo karty flashku a ta bliká, ale na adaptér (changer) se nedá přepnout. Přepínám jen mezi rádiem a cd co je v mechanice. Pokud vytáhnu i to cd tak se nepřepnu nikam. Asi to bude teda špatně povolené? Díky za nějakou odpověď Citovat
Vítek1 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 jo to vypada ze to neni spravne povolene! Citovat
Ducatista Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 Vítek: tak co, poslouchals svoje rádio? šumí v tom taky nebo je to jen neduh mýho a Dančákova coupe? [upravil dne 5/1/12 18:27 od Ducatista] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.