Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

Odesláno

Proč neslepíě z toho nárazníku to hnsuné SK v kroužku....když to mas na SPZ nemusis to mit na značce....:o:o to je uplny hnus na jinak krásnem aute

Odesláno

Diky moc...

Ja to SK teda dám dole :D Ono to tam fakt kazi to auto :D

Inac dneska som bol v Peugeote zase lebo zas mi kvapka prevodovka boha jeho :/ ale teraz od hora... bolo to tam zase cele olejove, tak sme to vystriekaly a v stredu ci vstvrtok idem na kontrolu a ked to zas bude olejove tak to budem musiet riešit... Uz ma to FAKT ZE S*RE :/

:bojim:grr

Odesláno

Jaj no fajn teda ale ja by som to mal najradsej pekne vsetko suche :D

Neda mi to spat... a dam to doporiadku nech to stoji coto stoji... ale bude to SUCHE :D

Niak sa to bude musiet dat predsa vyriesit... Ked to budem mat spravene tak dam vediet ze ci to je uz OK

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Taak zase niake novinky :))

Konečne mam na aute nahodene GTI kridielko a som z neho uplne uneseny pridalo to na vzhlade autu no neviem sa teraz vynadivat :D :D

a este vcera som ho kompletne vylestil a pripravil na zimu takze uz mam pokoj :))

Sn%C3%ADmka0521.jpg

Dnes doobeda

kridlo.jpg

kridlo2.jpg

kridlo3.jpg

kridlo4.jpg

Este by to chcelo podvozok a nove kolesa a myslim ze by to potom mohlo byt FAJN

Tento tyzden nahodim este zimne kolečka na tieto elektrony :))) a na JAR BUDU NOVE 16 :papa

Nech sa pači

Odesláno

Člověk by ani neřekl kolik to dodá tomu autu, když se tam dá taková \"maličkost\" :) Vždy když vystupuji z auta, tak se vždy podívám na 206 a řeknu si jak je krásná, kord když na ní něco změním, takže ti rozumím, když tvrdíš, že se na ní nemůžeš vynadívat ;)

Taky chci na svojí přidat křídlo, ale chci tam dát ten Extreme od Stylly, jelikož to GTI křídlo je na mě malý, ale to WRC je zase příliš, takže se mi líbí taková ta zlatá cesta. :cool:

Odesláno

Jo jo kridielko sa na 206 hodi a teraz som sa o tom presvedcil a bolo za super cenu iba za 60 euro a lakovanie som mal gratis takze parada :)))

Ja si myslim ze na tvojej 206 by bolo fajn je to taka zlata stredna cesta

Odesláno

NO JO Klubova nalepka tiez nieje zly napad :) Nema niekto doma po ruke lebo ked to budem obiednavat z webshopu tak zase poštovne bude drahšie ako nalepka :/

• O 2 týdny později...
Odesláno

Táák uz mam aj ja nahodeny winterpacket ale uz nie na plechačoch ale na elektronoch a dal som gumove rohožky ešte

Vredenstein snowtrac 3 uvidime ake budu

031120123795.jpg

Auto je špinave bohuzial včera pršalo tak aj vyzera :/

031120123794.jpg

a inac karbonova kapota pojde dole lebo sa mi spravili bublinky a folia praskla takze pojdem na vymenu a skusim to vybavit tak aby mi dali lesklu čiernu ale na strechu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...