Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

může to být i gumou, když jsem koupil pvní zimáky tak asi po 100km se na nich udělali boule jako prase, reklamoval jsem to, nejdřív se cukali že je to moji vinou a takový ty řeči ale stejně mi dali nový

Odesláno

pokud je to pravidelné, jakoby po obvodu do pily tak jsou to nejspíš tlumiče. I když je pravdou, že některé gumy to dělají i na dobrých tlumičích např. Goodyear Hydragrip...

Odesláno
pokud je to pravidelné, jakoby po obvodu do pily tak jsou to nejspíš tlumiče. I když je pravdou, že některé gumy to dělají i na dobrých tlumičích např. Goodyear Hydragrip...
je to pravidelné po celém obvodu ale pravě jenom s vnitřní strany asi 5cm a gumy mám michelin alpin dnes jsem měnil kotouče a ted asi další investice jestli jeto těma tlumičema :grr stím jsem moc nepočítal protože mě na sto procent čeká spojka:(:papa
Odesláno
zkus test tlumičů, sám se podívej,zda nejsou tlumiče od oleje--když jo, netestuj a měň je:myslim
tlumiče jsou čisté a ten test zkusím ale musím zjistit kdeho v okolí Loun dělají- jinak díky všem za každou radu:super
Odesláno

po 15 leté zkušenosti v servisu pravda na nákladáky. tak guma je málo která špatná tlumiče pakliže netečou, tak také nejsou špatné. většinou bývá problém s huštěním pneumatik . každý řáka, že pneumatika má být nahuštěna dle výrobce vozidla.,to je nesmysl. měla by být nahuštěná dle výrobce pneumatik v záslosti na zatížení nápravy vozidla buď na štítku nbo Tech. prukazu. a věřte nebo ne 99% řidičů má ty pneu podhuštěné. Mám totiž zjištěno tlak pneumati stejného rozměru různých výrobců se docela liší. U nákladních aut to dělá hlavně v předu protože ty gumy jsou většinou na hranici nosnosti.Já říkám raději o molinko přehustit než podhustit. Dálší je špatná geometri sbíhavost či zavěšení nápravy. Tlumiče jsou vyhozené peníze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...