Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
já bych rád s Dzáňou, posledně nám to tak pěkně šlo na tý vodní posteli u kamen :D Jinak je mi to celkem fuk
Džáňa jako organizator ma soukrommé lože s ostatními oraganizatory amjejich manželkami atd;)
Guest minimaxa
Odesláno

preventivně BERE, nicméně, mě a Toma zatím nikdo oficielně nepožádal, abych VZAL, takže jsem na vážkách... :myslim

Odesláno

Kluci musim napráskat svýho zaměstnavatele, ta bestie jedna kapitalistická mě nutí být ten víkend v práci:(

poraďte mi prosím, mam vyjednávat s tyčí v ruce nebo dát výpověď:D:D:roker

Odesláno
jestli ti dobře funguje tvůj katalyzátor ledviny, tak vyčůráš (infantilní slovo :D ) pouze vodu, alkohol vydýcháš, většinou policajtovi do trubičky :D

Scratchi kdy tam přesně jedete? Říkal si o den dříve, což asi nepůjde, ale dorazil bych někam blíže a stačilo by pro mě doject za nějakej ten alkohol :D

takže pojedu vláčkem a pak autobusem v 15:50 jsem ve Svobodě jak na koni, doufám, že to dojdu nebo pro mě přijeďte. Písněte mi kam mě Scratchi dáte, ať vím kolik poslat chechtáků :)

[upravil dne 16/1/12 07:32 od punkac]

čauky nemusiš jezdit až do svobody jed do trutnova a pak viamontem na svobodu přímo co je odbočka na sejfi je zastavka a tam bych natebe čekal kdyžtak mi brnkni číslo na me je 731211117:):)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...