Rejty Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Proč neslepíě z toho nárazníku to hnsuné SK v kroužku....když to mas na SPZ nemusis to mit na značce....:o to je uplny hnus na jinak krásnem aute Citovat
safi1 Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Diky moc... Ja to SK teda dám dole Ono to tam fakt kazi to auto Inac dneska som bol v Peugeote zase lebo zas mi kvapka prevodovka boha jeho :/ ale teraz od hora... bolo to tam zase cele olejove, tak sme to vystriekaly a v stredu ci vstvrtok idem na kontrolu a ked to zas bude olejove tak to budem musiet riešit... Uz ma to FAKT ZE S*RE :/ Citovat
lacek206 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 safi1: ťažkú hlavu si z toho nerob robí to skoro každá prevodovka 206-ky ale aj veľa iných Peugeot-ov má tento problém že slzia prevodovky Citovat
safi1 Odesláno 4. září 2012 Autor Odesláno 4. září 2012 Jaj no fajn teda ale ja by som to mal najradsej pekne vsetko suche Neda mi to spat... a dam to doporiadku nech to stoji coto stoji... ale bude to SUCHE Niak sa to bude musiet dat predsa vyriesit... Ked to budem mat spravene tak dam vediet ze ci to je uz OK Citovat
safi1 Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 Taak zase niake novinky ) Konečne mam na aute nahodene GTI kridielko a som z neho uplne uneseny pridalo to na vzhlade autu no neviem sa teraz vynadivat :D a este vcera som ho kompletne vylestil a pripravil na zimu takze uz mam pokoj ) Dnes doobeda Este by to chcelo podvozok a nove kolesa a myslim ze by to potom mohlo byt FAJN Tento tyzden nahodim este zimne kolečka na tieto elektrony )) a na JAR BUDU NOVE 16 Nech sa pači Citovat
aRJay Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Člověk by ani neřekl kolik to dodá tomu autu, když se tam dá taková \"maličkost\" Vždy když vystupuji z auta, tak se vždy podívám na 206 a řeknu si jak je krásná, kord když na ní něco změním, takže ti rozumím, když tvrdíš, že se na ní nemůžeš vynadívat Taky chci na svojí přidat křídlo, ale chci tam dát ten Extreme od Stylly, jelikož to GTI křídlo je na mě malý, ale to WRC je zase příliš, takže se mi líbí taková ta zlatá cesta. Citovat
safi1 Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 Jo jo kridielko sa na 206 hodi a teraz som sa o tom presvedcil a bolo za super cenu iba za 60 euro a lakovanie som mal gratis takze parada )) Ja si myslim ze na tvojej 206 by bolo fajn je to taka zlata stredna cesta Citovat
Cinicman Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Ešte tie 17\" Hockenheim-y a budeš z toho mať peckovú 206ku.. + tak 4-5cm k zemi... Citovat
safi1 Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 Diky som rad ze sa paci to SK znamena SOM KING :D Pojde urcite dole A inac chlapci kedy dame zraz chcelo by to nalepku foggang Citovat
pipistrel Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 hmmmmm nalepku najprv musime zohnat Citovat
safi1 Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 Ajéje :/ No tak by trebalo niekde ju zohnat nech si mozem aj ja polepit auto kedze SK (SOM KING) pôjde preč Citovat
safi1 Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 NO JO Klubova nalepka tiez nieje zly napad Nema niekto doma po ruke lebo ked to budem obiednavat z webshopu tak zase poštovne bude drahšie ako nalepka :/ Citovat
pipistrel Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 dojdi na zraz do senice a mozes si nakupit co len chces Citovat
safi1 Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 JO JO do Senice idem na 100% ked do toho nic nevbehne inac je uz niekde napisane kedy a kde v tej senici to bude ? Citovat
safi1 Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 Táák uz mam aj ja nahodeny winterpacket ale uz nie na plechačoch ale na elektronoch a dal som gumove rohožky ešte Vredenstein snowtrac 3 uvidime ake budu Auto je špinave bohuzial včera pršalo tak aj vyzera :/ a inac karbonova kapota pojde dole lebo sa mi spravili bublinky a folia praskla takze pojdem na vymenu a skusim to vybavit tak aby mi dali lesklu čiernu ale na strechu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.