jirka307 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 ahoj mám takový problém mám hrbolaté gumy na zadní nápravě s vnitřní strany čím to může být že by tlumiče:myslim diky za rady:papa Citovat
georgegg Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 může to být i gumou, když jsem koupil pvní zimáky tak asi po 100km se na nich udělali boule jako prase, reklamoval jsem to, nejdřív se cukali že je to moji vinou a takový ty řeči ale stejně mi dali nový Citovat
koblih69 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 pokud je to pravidelné, jakoby po obvodu do pily tak jsou to nejspíš tlumiče. I když je pravdou, že některé gumy to dělají i na dobrých tlumičích např. Goodyear Hydragrip... Citovat
jirka307 Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 pokud je to pravidelné, jakoby po obvodu do pily tak jsou to nejspíš tlumiče. I když je pravdou, že některé gumy to dělají i na dobrých tlumičích např. Goodyear Hydragrip... je to pravidelné po celém obvodu ale pravě jenom s vnitřní strany asi 5cm a gumy mám michelin alpin dnes jsem měnil kotouče a ted asi další investice jestli jeto těma tlumičema stím jsem moc nepočítal protože mě na sto procent čeká spojka:( Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 zkus test tlumičů, sám se podívej,zda nejsou tlumiče od oleje--když jo, netestuj a měň je:myslim Citovat
jirka307 Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 zkus test tlumičů, sám se podívej,zda nejsou tlumiče od oleje--když jo, netestuj a měň je:myslimtlumiče jsou čisté a ten test zkusím ale musím zjistit kdeho v okolí Loun dělají- jinak díky všem za každou radu:super Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 např. bývalé Barum servisy, ted se to jmenuje jinak... Citovat
fox111fox Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Tiez som mal zuby na pneumatike. V pneuservise mi povedali ze to je preto lebo chodim na podhustenych gumach. Citovat
Guest jirkapp Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 po 15 leté zkušenosti v servisu pravda na nákladáky. tak guma je málo která špatná tlumiče pakliže netečou, tak také nejsou špatné. většinou bývá problém s huštěním pneumatik . každý řáka, že pneumatika má být nahuštěna dle výrobce vozidla.,to je nesmysl. měla by být nahuštěná dle výrobce pneumatik v záslosti na zatížení nápravy vozidla buď na štítku nbo Tech. prukazu. a věřte nebo ne 99% řidičů má ty pneu podhuštěné. Mám totiž zjištěno tlak pneumati stejného rozměru různých výrobců se docela liší. U nákladních aut to dělá hlavně v předu protože ty gumy jsou většinou na hranici nosnosti.Já říkám raději o molinko přehustit než podhustit. Dálší je špatná geometri sbíhavost či zavěšení nápravy. Tlumiče jsou vyhozené peníze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.