stajgrpavel Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Ahoj vcera vecer cestou domu se mi nahle svevolne zapl ventilator topeni ... a nejde to vypnout ani snizit otacky ... nevite prosim cim by to mohlo byt ??? Citovat
Stifler Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Asi máš něde zkrat na kabelu, že se ti to samo pustilo a nevypnulo. jenže prolézt elektriku k ventilátoru by asi vyžadovalo buď sundat palubovku nebo minimálně asi kastlík u spolujezdce, nebo kde ten old model má to ovládání. Citovat
Benžík Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Nejspis regulator ventilatoru. Prorazi se v nem tranzistor, nebo zustane sepnuty kontakt relatka. Citovat
stajgrpavel Odesláno 2. říjen 2011 Autor Odesláno 2. říjen 2011 tak kabeli jsou v pohode . a tranzistory mam obednane . meli by dorazit v pondeli nebo utery , tak uvidim jestli je to tim ... relatko jde funguje spravne zuzanka406: dekuji za navod ... je to stejne jako u me :-) uz jsem to mel venku v sobotu ... Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 ahoj tak dnes jsem vymenil tranzistory ... ale nejde regulace :-( bud vypnuto nebo na max ... poradite prosim co stim ??? Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 Ahoj prosim muzete mi nekdo napsat jak maji byt spravne draky v konektoru u venzilatoru ? Mel jsem to rozdelane a nevim jestli jsem je spatne neposkladal z5 ... Regulace mi stale nejde ... Prolezl jsem vse mozne ale vetsinou je to s digiklimou a ja mam manualni klimu Citovat
stajgrpavel Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 Tak uz to mam opravene :-) tranzistory ktere jsem obednaval minule to asi nevydrzeli. Dnes prisli nove ale ne ty BDX66 nebo jak ty pismenka byla ;-) ted tam jsou MJ11015G a vse maka tak jak ma :-) dekuji vam za pomoc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.