codlx Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Ahoj všem, často se mi zasekává při zapínání pás spolujezdce a musím s ním kolikrát dlouho škupat než povolí. Pak když povolí, tak už je to OK. Ještě mi přijde, že to dělá hlavně, když je v autě horko. Jde to amatérsky nějak opravit nebo případně půjde mi ten navíjecí mechanismus prohodit s navíjením pásů u zadních sedadel? Tam je snad nikdy nepoužiju Předem díky, K. Citovat
Modzillo Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 oplatí sa vymýšľať s opravou nefunkčného bezpečnostného pásu?! Veď to je tá najelementárnejšia vec z hľadiska bezpečnosti. Osobne by som zainvestoval do nového mechanizmu, život máš len jeden... Citovat
codlx Odesláno 2. říjen 2011 Autor Odesláno 2. říjen 2011 To co píšeš nepopírám, ale je to jako bych ti říkal nekupuj ojeté pneumatiky. Zkusím to prohodit a uvidí se. Víte někdo co to případně stojí? Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 predek za zadek neprehodis, v zaruce uz to neni? Citovat
davidse Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 nechej si to opravit nad čím váháš pokud je to v záruce není problém a pokud ne tak obětuješ jeden den bez auta a máš všechno v cajku [upravil dne 3/10/11 09:35 od davidse] Citovat
Modzillo Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 To co píšeš nepopírám, ale je to jako bych ti říkal nekupuj ojeté pneumatiky. Zkusím to prohodit a uvidí se. Víte někdo co to případně stojí? mám trochu blonďavé vlasy, priznávam, že nechápem tejto reakcii... Citovat
codlx Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 V záruce už to bohužel není. Pošlu email k Federálům a uvidí se. To Modzilo: To neřeš Citovat
Modzillo Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 neriešim a nikdy by som nekúpil ojazdené pneumatiky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.