amateur Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 ahojte, mam peugeot 206 2005 rocnik 1.1 benzin, minuly tyzdenmi prvy krat vyhodilo \" chyba modul 1 \" v servise to vymazali a povedali ze ak sa to ukaze este raz ma prist a spravia s tym nieco vraj tam mohlo len nieco zblbnut, vsetko v pohode az do dnesneho rana, opat to zasvietilo, zapipalo, pri nastartovani som mal podivne vysoke otacky nad 1100 s tym ze boli velmi nepravidelne, aj chod motora boliny ako obvykle, chystam sa s tym do servisu. mam si vybrat vsetky peniaze z uctu a rozbit vsetky prasata doma aby som sa doplatil alebo to nebude az take vazne, neviete mi prosim vas niekto poradit co by to mohlo byt? dakujem vopred za vsetky odpovede... Citovat
amateur Odesláno 29. září 2011 Autor Odesláno 29. září 2011 predbezne jeden valec nejde ako ma, nejaka jednotka nefunguje ako ma, nie palivova ale nejaka, no neviem, upresnim ked objednaju novy diel, no 5€ to stat nebude Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 a to vycetli z motorove ECU ? mohla by to byt treba zapalovaci rampa, ale bylo by potreba alespon kod te chyby, takhle tezko radit Citovat
amateur Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 no kod chyby mi nikto nepovedal, a prestava sa mi to pacit v tom servvise kde som dodnes nemal ziadne problemy, vymenili zapalovaciu rampu ale motor hapruje stale, chybu nevyhadzuje ziadnu ale motor nejde ako ma a oto via ma to sere...och Citovat
amateur Odesláno 3. říjen 2011 Autor Odesláno 3. říjen 2011 takze po vikende sa to objavilo znovu, palivova rampa to teda nebude na 100percent, dnes poobede tam necham auto, a som velmi zvedavy co tam technici zase \"najdu\" ... ách.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.