Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

Odesláno

HM... Som si myslel ako dobre som spravil a akurat som zisitl ze som spravil taku chujovinu ze to ani mozne nieje.

NO pojazdim stym a uvidim ako sa to bude spravat aka bude spotreba a bude treba zajist aj na tu BRZDU nech to zmeraju...

Zajtra ma caka STK dufam ze to tam dopadne vsetko dobre a ze mi auto prejde :bojim ale snad heej

Odesláno

No jo na STK sa neboj...a ked budes mat o dost vacsiu spotrebu plus budes mat graf z brzdy tak sa mozes na nich obratit na reklamaciu alebo vrateni penazi pri vrateni rj do povodneho stavu...ked tak zavolaj na policii jak to riesili v tom jednom linku :)

Odesláno

Taakze STK dopadla v pohode presiel som ! NO mali par vyhrad zase to mam zospodu olejove **** cez tyzden skočim stym do Peugeotu nech mi to spravia , na STK hovorily ze uz len kvoli tomuto by ma nepustily ale ze si to mam ist dat opravit...

a este sa im nepačily zadne ziarovky co mam v blinkroch ze vraj blikaju na BIELO:D mam tam DUHOVE ziarovky od autostyle no akoze neblikaju ako dijááádemi pekne na oranzovo ale tak slabsie trošku ale neblikaju na BIELO :D ale to je jedno to sa vymeni neskor... Teraz ma trapi to olejove zospodu kua sere ma to uz som to raz riešil :/ dlho nic a zrazu olejove HM...

A hned ako som dosiel na STK ich zaujimali predne svetla ci mam od nich certifikat ja ze heej na prednom svetle...

a tak...no som o 50 euro lahši zase

Odesláno

:D :D suhlasim s Cinicom strááááášne komplikované :D

Ale nie nie po tom co som vymienal predne sa mi uz nechcelo a uz som sa k tomu nedostal som myslel ze este trosku vypalim tie od AUTOSTYLE a ptoom ich vymenim...takze cez vikend to spravim :roker

Podla mna to pekne ukaze v tych zadnych svetlach lebo tieto od autostyle su slabe neukazu tak pekne:mad:

Odesláno

:D tak to urcite :D

Tiez si ich vymením !

Dneska som si robil antenu lebo uz ako som pisal radio mi nehralo teda zle chytalo signal a nedalo sa to pocuvat stale to chrčanie...

Tak som patral na nete a nasiel som to ze mozem byt aj chyba v kabli od anteny k radiu... Tak sa kupil kabel a horsa nato.

Kabel som zapojil a skusal som ho ze ci je teda v tom chyba previezol som sa do Rakuska a hralo to super... zastavil som na pumpe a prehodil stary kabel a hralo to na prd...Takze chyba jasna.

Zacalo sa rozoberanie a prevliecanie kablov, no musim povedta najprv som nevedel ako na to ale zvladol som to takze pohoda a uz mi to fiči :D sice ruky doskriabane ale to je malickost :cool: Hlavne ze to fiči !

Dneska som bol este v Peugeote sa pytat na to olejove a ten kamarat co mi to robil predtym hovori ze on to dotiahol ale holt asi nedrzi ze bude treba vybrat celu prevodovku a pretesnit to :/ takze zase starosti a zase kopu penazi v čudu... Ked som videl co vsetko sa musi kvoli prevodovke rozobrat fuu niako sa mi do toho nechce :grr:bojim ale tak co mi ostava

Odesláno

Pooooočkať... prevodovku??? Máš rv2008 a najazdené do 100000km... cos s tím kurwa dělal??? :bojim

Ja som moju 2006ku predával s 130000km a zo spodu bola suchá jak detská prdelka... a to som ju nešetril :roll

Odesláno

Ved praveze to nechapem ako je to mozne auto bolo setrene jazdila na nom mamka :P takze ona az taky zovodnik nieje a viem ako stym autom jazdila

Je to zaujimave ja uz fakt neviem uz to zacina sa vsetko srat...Tusim sa toho treba zbavit a kupit nove :/ lebo predpokladam ze lepsie to uz nebude:myslim

Uvidim cez tyzden alebo na dalsi tyzden ked sa to hodi na zdvihak a co zkonstatujem ze ake vazne to je:mad:

Tak to si mal stastie no holt ja mam smolu a v poslednom case sa lepi na mna moc casto :bojim:mad:

Odesláno

To s tou smolou poznám... práve som si jedno také obdobie prežil... a stálo ma to kopu nervov a prachov... :grr

Ak to bude načatá prevodovka, tak by som to strelil, kým to má ešte aspoň akú-takú hodnotu a išiel by som do nového... napr. 207... :aut:D

Odesláno

JO JO vidim to iba tak... NO ja som to chcel nechat aspon este rok kym nebude 208 lacnejsia ale asi nenacham alebo to dam spravit uvidim...

Su to iba nervy no mam este ine vydavky teraz a este aj auto sa sere no neskutocna smola :/ Budem to musiet niako vyriesit :grr

Odesláno
Takze pridam aj ja nieco...

Dneska som 206 poriadne vykupal a naleštil !

Jedna fotka

206.jpg

Nech sa pači neskor pridam dalšie fotky :)

Krasne auticko ;) Minule som ta videl pri hokejovom stadione naozaj pekne ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...