hipisko Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 no mne sa 7000 za toho pezota z aciek nezda malo. Povedal by som ,ze to je primerana cena. Ked si vypises zoznam aut do 7000e na autovia, ci autobazar.eu, tak najdes aj o cosi lepsie ponuky, vratane zimych pneu(tie sa akosi v Ackach vzdy vyparia).Dokonca je tam aj jedna 2006ka s automatom, ktory je s tymito motormi poslahlivy a hlavne vysoko predimenzovany. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 ... a ked kupim od bazara tak aspon som kludny ze papiere su v poriadku a samozrejme by som to skontroloval u vas... to šme še pobavili :D:D bazare potrebuju presne takych klientov ako si ty. a AAA ani nehovorim. Ja som auto kupoval od majitela samotneho, uplne bez problemo, transakcia prebehla hladko. Ak si nevies poradit sam, zober si niekoho znaleho problematiky, lebo ako to tu tak sporadicky citam tak zistujem ze chces nieco levne ale pekne. Tu je zasadny problem ponimania problematiky pri kupe auta. Kupit si lacno peugeota len ayb bol peugeot, ale nech stoji par supiek, je predpoved velkych investicii do buducna. Ako vies Peu nieje lacna zalezitost, tak premysli si co kupit. Co sa tyka kupi vozidla tu ta chrani obciansky zakonnik. Ak dojde k nejakym problemom, u kupnej zmluvy medzi obcanmi lahsie vysudis kompenzacie od obcana ako od bazaru, lebo v bazare podpisujes tak komplikovane zmluvy ze ani diva svina sa v tom nevyzna, oni maju velmi kvalitne zazemie co sa pravnikov tyka. Netvrdim ze AAA predava spatne auta, ale riesenie problemov s nimi a nieje ich malo su v podstate pre klienta velmi malo uspesne... Citovat
pyrone Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 A anglicke auto ma aj vyhody, napr. ze ta policajti nebuzeruju, lebo sa ta boja zastavit, lebo vacsina nevie ani slovo po anglicky no tak to mozes byt rad ze nebyvas na vychode, u nas (Sp. Nova Ves) je takmer vacsina anglickych aut medzi romskymi spoluobcami a ti garantujem ze ich policajti zastavuju pravidelne a davaju im riadne zabrat. segru mam co byva v UK a ked prisla na SVK tak u nas v meste ju fizli behom tyzdna kontrolovali niekolkokrat. a to sa vozi na BMW 1-er v kabriu, cize nic bezne na nasich cestach... [upravil dne 26/9/11 07:52 od pyrone] Citovat
pyrone Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 tybyt: ludia si na tomto fore davaju poradit ohladne aut a ty si nechaj tak isto poradit. co sa tyka AAA-ciek tak nazor 99% ludi je taky ze sa radsej vyhni tomuto bazaru. radsej si zober uver z banky a kup si ho od nejakeho normalneho cloveka alebo si to nechaj doviest. inak 407-ma vobec nie je lacne auto tak neraj s tym ze do toho budel len liat naftu a olej. opravovat to na kolene moze asi jedine straki ale inak by som to u bezneo garazmajstra neskusal. hough a kotul vzad Citovat
andy 3823 Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 tybyt.. či už teda v AAA alebo inde. Každopádne odporúčam pozrieť VIN číslo pod okienkom a hodiť to sem na fórum nech ti tu pozrú históriu vozu. A ak máš nejakého známeho čo trocha do aut sa rozumie tak nech ide s tebou pozrieť, veľa vecí sa dá odhaliť pri skušobke a aj na pohľad len človek musí vedieť čo hľadá. Možno som to prehliadol ale nikde som tam nevidel km toho auta. Určite treba pozerať v akom stave sú sedadla, radiaca páka, volant, interiér a pod. to všetko napovie o tom ako bolo auto používané a aj o predošlom majiteľovi. Prípadne zdatný kolegovia v clube ešte poraďte na čo má dávať pozor..nech si vyberie dobre! Citovat
John_Ice Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 sorry ale úvěr kvůli autu,kvůli tomu aby jsi si vozil prdel? ... to ledaže by mě to mělo živit.Říká se,že auto by mělo stát tolik kolik si vyděláš za rok, al enevím co je na tom pravdy,když vidím jezdit některé lidi v takových autech,že normální člověk na ně nikdy mít nebude a oni jsou po uši zadlužení... ....ale asi v čechách normální stav [upravil dne 26.9.2011 13:48 od John_Ice] Citovat
andy 3823 Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 ..no ale radšej úver z banky ako leasing od AAA a podobne. Tie leasingy sú neskutočne nevýhodné! Kamoš si chcel kúpiť Mondeo s AAA a tiež mu ponúkli dobrú zľavu ale s tým, že si dá ich leasing. Keď sme to rátali vyšlo že by veľmo vela preplatil. Nakoniec zobral bezúčelák z banky so slušným úrokom a kúpil inde ale vyšlo to omnoho výhodnejšie. Navyše keď berieš leasing musíš dať havarijné poistenie a ak ti napr. ukradnú peniaze idú leasingovke. Citovat
dodo407sw Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 sorry ale úvěr kvůli autu,kvůli tomu aby jsi si vozil prdel? ... to ledaže by mě to mělo živit.Říká se,že auto by mělo stát tolik kolik si vyděláš za rok, al enevím co je na tom pravdy,když vidím jezdit některé lidi v takových autech,že normální člověk na ně nikdy mít nebude a oni jsou po uši zadlužení... ....ale asi v čechách normální stav [upravil dne 26.9.2011 13:48 od John_Ice] tak trochu zle prirovnanie ze uver koli vozeniu prdeli... co ak ma male dieta a potrebuje proste to auto, ci do lekara, nakupi... dnes auto nieje luxus, ale nevyhnutnost... skus si dat tyzden bez auta, uplne,,, a potom pochopis preco si ludia beru uver na auto... Citovat
Jooooose-1 Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 Ahoj, tak keď chceš najvýhodnejší úver na auto, lepší som nenašiel Garantovaný úrok len 7,10% p.a. pre všetkých počas celej doby splácania úveru!!! Čo je samozrejme veľmi podstatné!!! Ročná percentuálna miera nákladov je tiež dosť nízka no možno ešte stlačíš :super Link: http://www.otpbank.sk/sk/individualni-klienti/uvery/spotrebne-uvery/otpauto-uver/ [upravil dne 26/9/11 19:03 od Jooooose-1] Citovat
dodo407sw Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 no to je velmi dobry uver... a k tomu na 7 rokov... pohoda... Citovat
Judes Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 ... a ked kupim od bazara tak aspon som kludny ze papiere su v poriadku a samozrejme by som to skontroloval u vas... to šme še pobavili :D:D Stými bazármi to je na pobavenie ale sú aj smutné príhody. Príklad: Kolega si išiel kúpiť 407-mu do Nemecka z nejakého bazáru ktorý vybavil všetky náležitosti okolo predaja. auto v dobrej viere kúpil a priviezol na Sk, išiel ho prihlásiť na polícii, tam mu oznámili že je kradnuté. Pravdepodobne odišiel do Nemecka aby sa vec okolo auta objasnila a dovtedy je nezvestný a 407-ma stojí zadržaná u polícii. http://www.minv.sk/?nezvestne-osoby-nr&sprava=miroslav-polak Citovat
John_Ice Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 tak trochu zle prirovnanie ze uver koli vozeniu prdeli... co ak ma male dieta a potrebuje proste to auto, ci do lekara, nakupi... dnes auto nieje luxus, ale nevyhnutnost... skus si dat tyzden bez auta, uplne,,, a potom pochopis preco si ludia beru uver na auto... Nemusí se mnou nikdo souhlasit,to je jenom že člověk je tvor lenivej a pohodlnej.A dnešní svě je hold takovej jakej je. Já tvrdím,že prostě auto je vždycky luxus a né nevyhnutelnost,když ti nevydělává.A je nejdražší člen rodiny. Bydlím 10km od města,té době děti 4měsíce a 6let a vydržel jsem 3 měsíce bez auta.Neříkám že to je to pravé ořechové,ale jde to,když nejsou tak nejsou a jak tvrdím,já bych si na auto nepujčil.V dnešní době už vůbec ne. Ale jak říkám,je to můj pohled na to a nikomu to nevnucuji,a´t si každej se svýma prachama dělá co chce. Citovat
tybyt Odesláno 27. září 2011 Autor Odesláno 27. září 2011 no bez uveru urcite nekupim auto... bo sa poznam, aj PC za 600 som kupil na splatky... bo ked nemam kde phat peniaze tak potom to raz dva rozbijem a ani neviem kde... ta v otp sa mi celkom paci... lenze ja potrebujem taky ktora sa da aj skor splatit... bo by som chcel uver na 7/8r. cca 70/80€ mesacne platit a ked budem moct tak poslem aj 200/300€ mesacne cim sa mi skraca doba... a ked nedajboze stratim zamestnanie tak ajtak ajtak dajake sefti sa najdu aby som si zarobil na tu minimalnu splatku... no prave preto sa bojim kupit z dovozu lebo tam moze byt hoc co... a ked je tam dajaka exekucia tak exekutora to nebude zaujimat ze ja som to auto zaplatil a ani nic... a ked dakomu uz zobraly auto tak podla mna uz aj na dome ma daco... tak ja to uz mozem sudit a potom mi bude cely zivot splacat po 20€ (v lepsom pripade)... do aut sa dostatocne vyznam... a zo servysom by som nevahal rozvody a pod by som raz dva vymenil ale keby bolo daco z elektronikou tak do toho by som uz nesupal... a teraz v poslednom case ma viac a viac pritahuje tota panoramaticka streha ci jak sa to vola.. ale tota kapota na SW sa mi vobec nepaci... Citovat
andy 3823 Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 ..a to ktorá kapota sa ti na SW nepáči? Veď predná je tá istá... [upravil dne 27/9/11 17:22 od andy 3823] Citovat
tybyt Odesláno 27. září 2011 Autor Odesláno 27. září 2011 sorry teda kufor/5te dvere... [upravil dne 27/9/11 19:31 od tybyt] Citovat
Judes Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Ten úver z OTP je na nové auto (nie jazdené), máš tam aj príklad \"výpočet splátok\" \"+,-\" v ktorom ešte nie sú zahrnuté všetky náklady (prečítaj si drobným napísané). Takže 80€ mesačne to asi nebude . Čo sa toho výberu 407-my týka tak niečo atraktívnejšie od toho z AAA a len o niečo drahšia je tu http://peugeot-407.autobazar.eu/20-hdi-platinum-id2597264.html máš to aj bližšie. Citovat
tybyt Odesláno 27. září 2011 Autor Odesláno 27. září 2011 dik judes... naozaj pekne auticko... lenze tamje to drevo.... a aj ta biela palubovka sa mi paci ale velmi sa bude spinit... ja som pozeral na http://peugeot-407.autobazar.eu/20-hdi-platinum-id2778027.html http://peugeot-407.autobazar.eu/20-hdi-st-comfort-id2263863.html http://peugeot-407.autobazar.eu/20-hdi-st-comfort-id2593326.html a dialka mi nerobi problem... momentalne idem do bratislavy robit do VW co som pocul aj tam ponukaju dajake vyhodne pozicky abo co ale to urcite len na na audi,skoda,VW,seat... ale to take onicom auta... prave mi volaly z vub a ze mali by daco podla mojich predstav ale az po 4mesiacoch... co ma velmi rozculuje ale aspon si nasporim daco na opravy a na \"akontaciu\" a inac neviete o dajakej stranke ze kde sa da zistit ci to nieje kradnute/exekutor a podobne??? o dajakom som uz pocul sova.sk alebo daco podobne... ale neviem najst... [upravil dne 27/9/11 19:39 od tybyt] Citovat
DERT123 Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Ten úver z OTP je na nové auto (nie jazdené), máš tam aj príklad \"výpočet splátok\" \"+,-\" v ktorom ešte nie sú zahrnuté všetky náklady (prečítaj si drobným napísané). Takže 80€ mesačne to asi nebude . Čo sa toho výberu 407-my týka tak niečo atraktívnejšie od toho z AAA a len o niečo drahšia je tu http://peugeot-407.autobazar.eu/20-hdi-platinum-id2597264.html máš to aj bližšie. hmm Nano uz len tie km sa mi nezdaju 2004 a 110000 inak interier Citovat
Judes Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Záleží kto ho mal, ja napríklad moc nenajazdím tých 10 tis. ani za 10 rokou. tybyt a overiť si nejaké veci podľa vin môžeš tu. http://www.ltprofit.sk/vin.go Citovat
hipisko Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 tybyt: to auto z michaloviec podla mna nebude mat 130 000km. Je este na zimnych pneu, majitel to predal v zime, je to na 99% dovoz aj s \"upravou\". Skor to auto z vranova mi je doveryhodnejsie, aj ked ma 193000km. Kto vie, mozno to z MI ma este viac km v reale. vo VUB problemy s uvermi nerobia, ked som rozmyslal o kupe auta, tak mi uver na auto schvalili za par hodin s urokom 6,9%. Si v tej vub novy zakaznik bez historie? inac tto je celkom zaujimave auto, das ho dole na 5000e a mas celkom peknu rezervu na pripadne poruchy, ci si ho mozes dat pekne do lepsieho stavu, ako tie auta so \"100000km\" http://autobazar.autovia.sk/peugeot-407-2-0-hdi-sv-sedan-p-a4-1041371 toto je fajn... http://autobazar.autovia.sk/peugeot-407-2-0-hdi-executive-sedan-p-m6-1034656 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.