Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi máš něde zkrat na kabelu, že se ti to samo pustilo a nevypnulo. :myslim jenže prolézt elektriku k ventilátoru by asi vyžadovalo buď sundat palubovku nebo minimálně asi kastlík u spolujezdce, nebo kde ten old model má to ovládání. :myslim

Odesláno

tak kabeli jsou v pohode . a tranzistory mam obednane . meli by dorazit v pondeli nebo utery , tak uvidim jestli je to tim ... relatko jde funguje spravne

zuzanka406: dekuji za navod ... je to stejne jako u me :-) uz jsem to mel venku v sobotu ...

Odesláno

Ahoj prosim muzete mi nekdo napsat jak maji byt spravne draky v konektoru u venzilatoru ? Mel jsem to rozdelane a nevim jestli jsem je spatne neposkladal z5 ... Regulace mi stale nejde ... Prolezl jsem vse mozne ale vetsinou je to s digiklimou a ja mam manualni klimu

Odesláno

Tak uz to mam opravene :-) tranzistory ktere jsem obednaval minule to asi nevydrzeli. Dnes prisli nove ale ne ty BDX66 nebo jak ty pismenka byla ;-) ted tam jsou MJ11015G a vse maka tak jak ma :-) dekuji vam za pomoc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...