Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim o radu..

Dela to jen pri rejdu (raidu) (vpravo,vlevo) a jen pri rozjizdeni za studena.. Vrze to jak od brzd (predni kola) Pak uz ne.

Kotouce a desky jsou OK. Peugeotik mam jen pul roku a nedelalo to. Ted posledni mesic to zacalo.

Dik.

Upraven nazev (raidu na rejdu) kvuli pozdejsimu vyhledavani zde na foru. Ferry

[upravil dne 29/9/11 23:13 od Ferry]

Odesláno

no hledal jsem na googlu a hodne lidi pise ,,pri raidu,, (ne raida) a nekdo ,,pri rejdu,, Kdo chce pochopi, ne? :D Casem... aby pak nebylo pozde a oprava 2x narocnejsi.. :myslim

Odesláno

asi vim co tim raidem myslíš, dělalo mi to před rokem a půl, mechanik měl jasno a trefil se, měl jsem rozsypaný ložiska..

teď mi to začíná dělat zase, buď mi tam dal nějaký levnější a nebo se to prostě opotřebovalo, jezdim dost po D1..:)

Odesláno

ať někdo točí volantem z rejdu do rejdu, ty sáhni rukou na horní uložení tlumiče (pod kapotou) a ucítíš-li rázy a různé pazvuky, vyměň ložisko hor. uložení tlumiče na té straně, kde to ucítíš

pro kontrolu se podívej--pořád někdo točí volantem--na pružiny zvenku, jestli pružina nejde plynule a různě poskakuje po spodní misce na tlumiči,tak je to 100% ložisko:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

dekuji za rady a odpovede :) okrem stabilizacnych tycek nic menene nebolo.. trosku sa to zlepsilo ale vrzani pokracuje. No upresnim, uz nie v rejdu ale i rovne. Na mieste mozem tocit jak chcem a nic nevrze, ziadne pazvuky buchanie nic. Pohnem sa z miesta a nic! pridem k 1.krizovatke na cervenu. Pohnem sa a skrekot nad skrekot :) Vsetci ludia na mna pozru ako by sa bali o zivot :roll Raz z prace rano som pocul jak mi za jazdy skrtaju dosticky o kotuce :( kolega to rano pocul ma C5 a tvrdi ze sa mi nevracaju brzdove dosticky. Mam to rozobrat vycistit premazat. ostavaju ,,vyset,, C5 ma v predu rucnu brzdu ak je to pravda myslim ze 406 nic take nema nie? Co vy na to??? :myslim nevrze to porad len ked sa chcem pohnut do predu a iba obcas.. do zadu u cuvani niiiiic.. Loziska nehucia v napravach nic neklepe :roll PS: Ospravedlnujem sa za pravopis no v Plzni som 8. rok, tak sa mi uz vsetko pletie :D

kedze auto pouzivam denne nechcem ist do servisu lebo auto musi stat min.5hod. aby sa to ozvalo. Ak su to brzdy tak to zvladnem i sam.. no este par rad alebo potvrdit ze ide o brzdy by mi pomohlo :) dik

Odesláno

To že visí třmen nebo pístek by mělo být vidět na kotouči, Samozřejmě se může stát, že zarezne i destička ve třmenu a přestane se volně hýbat. Vyndání destiček rozhýbání pístku a namazání třmenu není nic složitého takže se do toho pusť a nezapomeň na důkladné vyčištění mít kde destička dosedá, bude tam hodně rzi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...