ffogy Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 Prosim o radu.. Dela to jen pri rejdu (raidu) (vpravo,vlevo) a jen pri rozjizdeni za studena.. Vrze to jak od brzd (predni kola) Pak uz ne. Kotouce a desky jsou OK. Peugeotik mam jen pul roku a nedelalo to. Ted posledni mesic to zacalo. Dik. Upraven nazev (raidu na rejdu) kvuli pozdejsimu vyhledavani zde na foru. Ferry [upravil dne 29/9/11 23:13 od Ferry] Citovat
ozzy56 Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 asi v rejdu, raida je něco úplně jiného... počkej ještě,ono se to časem projeví Citovat
ffogy Odesláno 26. září 2011 Autor Odesláno 26. září 2011 no hledal jsem na googlu a hodne lidi pise ,,pri raidu,, (ne raida) a nekdo ,,pri rejdu,, Kdo chce pochopi, ne? Casem... aby pak nebylo pozde a oprava 2x narocnejsi.. Citovat
zemlyk90 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 asi vim co tim raidem myslíš, dělalo mi to před rokem a půl, mechanik měl jasno a trefil se, měl jsem rozsypaný ložiska.. teď mi to začíná dělat zase, buď mi tam dal nějaký levnější a nebo se to prostě opotřebovalo, jezdim dost po D1.. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 ať někdo točí volantem z rejdu do rejdu, ty sáhni rukou na horní uložení tlumiče (pod kapotou) a ucítíš-li rázy a různé pazvuky, vyměň ložisko hor. uložení tlumiče na té straně, kde to ucítíš pro kontrolu se podívej--pořád někdo točí volantem--na pružiny zvenku, jestli pružina nejde plynule a různě poskakuje po spodní misce na tlumiči,tak je to 100% ložisko:papa Citovat
106sťák Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 u 106tky to byla u mě poloosa...normálně mi chyběla taková pružina ve vnitřním kloubu a to sem kupoval repas,dal sem ji tam a byl pokoj Citovat
ffogy Odesláno 28. říjen 2011 Autor Odesláno 28. říjen 2011 dekuji za rady a odpovede okrem stabilizacnych tycek nic menene nebolo.. trosku sa to zlepsilo ale vrzani pokracuje. No upresnim, uz nie v rejdu ale i rovne. Na mieste mozem tocit jak chcem a nic nevrze, ziadne pazvuky buchanie nic. Pohnem sa z miesta a nic! pridem k 1.krizovatke na cervenu. Pohnem sa a skrekot nad skrekot Vsetci ludia na mna pozru ako by sa bali o zivot Raz z prace rano som pocul jak mi za jazdy skrtaju dosticky o kotuce kolega to rano pocul ma C5 a tvrdi ze sa mi nevracaju brzdove dosticky. Mam to rozobrat vycistit premazat. ostavaju ,,vyset,, C5 ma v predu rucnu brzdu ak je to pravda myslim ze 406 nic take nema nie? Co vy na to??? nevrze to porad len ked sa chcem pohnut do predu a iba obcas.. do zadu u cuvani niiiiic.. Loziska nehucia v napravach nic neklepe PS: Ospravedlnujem sa za pravopis no v Plzni som 8. rok, tak sa mi uz vsetko pletie kedze auto pouzivam denne nechcem ist do servisu lebo auto musi stat min.5hod. aby sa to ozvalo. Ak su to brzdy tak to zvladnem i sam.. no este par rad alebo potvrdit ze ide o brzdy by mi pomohlo dik Citovat
koblih69 Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 To že visí třmen nebo pístek by mělo být vidět na kotouči, Samozřejmě se může stát, že zarezne i destička ve třmenu a přestane se volně hýbat. Vyndání destiček rozhýbání pístku a namazání třmenu není nic složitého takže se do toho pusť a nezapomeň na důkladné vyčištění mít kde destička dosedá, bude tam hodně rzi. Citovat
ffogy Odesláno 28. říjen 2011 Autor Odesláno 28. říjen 2011 Az sa kusok vycasi idem do toho uvidim ci to pomohlo.. potom napisem ako to dopadlo. dik Citovat
ffogy Odesláno 28. říjen 2011 Autor Odesláno 28. říjen 2011 A jak to poznam na kotucoch??? mne pridu normalne, ocistene rovnomerne po celej ploche. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.