Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

Odesláno

Zajtra by uz mohla byt cierna leskla na streche :))

Inac dneska som poslal hockeny spät majitelovi napisal som mu SMS spravu ze mu ich posielam za cenu co som ich kupil... A pyta sa ma ze preco ich posielam spät som mu povedal ze v inzerate nebolo uvedene ze su poskodene - a odpisal ze boli opravovane v certifikovanej firme :D :D ( fušeri) :D zvaracsky ustav chemlon humenne ze vraj tam :D

A ked mi napisal ze boli opravovane v profesionalnej firme tak sa mu napisal nech napise firmu a mu hovorim ze ked toto bolo upravovane profesionalne tak teda sanka dolu šefe :D

A napisal to ze sa mi nepacia nieje jeho PROBLEM :D jaj dpč ty ludia niektory su taky prijebany ze to az boli :/ soory ale inak sa to neda povedat

Odesláno

Dakujem... Vyzera to super stou čiernou len chalani ma nahovarali ze mam dat tak aj kapotu som povedal ze zatial nie... Ale viete čo som rozmyšlal ešte na kondomom na kapotu ? čo myslite ? Bojim sa toho trochu ze to bude niekoho potom lakat a ukradne mi to a zase som vyhodil peniaze len tak...

A Cinic vidis tie spetaky su velmi dobry napad ! Vidim to tak ze tam ešte skočim a dam to spravit...

Ale myslis ze komplet cele či iba tie vršky červene ?

Fifa : Deflektory su uplne šupa vec ! Ukradli mi ich a uz som si povedal ze prdim nane uz nebudem kupovat ale po 2 tyzdnoch jazdenia bez nich sa nedalo... Robi to svoje a do auta ti tak nefuči ked mas otvorene uplne cele okna... Odporučam :)

Lacek : hEJ hej antena išla dole vec 2 minut :) Neplatil som nič lebo mi to dali namiesto karbonovej ktora mi popraskala takze urobene ako reklamacia :)

[Edited on 20/11/12 17:55 by safi1]

Odesláno

Cinic carbon tam uz neni ten mi dali dole, kapota je uz vo farbe :P Zaujimavo to vyzera nejsom zvyknuty nato :P

Tak späťaky dam teda spravit ked bude čas :) a hovoriš ze skusit dat aj na kapotu... Oni mi to navrhovali, som im povedal ze sa este rozmyslim :)

S kondomom neviem :D Aj by to mozno vyzeralo dobre len sa bojim toho ze to niaky ****** ukradne :/

Odesláno

Teraz to má s tou čiernou lesklou strechou šmrnc :super Na kapotu už nedávaj žiadnu fóliu, ale kondóm by som určite natiahol, lebo tvoje večne vyleštené auto by nejaké ťukance od kamienkov veľmi neznieslo. A hlavne takto na zimu v tejto našej presolenej BA.

Myslíš, že by ten kondóm niekto kradol, keď je zachytený o vnútro kapoty?

No a späťáky ak dáš tiež do čiernej lesklej, tak budeš vyzerať ako GTI, čo nie je zlé :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...